Kalodába zárná az ellenzéket a kormány, de elszámolhatta magát Orbán Viktor – írja legfrissebb számában a HVG. Szemlénk a Fókusz egyik cikkéből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ebből is látszik, hogy a kormány nem a zembereket szolgálja, ami a feladata lenne, hanem a hatalommániát, akkor is, ha saját választóinak is keresztbe tesz vele. Remélem azért a hívek közül is sokan felismerik ezt a beteges gondolkodást, ami megkeseríti az életüket.
Nessy
@nezelodo: Tényleg volt olyan naív lélek, aki elhitte, hogy Orbán partnere lesz az önkormányzatoknak, a fővárosnak? Alapjaiban mindig is a kicsinyes bosszú éltette, és egyre rosszabb lesz! Mindenre nemet mond, mindenkinek keresztbe tesz, aki nem éppen a szövetségese, haverja, kegyence. Pedig már rég megmondta: ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit teszek! Nem is tudom, tud e még őszinte lenni, legalább saját magához. Nem hiszem.
grincss
A jó a rosszban, h a geci már a túléléséért küzd!
Béla333
A kormány sunyi csalárdságára Karácsonyék válasza az, hogy kitüntetik Tarlóst és extra lelépési díjjal eresztik el és a korrupciós ügyeiket nem vizsgálják!
Sunyi csalárdságra sunyi maszatolás a válasz!
Mocskos összefonódó, mutyi szövetség...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.