35-ről 32 százalékra csökkent a Fidesz támogatottsága a teljes választókorú népességen belül – írja a hvg.hu.

Jelentősen csökkent a Fidesz tábora – az alacsony iskolázottságúak és az idősek még kitartanak
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A portál a Závecz Research kutatási eredményeire hivatkozva arról számolt be, hogy

az elmúlt két hónapban a Fidesz tábora a teljes választókorú népességen belül 35-ről 32 százalékra csökkent.

A Momentum ugyanebben az időszakban bővítette táborát, 5-ről 8 százalékra, míg a DK maradt 9 százalékon.

A Jobbik őrzi a 6 százalékot, az MSZP-nek két hónapja ugyanennyi híve volt, most 5 százalékon áll.

A Mi Hazánk Mozgalom és a Kétfarkú Kutyapárt 2-2 százalékon állt szeptemberben és novemberben is.

Az LMP legutóbb 2, most 1 százalékot ért el. A Párbeszéd továbbra is 1 százalékos, a pártnélküliek aránya 33 százalék.

Az önkormányzati választások hatására a Fidesz tábora 2,8 millió főről 2,5-2,6 milliósra csökkent,

Budapesten például 15 százalékot zuhant a kormánypárt.

Ha társadalmi csoportokra bontjuk az eredményt,  30 év alattiak és a szakmunkások körében nem változott a Fidesz-tábor mérete, sőt, a 60 év felettieknél, az alapfokú végzettségűeknél, a vidéki városokban élőknél 2-4 százalékponttal még nőtt is.

A Fidesz az

alapfokú végzettségűek és a szakmunkások körében 36-37 százalékon, az érettségizettek és diplomások körében 26-27 százalékon áll.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az alacsony iskolázottságúak kitartanak a fidesz mellett - úgymint shikari, durbincs, reagens, málna, pegero meg a többi semmirekellő illiberális köcsögény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
,,az alacsony iskolázottságúak és az idősek még kitartanak"

