A 24.hu elérte Póczik Józsefet, ő az a korábbi válogatott labdarúgó, majd edző, akit a rendőrség előállított a Borkai-orgia felvételeivel kapcsolatban.

Csak postás voltam, nem zsaroló – mondja a Borkai-ügyben letartóztatott focista

2018 júniusában kaptam egy telefonhívást egy olyan személytől, akit nem ismertem. Titkosított telefonszámról hívott. A lényeg az volt, hogy a budapesti szálloda, a Novotel portáján hagytak a nevemre egy borítékot. Nem mondták el, hogy mi van benne, csak hogy adjam át Borkai Zsoltnak. Én ezért a borítékért aztán elmentem, azt felvettem. Azt csak a kocsiban néztem meg, hogy mi van benne. Amit akkor láttam, azon elképedtem. A felvételeket megmutattam a kocsiban ülő utastársamnak, majd Győrbe mentem, és a felvételeket átadtam Borkai Zsoltnak, aki nagyon örült ennek, fülig ért a szája. Hálálkodott. Kérdezte, hogy hálálhatná meg ezt. Én meg mondtam, hogy sehogy. Nem azért csináltam, hogy meghálálja. Átadtam neki a felvételeket, és nem kértem, nem is kaptam értük semmit.

 – mondta a lapnak Póczik.

Hozzátette: őt sokan ismerik, és azt is tudják, hogy Borkaival is jóban van, még sportolói pályafutásuk idején közös edzőtáborban is voltak.

66 évig nem zsaroltam meg senkit, most sem tettem

– mondta az egykori válogatott futballista, aki leszögezte: a találkozó után nem maradtak nála további felvételek.

Szeptemberben, azaz az önkormányzati választás előtt Borkaival beszélt még a felvételekről, de hogy mit, azt Póczik nem árulta el. Elmondta, egykori csapattársával, Glázer Róbert korábbi futballistával nem váltott szót a videofelvételekről, és nem is adta át neki azokat, így nem beszélt azokról Glázer Róbert testvérével, Glázer Tímeával, a Demokratikus Koalíció győri polgármesterjelöltjével sem, aki végül kis különbséggel alulmaradt a botrány kirobbanása után Borkai Zsolttal szemben az önkormányzati választáson. (Borkai az eskütétele után lemondott a polgármesteri posztról, január végén így Győrben új városvezetőt választanak.)

Pócziknál hétfő este hatkor tartottak házkutatást Győrben, ekkor a rendőrség minden adathordozót lefoglalt, őt pedig Budapestre szállították. Úgy tudni, két feljelentő van az ügyben, és a nyomozók feltételezése szerint Póczik tízmillió forintot szeretett volna kapni a felvételekért.

Ártatlannak és sértettnek érzem magam. Amivel vádolnak, nem történt meg

– hangoztatta Póczik.

(Kép: 

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Akár hazudik, akár igazat mond - ki fogják készíteni őt(IS), meg még mindenkit aki a látókörükbe kerül. Nem azért mert az igazságot keresnék, hanem mert statuálni kell. Elvenni a kedvét mindenkinek, hogy leleplező anyagokat tegyenek közzé nyilvánvaló szar alakokról, sehonnai fideszes potentátokról, hogy játszhassák tovább álpolgári, álkeresztény jelmezben az orbáni embertipus példaképeit. A folyamat addig tart, amíg a tisztességesebbje elhagyja végleg a hazáját, a többi pedig igazodik, az ország meg végképp a morális megsemmisülés sorsára jut. Aztán majd - talán úgy 20 év múlva - magyarázhatjuk, hogy milyen kényszereknek engedve kollaboráltunk a maffia állammal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ilyen mértékű önzetlenségről ritkán hallani...tulajdonképpen ez egy szent ember...méghogy nem kért a fuvarért semmit? Ezen sírva lehet röhögni...

