Az RTL Klub birtokába került több olyan hangfelvétel, amin állítólag a Borkai-féle szexvideókról ment a tárgyalás; pontosabban arról, hogy mennyibe kerülne az elfelejtése.

Hangfelvétel: tízmilliót kértek Borkaiék szexvideójáért

A csatorna híradója által közölt hangfelvételeken két ember beszélget telefonon: az egyikük Puska Péter (a szexvideón is látható Rákosfalvy Zoltán ügyvéd munkatársa), valamint Póczik József egykori válogatott labdarúgó.

A gyanú szerint az exfocista közvetítőként közölte Rákosfalvy emberével, hogy 10 millió forintot kell adniuk azért, hogy a felvételek ne kerüljenek nyilvánosságra.

Alább megnézhető a híradós anyag:

A zsarolásnak végül nem engedtek, ugyanakkor nem tudni, hogy ez vezetett-e el a Borkai Zsolt győri polgármester bukását jelentő felvételek nyilvánosságra hozásához, vagy valójában többekhez is eljutottak a képek és videók.

(RTL Klub)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@fideszes gyökér: Jól látod, pedig sokan azt hitték, hogy ekkora hatalommal jó dolgok történnek majd. Sokan nem vették észre, hogy ellenkező irányba indultak el mint amit ígértek, és még sokan most sem veszik észre ki hazudik az embereknek valójában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Lehet egész estés film is az archívumban.
@fideszes gyökér: Szeretnék kitekerni neki de aki csak lopni tud ezzel mindig mellé fog.
Különben is Ferenc tesót tíz misi nem kábítja el, akárhogy is ugrálnak a bugrisok.
Sámannus
@fideszes gyökér: Jól látod, pedig sokan azt hitték, hogy ekkora hatalommal jó dolgok történnek majd. Sokan nem vették észre, hogy ellenkező irányba indultak el mint amit ígértek, és még sokan most sem veszik észre ki hazudik az embereknek valójában.
Csizmás Kond
...vajon azért nem tátognak most itt annyian az ellenzékiek mert a zsarolás természetes dolog náluk ?
kereső
A hangfelvételen az a Puskás "úr" szerepel, aki tarsoly csaba jobbkeze volt anno ? Most meg a borkai ügyvédjének a jobbkeze? Mindig megtalálja, hogy hol lehet a zavarosban halászni, és lopni?No ezt is összevágták, mint annak idején az öszödit? Miért kellett erre a hangfelvételre várni több min egy hónapot?
kereső
Ez a tiz millió most aztán elfedi borkaiék 5-7 milliárdját. Qrva ország.
luiz
Ez van broki-i. Ba*ztál időben kiállni a nép elé, elmeni a rendőrségre, hogy zsarolnak egy szexvideóval. Rá is ment a polgiságod, meg a becsületed, ha volt is valaha
tudode
Nem az a gáz, hogy ki ,ilyen módon jut el az örömszerzésig, kivételt képez aki gyermekekket ront meg, vagy erőszak izgatja fel, hanem sztem az, ha innen is egy kicsi, onnan is sokat zsibiznek
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.1.0j69i59j0j35i39j0l2j69i61j69i60.4217j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Lassan már kirabolják ezek a keresztény demokraták egymást is, mint pl a Simicskát, miközben mindenféle kézzel foghatatlan baromsággal tartják félelemben a társadalmat!
.
Erre azért kerül/t sor, mert a bagdadi tolvajt lepipáló a PÉLDAKÉP!!!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nos..talán politikusnak nem kéne olyat tennie amivel zsarolni lehet!!! Erre nem gondoltál???Persze fideszéknél fordított a helyzet,minimum egy jókora köztörvényes balhé kell hogy befogadjon az elit!!!De remélem megérem még a sírást elszámoltatáskor...Persze gondolom le van vajazva a menekülő út,de akkor a világ civilizált részére többet nem tehetik majd be a lábukat...az elfogatóparancsok miatt...tudod,nem úgy lesz mint a Mol vezérnél!!!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Nos ha a témával kapcsolatban olvasgattad volna miket írtam most nem írnál ilyen hülyeséget...amúgy politikuséknál nem csak a fidesz berkekben történik ilyen de itt ismét az olvasatlanságod jelképezi a tájékozatlanságodat.
szegfue
@kereső: 8:00 Tényleg ez a legszomorubb... a zsarolók és az "ördög ügyvédje" után nyomoznak...Borkai "üzletelése" miatt pedig nem:(
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem mennyiségről beszéltem hanem jelenségről...és miért elképzelhetetlen hogy gyurcsiék is zsarolhatnk ?...és igenis van köze párthoz meg pozícióhoz, direkt arról szól az egész.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem direkt és nem személyesen viszont akár tudhatott is az esetről...és őszintén elképesz a föltétel nélküli ragaszkodásod a gyurcsánklánhoz.