Nincs több kérdésem...
RonaGyuri
@Aki Én: ezt mi is tapasztaljuk az ide delegált barmok okán! =))
Aki Én
@RonaGyuri: A linkelt blogon is van egy buta macska közülük, ahogy látom.
Nessy
@Eladott Ország: Köszönöm! Én is szeretném felhívni a cikkíró figyelmét, hogy ha valaki idős, még nem jelenti azt, hogy teljesen el is butult.
Eladott Ország
@Nessy: Most mennek a Ratkó korszakbeli gyerekek nyugdíjba és azok többsége már tanult, képzett és nem fideszes!
Egyébként is a fidesz többsége csak egyharmad! A kormánynak felelőssége van a társadalommal szemben. Egy normális kormány igyekszik a polgáraihoz elvinni a tudást. Az internettel ez ma már könnyebben megoldható (lenne), mint régen, amikor erre nem volt mód. De nem véletlenül jöttek létre annak idején a tanyaszínházak, a szabadegyetemek, könyvtárak, önképző körök. Ahol nem volt könyvtár, oda mozgó könyvtár járt, rendszeresen vitték az embereket színházba, múzeumba. Ugyanis a kormány feladata nem az, hogy megmondja, miről mit gondoljon a polgár, hanem az, hogy olyan tudáshoz segítse, amely tudás birtokában önmaga képes eldönteni, hogy miről mit gondol. Orbánék mindennek éppen az ellenkezőjét teszik. Lebutítják, akit csak lehet. Bezárják az embereket egy mesterséges, ijesztő, maguk kreálta világba. Elzárják a tudáshoz való hozzáférést, naponta mossák az agyakat,( 90 milliárd forint közpénzből fenntartott M1 fidesz migáns csatorna) sulykolják a hazugságokat. Pusztán azért, hogy büntetlenül lophassanak tovább, hogy megtarthassák a hatalmat. Lehetőleg örökre. Nekik nem céljuk az öntudatos, tájékozott, felelősségteljes társadalom, ezzel szemben a tudatlan, tájékozatlan, fanatizálható tömeg igen. Erre épül az egész rendszer.
univa.mflsz.hu/index.php/szakmunk-sok-egyetemi-el-k-sz-t-tanfolyama
Csizmás Kond
...ennyit a zellenzék magasiskolájáról...
Nessy
@Eladott Ország: Orbánnak lényeg, a lebutított, félelemben tartott tömeg, meg ő előttük tetszeleghet a megmentő szerepében!
épp a napokban voltam egy társaságban, ahol szóba került, hogy régen a tv mennyi tudást, ismeretet, kultúrát közvetített. Iskola tv. Delta, ismeretterjesztő előadások, színházi közvetítések, zenés Tv színház, színvonalas vetélkedő műsorok. Egri János, Vágó István.,
csak úgy....
@Shikari: most a te iskolázottságodról van szó és a buta szülédröl.
simmering73
Az alacsony iskolázottságúak kitartanak a fidesz mellett - úgymint shikari, durbincs, reagens, málna, pegero meg a többi semmirekellő illiberális köcsögény.
csak úgy....
@Shikari: te nagyon hülye? csak nem az orbán kormányra godolsz,akiket külföldröl pénzelnek?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mint aluliskolázott vagy mint idös dorombolsz?
namihami
""... az alacsony iskolázottságúak és az idősek még kitartanak""---lassan már csak azok. Könnyebb a fajsúlyuk, fennmaradnak a víz tetején. (más dolgokhoz hasonlóan)
Nyírfa
@Aki Én: Angliában a Brexitet is az idősek és a tanulatlanok szavazták meg. Ilyen a demokrácia, mindenkinek van beleszólása. Baj csak akkor keletkezik, ha ezzel a jogával a társadalom egyharmada nem él.
csak úgy....
azért az röhej,hogy a XXI. században ,egy párt mint a fidesz ,ugyan úgy retteg az ellenzéktöl mint a nácik,komcsik is rettegtek...
a nyugati demokráciákban az ellenzék azért van,hogy a kormányzó párt miniszterelnöke ,ne csak a hobbijának áldozhasson az adófizetök oltárán...
advocat
Egy ember egy szavazat! Csak egy példa. Egy ember azt mondja, hogy a kormámy egy kézzel ad, a másikkal elvesz. Hát nem! Mert amit ad azt az ő pénzéből is adja (mert áfát azért a nyugdíjas is fizet!), de amit elvesz az a barátok és egyéb "harcostársak" kapják. Amíg ezt a '"többség" nem veszi észre??? Ezért van kétharmad. Eddig.
csak úgy....
@Shikari: se eszed se humorod,te csak kipcsak lehetsz...
holnap reggel menj bé a vármegye házára, a portán mond meg illedelmesen,hogy én küldtelek és a szegénységi bizonyítványodért gyütté! garantálom,hogy nem köll sorban állnod mert te jogosult..
emerencia
Az eleve jómódú helyzetből induló, mindenféle támogatásra jogosult ifjak közt is sok az orbánhívő. (Közülük a butábbak azt hiszik, hogy ők soha nem bukhatnak bele pl. a csok-ba.)
Ismerek olyan iskolázott embert, aki milliókat vesztett a Quaestoron és még mindig arról álmodozik, hogy majd a fideszes haverok elintézik, hogy ő visszakapja. Ami még ennél is rosszabb: hónapokat kínlódik mert nem jut megfelelő orvoshoz és tanult ember létére még mindig élteti "a" Viktort. Nemcsak a tudatlanokkal van itt a baj, hanem a nagypofájú, nagyokos életcsászáraival is.
Nyírfa
@Eladott Ország: Eszembe juttattad az általános iskolai magyartanárnőmet, aki 8. végén teljesen váratlanul kihívott a táblához. El kezdett velem beszélgetni, általában a könyvekről, kik a kedvenceim, miket olvasok. Aztán megkérdezte, mi a véleményem Jókai Mór A kőszívű ember fiai című regényéről, és, hogy szerintem kinek a jellemfejlődése a legszembetűnőbb.
Egész órán tartott a disputa, az osztály lélegzetvisszafogva figyelt, mire megy ki ez a különös felelés. Amikor becsengettek, mindenki a helyén maradt, várták a fejleményt., :)
Erzsi néni, élvezve a hatást, kicsit húzta még az időt, majd azt mondta: " Nem engedhettelek el ötössel a gimnáziumba úgy, hogy ne győződjek meg róla még utoljára, mennyire érzed az irodalmat.
