Nyilvánosságra kell hozni, hogy ki a zaklató a Katona József Színházban – mondta a Hír TV-nek a főpolgármester, aki a fővárosi fenntartásban működő intézmény vezetését is erre fogja kéri. Karácsony Gergely hozzátette: eddig nem történtek lépések az áldozatok védelmében, de a mostani botrány után programot indítanak.

Karácsony: meg kell nevezni a Katona József Színház zaklatóját

Közleményt jelentetett meg kedden a Katona József Színház, amelyben arról írnak, hogy a színház egyik munkatársa „erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival”. A színház az egész társulatnak felajánlotta egy pszichológus segítségét az ügy feldolgozásához. A zaklató nem léphet az intézmény területére, a színház pedig befejezte a vele való közös munkát.

Az intézmény a személyiségi jogok védelmére hivatkozva nem hajlandó megnevezni az elkövetőt. A Blikk szerdán azt írta, hogy a munkatárs „más, színházzal kapcsolatos munkahelyen is dolgozik, ahol szintén akadtak már hasonló problémái”. Névvel nem nyilatkozó színházi források a lapnak egybehangzóan állították: „egy ideje már szóbeszéd tárgya volt, hogy a munkatárs zaklatja kollégáit”.

(Kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Forrás: hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát igen...Karácsony kihúzta a biztosító szeget a gránátból, és eldobta...lehet számolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.