Eriksson
@szegfue: Nem gondolod, hogy éppen így lesz felderítve az egész "üzleti kör", mely szövevényesebb, mint egy keresztespók hálója?
colibri
@Csizmás Kond: Biztos vagy te abban, hogy amit a zsarolásról tudsz, az egyenlő a megtörtént valósággal?? Én nem, hogy biztos nem vagyok benne, de el sem hiszem! Rengeteg csavar van ebben a fideszes mondjuk történetben!
kereső
Azért engem érdekeelne, hogy honnan került az RTL-hez a hangfelvétel? Az ügyészségtől? Vagy az ügyvédi irodából- ahol elmosta a szennyviz ( stilusos nem?) az iratokat?,és ahol házkutatást sem tartottak? Ki készitetette a hangfelvételt-és mikor? Ha ez az egész sztori már ismert volt a fidess=orbán előtt, akkor miért is nem zárták már ki (bocsi kérték meg borkait, hogy ugyan lépjen már ki) borkait? Mert amig ki nem derült az egész, addig semmi baj nem volt a keresztény erkölcsökkel? Úgy xaros ez az egész ,ahogy van. És a nagyérdemű addig sem foglakozik a Mátrai Hőerőmúvel, a biróságok végleges bedarálásával, hogy ismét milliárdok mennek "gazdasági támogatásként" erdélybe, a vajdaságba, hogy a patyomkin parlament megalkotja a szájzár tv.-t, és ellehetetleniti a képviselői munkát- na nem a fidessesekét- hiszen azoknak nincs más feladatuk, csak nyomják a gombot a kellő időben.
Csizmás Kond
@colibri: ...az a te bajod. Nem azt mondtam hogy 100 százalékig igaz, csak azt hogy a gyurcsányklán is ugyanolyan korrupt zsaroló banda mint bármelyik.
Csizmás Kond
@Horizont: ..ja, hogy szerinted nincs...most akkor ezt el kéne higgyem ?
...és bizonyítás...itt vagy te példának...fogalmad sem volt és nincs ki vagyok de 100 százalékig azt állítottad, híresztelted és támadtál vele hogy román vagyok...véredben van az ámítás a mások kijátszása , zsaroltál hogy ne szólljak...kell még több mert ma van időm...
szegfue
@Eriksson: 10:11 Hát nem fogadnék ez ügyben még 1 havi nyugdijamban sem! U.is azt olvastam valahol -- már ha igaz --, hogy a vesztegetés vádját ejtette az ügyészség és nem nyomoznak ebben az ügyben tovább. Bár lehet, hogy egyszerü kérdésekkel (mármint ki, kit, hol, hogy ismert meg például) meg lehet "szorongatni" valakit, aki végül kibök valamit... Igaz, hogy Al Capone-t sem a szeszcsempészet miatt bukott le:))
Eriksson
@szegfue: Amíg egyik nap ezt írja a független sajtó, másnap homlokegyenest mást, addig nem érdemes túlságosan belemélyedni a történetbe.
Eladott Ország
Orbán totál megbokrosodott, de nem ugrik félre, mert magyar haza csak vele lehet. Édes hazám, tiéd vagyok, te az enyém, amíg ki nem fosztalak. Csakhogy közben idő lett, nagy úr! Kevesebben törődnek bele abba, hogy mit művelnek Fideszék a maffia alvilágban. Az ellenzéknek, a józanul gondolkodó és demokráciában élni akaróknak ezt a félelemből adódó orbáni megvadulást kell kihasználnia. Rohadt nehéz lesz, de el kell kezdeni – Győrtől Kaposvárig. Meglátják, az átvert, rothadó, vesztes, narancssárga ludak is a disznókat akarják legyőzni. Van egy – Orbánra pontosan ráhúzható – mondás: a bosszú mindig a kis és keskeny elme gyenge öröme. A magyar nagy úrtól ezt az örömöt vegyük el, számolgathassa buggyos gatyája ráncait.
szegfue
@Eriksson: 11:00 Hát nem is lehet, mert valóban szövevényes -- ahogy irtad -- még az a része is, amit tudni vélünk...
Csizmás Kond
@Horizont: ...haladjunk sorba...
azt állítod, hogy biztos helyről tudod, hogy román vagyok...és is biztos helyről tudom hogy csak lejáratni szeretnél, sőt ha kicsit még kutakodok azt is biztos helyről fogom állítani, hogy csak a házad nagyobb a képednél.
...szóval Borkait az ellenzék zsarolja...ezt nem én állítom de elhiszem...te mivel tudod megcáfolni ?
Eriksson
@szegfue: Én egyedül abban vagyok biztos, hogy a valóságot, - bármi legyen is az -, nem kötik az orrunkra.
Béla333
A kurvák arcát miért kell kitakarni? Személyiségi jogok, mi?
De Uniós vállalkozásfejlesztési pénzek odaítéléséért dugni, azt lehet?
Csizmás Kond