Ilyen nagyszerű tanárom volt az átkosban. És nem ő volt az egyetlen.
csipetke
Szerencsére egyre több embernek kinyílik a szeme, és rájönnek, hogy mit művel ez a rablóbanda. Amihez orbán hozzányúl, az valamiért sz@rrá változik. Lásd:- elüldözte a CEU-t, tönkrevágta az oktatást, egészségügyet. Kizárólag azok a dolgok haladnak-virágoznak, amiket pénztáros lölő, vagy az orbán pereputty már megkaparintott. Az ország 75%-a már a nevükön van
csak úgy....
@Nyírfa: Még az "átkosban" tanított anyám,kiröl sosem tudtam vóna elképzelni ,hogy valaha valaki befolyásolhatja,...aztán gyütt a fideszes média,migráncsostu mindenestü...
kissé felnőttem
még egy rövid ideig aztán soványabb lesz a tábor is
Nyírfa
@csak úgy...: A magyartanárnő, akiről meséltem, részt vett az '56-os eseményekben. Nem a vérfürdőben, hanem, mint friss diplomás egyetemi oktató lelkesen vitte az első évfolyamát a kezdeti tüntetésekre. Soha többé nem taníthatott , csak alapfokú intézményekben. Ha úgy vesszük, ennyivel megúszta. Egy másik szemszögből nézve viszont elszalasztottak egy lehetőséget, egy fantasztikus tehetségű , széles látókörű embert, akinek a pályája magasra ívelhetett volna, mindannyiunk hasznára. Így viszont, mi, akik a diákjai voltunk a hatvanas években, olyan szemléletet is kaptunk a tantárgyaink mellé, amely egyfolytában arra sarkallt: gondolkozz!
Ma a fidesz ellenségnek tartaná.
csak úgy....
@Shikari: na mi köll má megent,te túlképzett? lúfaß vagy te ,nem magyar...
csak úgy....
@Nyírfa: abban az idökben, sok vidéki általános iskolai diák és gimnazista élvezte a felsöbb oktatási intézményekböl kitaszítottak értelmét és nagyon sokat köszönhet nekik!
Fantomasz
"Jelentősen csökkent a Fidesz tábora – az alacsony iskolázottságúak és az idősek még kitartanak"
És már azok sem sokáig mert folyamatosan megvilágosulnak hogy amit mondanak az 1xű en NEM IGAZ !
Nyírfa
@csak úgy...: Nem tudom, másutt a pedagógusok mennyire viselték méltósággal a lefokozást, az én tanárnőmnél hazaszeretőbb, elfogadóbb, intelligensebb tanárral később nem találkoztam. Tehetségesekkel, kreatívakkal, nagy tudásúakkal, igen, jellemesebbekkel, nem. A gyermekkori élmények, benyomások életre szólóak.
Béla333
Magyarán: A sötétagyúak a Fidesz fó támogatói!
solidedge
Nem féltem a Fideszt. Megint előjönnek valami bődületes hazugsággal, riogatással és az elpártolók tömegesen menekülnek vissza Orbán védőszárnyai alá.
division
@simmering73: Ezzel a hozzászólásoddal inkább te tettél arról tanúbizonyságot ismét milyen értelmes egy ember is lehetsz. Nem írtad ki ugyan a nevem, egyszerűen csak köcsögnek aposztrofáltál. Vajon van neked arról fogalmad hogy a munka, az értékteremtő munka nem attól függ ki milyen párt mellett teszi le a voksát? Te mivel járulsz hozzá ahhoz, hogy embereknek munkájuk, biztos megélhetésük legyen? Mert ez az ami a lényeg, és akkor mindegy hogy Fidesz vagy nem Fidesz. Nem kell válaszolnod, kétlem hogy tudnál rá érdemben.
Rockxy
azoktatás olyan alacsonyan repül, hogy nemszámít ki millen sulibajárt, vagy nemjárt.
SŐT.
a legtöbb köcsög a diplomások közt van.
Yoda69
Shikari, te melyik csoportba tartozol?
Hagy talalgassak: alacsony iskolazottsagu, roman, hazaarulo, ex-secus patkany.
Stimmel?
division
@fideszes gyökér: Az a csóka minden csak nem szánalmas, és nem is akar annyit keresni mint Mészáros Lőrinc. Méltó vagy a nick nevedhez, legalábbis a keresztneved pont megfelelő.
Aki Én
A fészbukosok gyorsan hozták is az igazolást :)
Való igaz, hogy IQ 30 felett már tisztán látható a fidesz.
evacica
Kezd ébredezni a magyar! Éppen ideje,el kell zavarni ezt a korrupt szemét tolvaj bandát!Vissza a népvagyonát!
Eladott Ország
@division: ma, 02:13; Valóban az a sok csóka nem akar annyit keresni, mint a felcsúti mangalicatrágyába oltott bőröndszemű Mészáros Lölö, de tisztességesen szeretne élni, ezért kettős lábbal szavazott és elhagyta az országot közel egymillió munkavállaló. Az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2019 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 225 milliárdnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. Lölö lamentálása hallatán mégis ökölbe szorul a kezem. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy ez az értelmes beszédre képtelen, tőmondatokat ismételgető, értetlen intellektuális vakondtúrás milliárdos üzleteket képes lebonyolítani, százmilliárdos cégbirodalmakat menedzselni? Van élő ember, aki elhiszi, hogy ennek a marék lepke szellemi szintjén vegetáló jóbarátnak, ennek a jámbor, kérődző jószágnak van beleszólása abba, hogy holnap mit vásárol fel, kit tesz tönkre? Ahol egy ilyen zavart, hebegő-habogó tejbetök, óvodások szellemi szintjét megszégyenítő őstulok az ország tizedik legbefolyásosabb embere lehet, aki azt sem tudja mennyi a vagyona, ott nem kis bajok vannak a nép önértékelésével. Engem az sem vigasztal, hogy ha változnak az évszakok, az ő bőre is ott fog száradni, ahol most a Simicskáé. Addig is ez van: kretének és félkegyelműek uralma.
Dr plágium
Náluk még használ az agymosás, iskolázottság hiánya, demencia gátolja a normális gondolkozást.
Desischado
@emerencia: Köszi. Én is alacsony iskolázottságú vagyok, de eszembe sincs éltetni ezt a rühes bandát. De sajnos, sokan megteszik.

