Hűtlen kezelés miatt is nyomoznak a Borkai-ügyben, de nem tudtak minden iratot begyűjteni.

Csőtörés miatt megsemmisültek a dokumentumok Borkai ügyvéd barátjának irodájában

A 24.hu írta meg, hogy dokumentumokat foglalt le a rendőrség a Borkai-ügyben, ezeket jelenleg elemzik, hűtlen kezelés miatt nyomoznak. A lap ugyanis arról értesült, hogy nem csak abban a zsarolási ügyben folyik eljárás, aminek az egyik gyanúsítottja Póczik József, a sértettje pedig Borkai Zsolt, hanem gazdasági ügyekben is. A rendőrség válaszából kiderül, hogy hűtlen kezelés miatt folynak nyomozások.

Bővebben itt >>

A nyomozásnak van egy érdekes "fejleménye", a Magyar Hang úgy értesült, különös módon nemrég

csőtörés volt a Borkai társaságában szexpartizó Rákosfaly Zoltán ügyvédi irodájában, aminek következtében dokumentumok semmisültek meg.

Az ORFK az alábbi közleményt adta ki az üggyel kapcsolatban:

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés és más bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozásokat. Az ügyben a rendőrség iratokat, dokumentumokat foglalt le, amelyek vizsgálata, elemzése folyamatban van. A nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
le is éghetett volna.így olcsóbban megúszták. egy festés és kész.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Én csak a címet olvastam el...nehéz volt nem röhögni.
ittott
le is éghetett volna.így olcsóbban megúszták. egy festés és kész.
advocat
És mikor történt? Mert azért az ügyvédi kamarának illik az ilyesmiről beszámolni! Jegyzőkönyv, számla, hol történt, stb. Majd a rendőrség! Bocsánat, most meg nekem kell röhögnöm.
grincss
@CsipkeRózsa: Gondolod, h igaz?
Ennyire ne legyünk naivak! :-)
SystemError
Most nem azért, de nyomtatott papírt kb a víz alá lehet nyomni és, ha kiszárad max hullámos marad...

A sitten lesz nagy csőtörés te ragyásra kokózott fejű gané!
Nessy
Jól nevelt cső! Megbeszélt időpontban eltöri magát! Dajka mese! Persze elektronikusan semmi sincs meg manapság egy ügyvédi irodában, már ami rázós úgy!
Ronin2
A mai világban először gépre viszik,aztán nyomtatják a dokumentumokat.
Ilyen hülyeséggel ne jöjjön ez a félköcsög.
Hol van a laptop,vagy a pen drive?
Dr plágium
@Nessy: A merev lemez is elázott :))) (Virág helyett azt locsolgatták.
@Ronin2: A másik félnél meg kell lenni, hacsak nem ott is volt csőtörés :))))
Peller Anikó
Minő szerencsétlen véletlen egybeesés. Szó nincs szándékos eltussolásról, csak kilukadt egy cső és összespriccelte az iratokat. Ezután nyilván bedobták őket a miszlikrevágóba aztán meg kidobták mert mit kezdjenek már ennyi miszlikkel.

