Orbán Viktor egyik legnagyobb néppárti kritikusa, Frank Engel szerint, ha a Fidesz marad, akkor többen is el fogják hagyni a pártot. Hölvényi György szerint biztató, hogy lengyel lett az EPP elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Megint hazudik a csutfasz. Nem a fidesz dönti el, hogy kilép vagy sem, hanem hanem a néppárt dönt, hogy kirúgja e. Nagy különbség, geci tetű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@szegfue: 16:34 Külföldön - a szomszédos országok kivételével - nemigen ismerik fel a magyar nyelvet. Ha felismerik, akkor sem hiszem, hogy szégyellned kellene magad. De hogy befolyásolja a viselkedésedet az, hogy valaki esetlegesen csúnyán nézhet rád csupán azért, mert magyar vagy, hogy a te korodban még adsz egy ilyen ember véleményére - na az valóban szomorú és nevetséges.
Pálinkás Pál
@Málna: Te melyik fideszcsicska vagy ,gyümölcsnéven???Nos a csuti disznó leamortizálta az országot rendesen...és sajnos nem azt mondják hogy a mangalica,hanem hogy a magyarok...lassan mi leszünk a megalkuvó szolganép szinonímája!!!
szegfue
@Málna: 15:24 Nem Te voltál velem, tehát nem is "érezhetted", amit én éreztem...És hát engedd meg, hogy az "én koromban" azt gondoljak, amit akarok. Attól, hogy öreg vagyok, még nem jelenti azt, hogy hülye is! Te vagy "szomoru és nevetséges", mert Te még Magadat sem vállalod ezen az egyszerü adatlapon sem, ugyhogy lehet véleményed, de engem nem "hat meg", hiszen egy arctalan senki vagy... igy könnyü dumálni, nem felvállalni Magadat, elbujni a véleményeddel. Előbb seperjél a Magad házatáján, aztán elmondhatod, hogy én milyen nevetséges vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.