@Nyírfa: Ezt én is elmondhatom. Sokat köszönhetek a magyar tanárnőmnek Sárika néninek, és a történelem tanáromnak Józsi bácsinak, hogy az ég áldja meg őket! De két kivétellel az összes tanárom fantasztikus volt! Szeretem és tisztelem őket ma is!
cikicakk55
Nem tudom én 64 évesen egy ápolónőképző iskolával melyik képzettségnek felelek meg,de én a Fidesz már megjelenésük óta utálom. Utáltam őket ellenzékben és utáltam őket kormányon. Mindegyikről a szélkakas jut az eszembe.Arra forognak amerről a szél(pénz) jön Nincs számukra sem isten sem ember,csak a pénz és a hatalom. Orbán a legaljsabb mind közül,de Kövér,Rogán, a zselézett hajú mocsok, és a kakadú sem kivételek. Ezeket szépen mint a gyöngyöt vasláncra kéne felfűzni és bedügni egy hatalmas cellába. Középre belökni nekik a reggeli ebéd vacsora( egy átlag magyar család étlapján lévő ételt) és egyezkedjenek ki mit eszik.64 éves vagyok,remélem még megérem azt a napot amikor látni fogom ezt a filmet róluk.Akkor legalább nyugodt lehetnék,hogy a gyerekeim és az unokáim jövője nem egy ilyen korrupt társaság kezében van.
cikicakk55
Egyébként nem értem én ezt az egész közvélemény kutatást.Tavaly a választásoknál 2,8 millió ember szavazott a Fideszre. Idén a Polgármester és képviselő választásoknál országosan 1,3 millió ember szavazott Fideszes Polgira vagy képviselőre. Állítólag az idén hatalmas volt a szavazási kedv,sok városban megdőltek az évtizedes részvételi arányok. Nos a tavalyi 2,8 millió és az idei 1,3 millió közt nem 3% a különbség. Ráadásul ebben az 1,3 millióban benne van az a 250.000 Ukrán " vendégmunkás" akiket Kurmányunk és Ártunk hozott be hazánkba dolgozni. Mondjuk filmet még nem láttam róluk munka közben.
Aki Én
@Shikari: 16:26 Van bizony. Csak jelzem, nézd meg hányszor szólsz hozzá egy-egy hírhez. Képtelen vagy egyszerre leírni? Akkor te nem az öregek táborához tatozol, hanem a másikhoz...
Aki Én
@Nessy: Nem azt mondták, hogy minden idős orbánista, hanem azt, hogy az orbánisták nagy része idős.
Pont, mint a ,,fiatal" ,,demokraták".
Nyírfa
@cikicakk55: 11.15

