Nem csak egy korábbi válogatott labdarúgót állítottak elő a Borkai-üggyel kapcsolatban – írja a Magyar Nemzet.

Két prostituáltat is őrizetbe vettek, akik a focistával együtt akarták zsarolni Borkai Zsoltot a szexvideóval

A lap úgy tudja, a hétfőn előállítottak között van két, prostituáltként dolgozó nő is. Mint írták, a budapesti Marina Part Lakóparkból elvitt nőket őrizetbe vették, és a hatóságok indítványozzák a letartóztatásukat.

A két őrizetbe vett magyar prostituált – hasonlóan az ugyancsak előállított exfocistához – zsarolással is megpróbálkozott, ám a nyomozás érdekei miatt egyelőre nem tudható, hogy kit zsarolhattak meg. A lap úgy tudja, még további három horvát nő, valamint a horvát luxushajó üzemeltetőjének a szerepét a horvát hatóságok is vizsgálják, mivel ott büntetendő a prostitúció.

(Kép: MTI/Krizsán Csaba)

Forrás: hvg.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
És Borkait mikor fogják előállítani köz illetve pályázati pénzek ellopása és saját célú felhasználása miatt??Ez a két k.va mit fog kapni börtön/pénz büntetést esetleg befogják a szájukat más módszerekkel?? Nevetséges hogy még mindig ezt a Zsolti gyereket védik már rég előzetesben kellene lennie!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Megy ám ezerrel ennek a xarnak passzirozása, mert ugye el kell arról terelni a figyelmet. hogy borkai fidess nertárs közpénzzel fizetett az élvezetért, hogy polgármestersége alatt milliárdokkal kárositotta meg Győr városát, hogy felesége a tanári fizetésből valóságos kis rezidenciát épitett fel, hogy a fia a semmit tevésért havi egy millából kénytelen tengetni életét, hogy ne derüljön fény még véletlenül sem a külföldre kilopott pénzekről. És nem mellesleg majd bele lehet keverni Glázer Timeát az ellenzék polgármester jelöltjét. És mindez ügyészi segédlettel. Értem már tökéletesen az igazságügyminiszer asszonyt- a jogállam az "nemzeti sajátosság",és egyébként is egy homályos ,felfoghatatlan valami. Csak azt nem értem mindezek után, ha nálunk kikezdhetetlen és szilárd a jogállam, még nemzeti módon IS!, akkor miért is tiltakozunk annyira az Európa Tanács tervezete ellen?
fahrenheit451
Imádom, ahogy a rendőrség megfigyel - addig vagyok biztonságban.
(amúgy jobban drukkolok a készenlétieknek, mint a TEK-nek - és nem azért, mert a készenlétiek jobbak a TEK-eseknél, hanem, mert ők nem Orbán védelmére közpénzből lettek létrehozva - karakat kommandósként -, hanem ők elkotelezettek.
Yoda69
@Shikari: Ne pofazz roman! Nem vagyunk kivancsiak egy roman ugynok faszsagaira.
Borsodi
Szegény ártatlan Borkait mennyire kell védeni,és hogy nyomoznak valakire rá kell húzni a vizes lepedőt,elvégre egy fideszes korrupt gazembert lebuktatott.Az ellenzéknek ezeket az embereket,foggal körömmel védeni kellene és további terhelő bizonyítékokat keresni az összes fideszesre.
tudode
Megismétlem hsz-emet!!!
.
Erről a Borkairól, aki csak sneci a cápák között, már minden bőrt lenyúztak azok, akik nem hoztak dicsőséget az országnak, mint az, aki másképpen jutott testi örömökhöz, szemben őféleségével, aki nem tisztázta a legnagyobb bűn elkövetésével kapcsolatban magát:
.
----- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-arch...
.
Azért ez nem csoki csórás, mert nem cáfolta senki, ráégett a haverra mint marhára a billog, visszavették a a havertől a babaruhát, aki nem mondott bét, inkább meghunyászkodva leadta kecskepásztorként!!!
.
!!!
SystemError
Szerintem ezzel a rendőrállami módszerrel csak több videó jön majd ki...és még nagyobb pofára esés jön.
Sokat megjárt kurvákkal meg nem baszakodnék, mert kegyetlenek tudnak lenni, a stricijeik pedig sok mindenről tudnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.