A magát az ügyben csak futárként definiáló Póczik József élettársa annak az F. Gábornak az anyja, aki a lányokat közvetítette Borkaiéknak a hajóra – állítja az Index.

Index: összeköthető Borkai szextúrájával a válogatott focistaFotó:  MTI/Krizsán Csaba

A portál szerint 

F. Gábor közvetítette a lányokat a hajóra és ő eszelte ki, hogy a barátnőjével felvételeket készít.

F. Gábor korábban jóban volt Borkai barátjával, Rákosfalvy Zoltánnal, de később megromlott a kapcsolatuk. Ebben szerepet játszhatott, hogy F. Gábornak elszámolási vitája lett a kereskedőként ismert édesapjával, és ebben a vitában Rákosfalvy az apát segítette.

Ha a nyomozás során bebizonyosodik, hogy F. Gábornak köze van a felvételek készítéséhez és ott volt a hajóúton, akkor Póczik verziója is megdőlhet. A volt focista verziója szerint ugyanis egy számára ismeretlen személy rábízott egy csomagot azzal, hogy juttassa el Borkai Zsolthoz. Kinyitotta a csomagot, szembesült annak tartalmával, a szexképekkel, megdöbbent, majd a felvételeket átadta a győri polgármesternek, aki nagyon örült neki.

A 24.hu szerint egy másik verzió is lehetséges. Eszerint először nem Póczik József zsarolta meg a győri polgármestert, hanem a felvételeket ténylegesen készíttető személy – aki a lap információja szerint szintén gyanúsítottja a zsarolási ügynek –, és Borkaiék neki fizettek. Póczik csak ez után bukkant fel a színen, és tényleg egy fillért sem kapott.

"Mindkét variáció azt erősíti, hogy Pócziknak eredetileg nem voltak politikai motivációi, azok legfeljebb csak akkor jöhettek elő, amikor (második vagy egyetlen) zsarolási kísérlete elbukott"

- írta lap.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyébként Borkai pedagógus anyucinak Sokorópátkán a 4 hektáros teniszpályás birtoka, hogyan lett összetúrázva?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Valószínű hogy ez a Borkai-ügy egy nemzetközi hálózat csapdája lehet, például Kínát - még - nem keverték bele az ügybe... a kotongyártót, no meg a liceneladót se. :)
kereső
Rágódjon az istenadta! Minden napra adják hozzá a municiót - az index meg lelkesen terjeszti, csak elfelejtődjön a közpénzek ellopása. Azt ne kérje senki számon. A nagy xarkenegetés meg azt jelzi, hogy a lopások magasabb körökhöz is elérhetnek, és nem csak borkaihoz.
Eladott Ország
Egyébként Borkai pedagógus anyucinak Sokorópátkán a 4 hektáros teniszpályás birtoka, hogyan lett összetúrázva?!
luiz
Ez is egy baromság, Ki áldoz arra rengeteg pénzt, hogy kiszervezi a kurvákat külföldre azért, hogy majd később zsarolhasson? túl sok akciófilmet néznek a fijjúgk
Eladott Ország
@luiz: Borkaiéknak prostituáltakat szervező ifj. F. Gábor közeli kapcsolatot ápolt Póczikkal. Ugyanis a Győrben nem túl jó hírnévnek örvendő férfi, Póczik élettársának a fia. Akit egyébként a nyomozók ugyancsak meggyanúsítottak a zsarolási ügyben. Ezek bizony lényeges momentumok az ügy vizsgálata szempontjából.
Lepényleső
...is? És? Talán lesz elmarasztaló lépés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.