Legfeljebb akkor nem kapott semmit...most majd mérnek neki valamit...
Klubtag
Akár hazudik, akár igazat mond - ki fogják készíteni őt(IS), meg még mindenkit aki a látókörükbe kerül. Nem azért mert az igazságot keresnék, hanem mert statuálni kell. Elvenni a kedvét mindenkinek, hogy leleplező anyagokat tegyenek közzé nyilvánvaló szar alakokról, sehonnai fideszes potentátokról, hogy játszhassák tovább álpolgári, álkeresztény jelmezben az orbáni embertipus példaképeit. A folyamat addig tart, amíg a tisztességesebbje elhagyja végleg a hazáját, a többi pedig igazodik, az ország meg végképp a morális megsemmisülés sorsára jut. Aztán majd - talán úgy 20 év múlva - magyarázhatjuk, hogy milyen kényszereknek engedve kollaboráltunk a maffia állammal.
görbetükör
Aki tényt tár fel és bizonyít, azt keményen büntetik.
Bedarál mindenkit a hatalom...?
Klubtag
@görbetükör: ...IGEN...az illiberális, képmutató, álszent polgári-keresztény kurzusnak már csak ilyen a természete.
Persze volna ellenszere, de amíg a többségi ellenzék erre nem jön rá és nem vállalja fel, hanem egymással hadakozik, addig a gazság ülheti a torát...
Fantomasz
Persze ! Ez a nincs több másolat trükk ,ez az eredeti .Nagy Idióta aki ezt beszivja .
Eladott Ország
Tehát zsarolás miatt nyomozás indul, de az újságok által felgöngyölített nyilvánvaló korrupció miatt nem. B+
Sírig tartsd a pofád.
Eriksson
Hátkéremszépen, ez egy jól kiagyalt forgatókönyv.
Mondjuk felhív egy vadidegen egy ismeretlen számról, hogy menjek valamiért valahova, amiről azt sem tudom micsoda. Én aztán hanyatt-homlok rohantam Pestre, hogy teljesítsem egy vadidegen kérését, hogy elvigyek egy borítékot Borkainak Győrbe.
Világos mint a nap és teljesen életszerű.
Eriksson
Feltételezem, hogy Glázer Robinak semmi köze az egésznek, mint ahogy a testvérének a Tímeának sem.
tudode
Erről a Borkairól, aki csak sneci a cápák között, már minden bőrt lenyúztak azok, akik nem hoztak dicsőséget az országnak, mint az, aki másképpen jutott testi örömökhöz, szemben őféleségével, aki nem tisztázta a legnagyobb bűn elkövetésével kapcsolatban magát:
.
----- Simicska Lajos: Orbán Viktor hazaáruló és átveri az embereket
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/simicska-lajos-orban-viktor-hazaarulo-es-atveri-az-embereket-3871941/
.
Azért ez nem csoki csórás, mert nem cáfolta senki, ráégett a haverra mint marhára a billog, visszavették a a havertől a babaruhát, aki nem mondott bét, inkább meghunyászkodva leadta kecskepásztorként!!!
human
@Eladott Ország: Azért ami meglepett az elmúlt közel 10 év alatt, hogy a rendőrséget milyen sikerrel vette az irányítása alá az Orbán maffia. Még a Tiborcz falopási ügyet megértettem. Helyi szinten nem mernek általában ugrálni a rendőrök, de mára már az országban bárhol történjen bármi le tudnak szólni, hogy el a kezekkel. Persze nem olcsó ennek a hálózatnak a fenntartása. Ezért a lopás nem állhat meg. A cápa is meghal ha nem úszik.
Ludmilla
azért ez már egy kicsit sokkkk... csinálta vagy nem az igen keresztény családapa,sportoló,polgármester?Csinálta?Akkor meg ne ugasson
görbetükör
@Eriksson: - ja, Borkai meg egy szent ember. Amolyan magyar keresztény kultúra módra. Nem csoda, hogy foggal-körömmel védeni kell, hogy véletlenül le ne köpjék.
Gyorsan büntetni, aki nyilvánosságra hozta, ennyi illibsi csak talál rá indokot!
Pl. Hogy Soros tehet róla, meg Gyurcsány. Ja meg Karácsony!
vacsi
Ki hiszi ezt el?! Ha én kapnék egy névtelen hívást, még csak végig sem hallgatnám, nemhogy ugorjak!
Eriksson
@Horizont: .
Éppen azt akartam éreztetni, hogy biztosan sáros a csávó, mert ilyen átlátszó dumával nem lehet védekezni.
Honnan tudod, hogy Borkai ellen nem nyomoznak? Nyilván őutána is, de most nem őróla van szó.
Eriksson
@görbetükör: megint elveted a sulykot.
Eriksson
@Horizont: Feltételezem azért, mert az egy egészen más ügy. Ez is egy, az is egy.
kereső
Megy ám ezerrel ennek a xarnak passzirozása, mert ugye el kell arról terelni a figyelmet. hogy borkai fidess nertárs közpénzzel fizetett az élvezetért, hogy polgármestersége alatt milliárdokkal kárositotta meg Győr városát, hogy felesége a tanári fizetésből valóságos kis rezidenciát épitett fel, hogy a fia a semmit tevésért havi egy millából kénytelen tengetni életét, hogy ne derüljön fény még véletlenül sem a külföldre kilopott pénzekről. És nem mellesleg majd bele lehet keverni Glázer Timeát az ellenzék polgármester jelöltjét. És mindez ügyészi segédlettel. Értem már tökéletesen az igazságügyminiszer asszonyt- a jogállam az "nemzeti sajátosság",és egyébként is egy homályos ,felfoghatatlan valami. Csak azt nem értem mindezek után, ha nálunk kikezdhetetlen és szilárd a jogállam, még nemzeti módon IS!, akkor miért is tiltakozunk annyira az Európa Tanács tervezete ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.