Egyébként némi víztől nem semmisülnek meg az iratok hanem csak vizesek lesznek.
namihami
@Dr plágium: De volt. Véletlenül éppen országos csőtörés volt a napokban.
Ronin2
Az,hogy kivel,és mennyit szórakozott / a saját pénzén :D/ egy dolog.
De hogy ennyire hülyének nézze az átlagpolgárt... ideje lenne az ügyvédi kamara jóegynehány tagját szívlapáttal úgy pofán verni,hogy hebegős maradjon egy életre.
Belevigyorog az emberek képébe,...aztán ennyi!?
Bááááár,surmókáimtól ezt kiválóan megtanulták.
Cicamama55
Bűzlik!!! Nálam ez a kategória a tipikus fehér inges bűnözés.
Borsodi
Igaz én tüzet jósoltam,de mért ne lehetne tűzzel eltüntetni a nyomokat. Ez a példa arra,hogy mindent ellehet tusolni a fideszeseknek.
Sámannus
Feka csőtörés lehetett, mert szennyáradatot képtelen volt visszatartani. Ez elő fog fordulni még számtalan helyen, nagy tételben merek rá fogadni, sőt egyes helyeken még szareső is előfordulhat., más helyeken a katasztrófavédelem is képtelen lesz elhárítani a bajt. Olyan is szokott lenni, hogy visszafelé folyik mint amikor vissza nyal a fagyi. Jó látni milyen bárgyú mesével nyugtatgatják a híveket.
Polt Fegyánál a bottal ütés esete forog fenn amikor a bűn nyomába ered, Jó neki nincs szaglása, ezért nem érez bűzt a Bene pataknál sem, és megmagyarázzák neki, hogy a halak csak hanyat úsznak
Qqberci
És a számítógépébe is belefolyt a víz? Irány a Duda Művek!...
lampa laz
...ezt a pechet! Vérrel írták a szerződéseket...
Jozefina
Azért majd előkerülhet egy-két bizonyíték még!!!??
Mellesleg várható volt valami, ami eltünteti a nyomokat. Teherautón való szállítás már nem biztonságos, mert szemfüles üjságírók mindent észre vesznek.
simmering73
Nincs is ennél szebb, mikor a cső megöngyilkolja magát akkor, amikor kell. Igazi fidesztudatú vezeték.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ősöreg, szakállas, orbitális lúzerség.És persze teljesen hihető... De nem baj... hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta kutyát.
Avagy jön még kutyára kamion...nem kell túlaggódni. :P..
Ki ez a rossz képű fazon a képen?
justhpeter
Az ügy a hatósági dilettantizmus csúcsa.
RonaGyuri
gondolom stílusosan szenny-víz törés!! =))
sokanvagyunk
Rafkó... - bevizelést csőtörésnek beállítani.
Klubtag
Hadházy lószerszámos plakátja ezekhez a "hősi halált halt dokumentumokhoz" képes egy imakönyv fedele.
És ezek toporzékolnak EU-s elismerésért, tekintélyért...figyeltek néppárti politikusok, ezekkel akartok egy gyékényes árulni???
Eriksson
Mennyivel tisztább dolog amikor egy földszinti étterem szellőztetője miatt egy ötödik emeleti iroda teljesen kiég
Eladott Ország
Csőtörés volt a jachton is, amikor Rákosfalvy doktor úr a farkát verte, mert nem volt neki elég a hüvelyezés és szoptatás.
RonaGyuri
a cső-törés olyan mint a munkásököl: odacsap ahová kől! =))
advocat
Ismert trükk. A cégeket szokták így is felszámolni. Ellopták az iratokat! Cégbírók nyilván ismernek ilyen eseteket. Meg a rendőrség is.
Klubtag
Szóval ismételten az értetlenek számára, vagy csak a tettetők, vakon hívők érdekében. Felesleges állandóan a Gyurcsány, a Dk, meg még nem tudom ki mindenkit felsorakoztató példacitálással operálni. Kezdetben vala 2010., amikor is a fidesz-kdnp pártszövetség azzal nyerte meg a választásokat – nem is akárhogyan: 2/3-dal – hogy harsányan és folytatólagosan azt hazudta, hogy ők különbek lesznek a 2002-2010. között regnálóknál. Szinte szenteket láthatott a bódult fan-csapat és bele is esett az új magyar burzsoáziát, centrális erőteret, leszámolásokat vizionáló, de alapvetően egy maffia-államot kialakító politikai szélhámos-gyülekezet csapdájába.
Innentől kezdve az összevetés és hivatkozás minden formája felesleges és gusztustalan. Azokhoz az ígéretekhez kell mérni az elmúlt 9 év teljesítményét, amivel ezt az országot megvezették. Aki(k) nem látják, hogy hazánkban mekkora züllés zajlott le a fidesz-kdnp vezetésével és erkölcsi példamutatásával, azoknak nem marad más hátra, mint a meddő gyurcsányozás, sorosozás, migránsozás és egyáltalán az eszement ellenség-gyártás primitív módszere. A félrevezető, hazug, cicomázott gazdasági mutatók leleplezése egy külön fejezet, annál sokrétűbb és összetettebb, mint, amit egy hsz keretei megengednek. Ehhez sokat és sokféle forrásból kellene tájékozódni, nem elég a hazai uralkodó propaganda torzításait készpénznek elfogadni.
advocat
Azért sz@r lehet, több, mint 10 év után, még mindig Gyurcsányozni! Mondjuk agyilag eddig jutottak, és nem tovább.
nezelodo
Már feltalálták az okos vízvezetékcsöveket is, és tudják hol és mikor kell eltörni, és mennyire kell és milyen okiratokat eláztatni. Avagy ezek a fránya csövek is részei a "jönnek az ügyvédek és elintézik, oszt jónapot jövendölésnek.
moareka
Ó, az a "plafonig érő csőtörés", ami a szekrényekbe is beömlik, nahát...ázott papirokkal nincs nyom, ugye kedves gusztustalan ügyvéd úr???
kissé felnőttem
nahát most mi van letétbe vannak másolatok mivel 5-15 kópia is készült oldalanként. Másik pld.Irattáraknál közjegyzőnél az összes Partnernál van kópia bocsi. az a fránya cső segitettek neki? meghasadt a szive lelke?
CsipkeRózsa
Borkai még a több milliárdos földmutyit is megússza, hála a csőtörésnek.
SystemError
10 évet nem tudtok eltűntetni és lassan lejár a védettség. Nagy csőtörések lesznek esténként a sitten, amit biztosan megfognak támogatni a helyi fideszes vállalkozók is a sittes kapcsolataikkal! Ezt a buzit még a fideszesek is utálja, csak Viktorkának kedvesek az ilyen gecik!
Lepényleső
Ó azok a fránya véletlen csőtörések? Nemhogy a vizes papírokon lévő dokumentumokat,de még az elégetetteket
is tudják ma már rekonstruálni,na persze csak akkor szeretnék annak tartalmát megismerni?
Eladott Ország
Ha Columbo hadnagy nyomozna... Hát igen, ide már ilyen mesebeli nyomozókra lenne szükség, bár - ha nyomozna is - nem lenne kinek jelentenie. Egy nagy büdös kupleráj van Orbanisztánban.
1magyar
Ez ma már nem kifogás. Mindenről van másolat és a felhőben tárolt mentések sosem vesznek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.