Az a film engem is érdekel. Jöhetek nézni? :)
Nyírfa
@cikicakk55: 11.33

Talán azért ez a különbség, mert idén működött az ellenzék alternatív szavazatszámlálója, így nem volt módjuk akkora csalást elkövetni, amekkorára készültek.
Eladott Ország
@Nyírfa: ma, 13:41 Megveszi a Telekomtól a T-Systemst Mészáros Lőrinc önállósodott jobbkeze. Mostantól még inkább Orbán körei ellenőrizhetik a választási informatikai rendszert.
uploads.disquscdn.com/images/bf8f471d24c2d6e32d6cec20c025b11b9efeb5c7dfbd871806a32c43e1c28818.jpg
Nyírfa
@Eladott Ország: Igen, éppen neked válaszoltam erre egy másik cikk alatt, hogy még a választások előtt meg kell szabadulnunk Orbán Viktortól. Ha kiteszik a Néppártból, és kiteszik, akkor nem is kell olyan sokat várnunk, a főnök a fidesznek is teher lesz. Sőt, már az. Bukásszag lóg a levegőben.
Erre kell készülnünk.
division
@Nyírfa: Nem teszik ki, ő maga fog kilépni.
Nyírfa
@division: Ó, még vacillál, ad egy utolsó lehetőséget a Néppártnak! :)
Szerintem a végsőkig reménykedik, mert vége van a Néppárt nélkül.
Egyet nem tudunk: kifőzött- e Putyinnal valamit.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 16:06; Feltéve, hogy a csúti nem nyal be még mélyebben a német multiknak többmilliárdos támogatással, adókedvezményekkel, a bérek rabszolga szinten tartásával, stb. mert akkor a jogállamisággal minden rendben lesz és a Néppárti tagság is belefér.
1magyar
Ne is támogassa a fidesz kormány a népet, majd amikor az általuk támogatott gazdagok fognak rájuk szavazni csak, akkor lesz nagy bukta.
Lepényleső
...mi meg őket imádottjaikkal együtt el,- a nap náluk fel mikor kel?
SystemError
Akkor kimondhatjuk, hogy a fidesz a gerinctelen tolvaj patkányok és birka hülyék pártja lett.! Most mondjam azt, hogy mindig is az volt a szívében:)
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Így van. Aki gondolkodik, az nem foglalkozik a fidesszel. Aki még többet gondolkodik, az egyik párttal sem. Egyik kutya, másik eb.
cikicakk55
@Nyírfa: november 22 13:39

Igen,nézzük együtt a filmet és bontsunk pezsgőt. Majd a Fidesz módjára megadjuk az árát.Isten fizesse meg.
cikicakk55
@Nyírfa: november 22 13:41

Szerintem nagyon túl tolták az aljas kampányt. Van azért az a határ,amit a Magyar emberek legnagyobb részének nem jön be. szerintem most sok olyan ember is elment szavazni,akik eddig nem mentek,+ az ocsmány aljas kampány= rohadjatok meg FideSSesek.
cikicakk55
@Nyírfa: Remélem jósnak is olyan jó vagy mint hozzászólónak. Én is azon drukkolok,hogy ne húzzák ki 2022-ig. Azért az nagy esély,hogy kivághatják a Fideszt az EP-ből. Nem olyan ember lett a vezető aki a keblére akarná ölelni Orbánt és bandáját. Németországban néztem egy filmet egy moziban,még 1973 utáni valamelyik évben.A címe az volt,hogy " Die Olsen Bande Leuft amok( (umlauttal kéne írni,de nem tudom hol van a billentyűmön.) Magyarul "Az Olsen banda ámokfutása volt a címe. Nos Orbánékról egyre gyakrabban jut eszembe az a film.
Nyírfa
@cikicakk55: 17.,38

Szegény Isten, lassan lukas a zsebe, annyi embör után kell fizetnie! :))
Filmnézés beírva a végtelenített naptáramba. :)

@cikicakk55: 17,42

Szerintem is felkerekedtek az eddig bizonytalanként jelölt szavazócsoportból, nem is kevesen, a tudatos szavazók pedig minden eddiginél fontosabbnak tartották a részvételüket. Még azt is el tudom képzelni, hogy a fideszhez lazábban kötődők közül többen átszavaztak az ellenzékhez.
cikicakk55
@division: november 22 21:56

Azt csak a nép felé fogja kommunikálni,mint a felfüggesztésnél is tette. Az EP függesztette fel őket,de itthon már úgy adta elő,hogy Ők kérték a felfüggesztésüket. Én ha tehetném a fellógatásukat kérném és azt még kommentálnia sem kéne ennek a varacskos disznónak.
Nyírfa
@cikicakk55: Köszönöm, jó csapatban könnyű csapattagnak lenni. Az Olsen bandának csak a címe van meg, a filmet nem láttam, de az ámokfutást és a fideszbandát összekötni egy pillanat műve volt. :)
Én úgy érzem, hogy elkezdődött az utolsó felvonásuk., Meg, persze, akarom is, hogy így legyen.
cikicakk55
@Nyírfa: Nálunk Hódmezővásárhelyen például csak 300 emberrel kevesebb szavazott a Fideszes Polgira,mint tavaly februárban,viszont több mint 4000 emberrel több ment el szavazni és úgy néz ki,hogy mind a Fideszes Grezsa ellen szavaztak. Nem tudom más városokban mennyire tolták túl a kampányt,de itt nagyon durva volt. Grezsa a Fideszes jelölt több száz milliót költött a kampányra.Naponta 15-20 reklámanyagot dobtak be róla,pedig kiírtam a Postaládámra,hogy " a Fideszt és Grezsát ajnározó és pártoló reklám újságokat nem kérek. Még olyan is volt,hogy a kapu előtt a kezembe nyomták. Hozzá vágtam,de másnap és végig a szavazásig dölt a sok vacak. Sajnos egyetlen olyan reklám újságjuk van csak,amelyik jó gyújtósnak,,a többi csak kormolja a kéményt. Minden második héten a sárga tetejű szelektív hulladék gyűjtő tele volt reklám újsággal.Sajnos elég messze lakik tőlünk,így csak egyszer vittem el hozzá egy tele reklám szatyor újságot és átdobtam a kerítésén.
Nyírfa
@cikicakk55: Milyen bátor lány vagy! :)
Tavaly az országgyűlési előtt maga a fideszes képviselőnő csöngetett be, plakátról ismertem meg az arcát. Először még udvariasan el akartam küldeni, arra hivatkoztam, ami igaz is volt,hogy én már leadtam az ajánlásomat. De szívózott, hogy azért még aláírhatok, meg, hogy több pártnak is adhatok esélyt. No, míg mantrázott, felszívtam magam. Hogy én a fidesznek? Aláírni? Soha! Alig várom, hogy megbukjanak! A hangom is felemeltem, éreztem, hogy gyün a düh! :)
Jól megsértettem, vörös volt a feje.
Gyorsan becsuktam az ajtóm, eszébe se jusson folytatni. De: a kukucskálón kinéztem, és láttam, hogy ír valamit. Aztán felnézett az ajtómra, nyilván a számot nézte, meg a neveket, aztán elmentek - ketten voltak.
Őszintén: rossz érzésem volt Átfutott rajtam, mivel tudnának ártani a családomnak. Aztán ezért a gondolatért meg nehezteltem magamra, mert a tett halála, ugye, az okoskodás. Arról nem is beszélve, hogy , amikor bíztam abban, hogy az élettől megkapom a szükséges segítséget, akkor úgy is lett. Szóval, bíztam! :)) És úgy is lett.
Eriksson
@cikicakk55: .
@Nyírfa: Milyen elhivatottan harciasak vagytok hölgyek. :)))

A házam előtt van egy kandeláber, melyre egy nekem érdektelen képviselő képét erősítették. Nagyon helyre kis tábla volt, gondoltam a kampány végén leszedem magamnak. Hát nem elvitték előttem?
Nyírfa
@Eriksson: És mihez kezdtél volna vele?
cikicakk55
@Nyírfa: Nekem szerencsém van,mert nincs miért félnem. Semmilyen segélyt,vagy támogatást nem kapok. Két fiam van,az idősebbik Szegeden lakik,ott is dolgozik.Ott Botka nyert,a csuda tudja hanyadjára már. A másik fiam Ápoló Deszken( Szeged mellett) Szerződése van a kórházzal 3 évre,mert az iskola időben havi 50.000 ft támogatást adtak neki. Így Őt kirúgni biztos nem fogják. Az itt Vásárhelyen is kiderült,hogy listázták az embereket.Márky-Zay Péter meg is találta azt az Önkormányzati dolgozót,aki össze írta azokat akik nem a Fideszre szavaztak.Azóta már lapátra is tették,de még mindig nem biztos,hogy csak Ő volt egyedül. Minden esetre azzal,hogy Márky-Zay Péter nyert sokkal nagyobb biztonságban érzem magam,mint ha a Fideszes Grezsa nyert volna.Amennyiben bosszút akarnának állni,ha Ők lennének a város vezetői,meg is tennék valamilyen formában. Nem tudom mit tudnának még tőlem elvenni,de ha nagyon akarják nekik semmi sem drága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.