@Horizont: ...biztos voltanm benne hogy nem érdekellek annyira mint amennyit foglalkoztál vele, épp ezért tűnt egyoldalúságnak amikor mindig nevezgetésbe törtél ki mert nem tudtad rámerőszakolni a véleményedet.
...és a kurvás zsarolási ügy sem érdekel csupán véleményezem, a saját belátásom szerint...és igenis a dékás kéz mocska látszik ki belőle az amúgy is erkülcstelen viselkedésből.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ésmégvalami..a budaörzsi szexügynél ki volt a zsaroló ?
szegfue
@Csizmás Kond: 10:40 Tudod az a baj, hogy az első hozzászólásodban irtad: "az ellenzékiek mert a zsarolás természetes dolog náluk". Ez számomra is azt jelenti, hogy 1-nél több esetben is kiderült, bizonyitást nyert: valóban az ellenzék zsarol...Erre kért példát @Horizont, Te meg valami, számomra megmagyarázhatatlan dologgal jöttél elő -- mármint, hogy Horizont zsarol. Ne hülyéskedj már, ez Te sem gondoltad komolyan! Ezért igazán kár volt "összeugranotok"... az Általad irt "bizonyiték" elég valószerütlenül hangzik, tehát nincs sok köze az igazsághoz... inkább ez fából vaskarika. Természetesen véleményezhetsz bármit, ahogy itt mindenki.
namihami
Zsarolt? Ha igen és bebizonyosodik, akkor meg kell büntetni.
De tessék már mondani, ettől a Borkai zűrös anyagi ügyei már elfelejtődhetnek? Az Audi és egyéb pénzügyi manipulációk (pl. az asszonyka bevásárlásai-pedagógusi fizetésből) ezzel törlődnek? Az, hogy egy telefonon felvett beszélgetés most előkerül, az még semmire nem bizonyíték a hanggal történő manipulációk végtelen lehetőségében. Szerintem egyébként se a hajónkefélés ennek az ügynek a magja. A mód, amivel mindezt ANYAGILAG lehetővé tette a társaság magának. Miért nem nézi az ÜgyészségAdóhatóság/Rendőrség, hogy a TELJES családi bevétel egyáltalán ad/HAT/ott-e módot erre a gyarapodásra, a mellékelt életmód mellett is? Jaaaa, hogy akkor a szálak nem szakadnának el Győr határában? Csak nem lehetséges, hogy égigérő(!!!) paszuly lenne a dologból?
Persze, ki tudja, hogy kinek van igaza, de ezt is egy újabb fideszes terelésnek érzem.
Klubtag
Hogy ennek a fideszcímeres-gazembernek a csípőjén aluli ügyletei hogyan működnek - az a legkevésbé sem érdekel, de az igen, hogy az AUDI-Borkai ügylet korrupciós milliárdjai miért nem érdeklik az EU illetékes szakbizottságait...
Csizmás Kond
@szegfue: ...pl ott van a budaörsi eset is...miért kéne én mondjam el hány van amikor maponta olvasni mindenfele ?
Amúgy beismerem hogy a némi tulzás szándékoz volt, de ez egy pletykalap és ha rajtamkívül mindenki bármit megengedhet magának én is gondoltam nem árt egy kis idegesítő tényező...így még a idő si jobban telik :)
szegfue
@Csizmás Kond: A budaőrsi esetnél "csőbe huzták", hogy zsarolható legyen... azt viszont én nem tudom, hogy ellenzékiek voltak, vagy sem. Viszont az is kiderült, hogy nem tudták végül is zsarolni, mert maga mondta el... ha jól emlékszem.
A másik témában pedig elnevettem magam a válaszodon! Látod, hogy milyen értelmetlen volt Horizonttal "balhézni"? Őt, Téged és remélem engem is ugy fogadnak el az itt lévők amilyenek vagyunk, a gondolatainkkal együtt. Most szikrázóan süt a nap, bár kicsit hüvős van... sétáljál egyet a szabadban!
Csizmás Kond
@szegfue: ..csőbe ugrott...és úgy látszott a videón hogy majdnem belefullad abba a ...
szerinted ha egy, nevezzük úgy kurva, odaáll egy polgármester elé és megkéri nyalja ki, az se szó se beszéd vetkőzik és nyal ? Horizontal már rég vitában vagyunk, ő most nyakas dékás, de szerintem úgy ahogy volt más még lesz is.
A tegnap sétáltam, ma inkább az elekrtonikai hobbimat űzöm, így két hsz közöztt...tele az aztal bigyuszokkal...:)
Klubtag
Nincs is annál kéjesebb és persze kifizetődőbb a fidesz trollok számára, mikor a különböző internetes felületeken a Wittinghoffot akarják a Borkai-színvonalra lezülleszteni. Nem fog menni...a normálisabbja érzékeli a különbséget, még ha el is ítéli a budaörsi vezető magatartását.
SystemError
Itt bukik az egész, hogy az ellenzék volt( nem mintha ettől amúgy ne lenne Borkai lopás, kokózás). Az ellenzék 10, de zerintem 100-ért is inkább vette volna az ügyet. Ami biztos eddig, hogy Viktor saját imádott focistái nyakig benne... Vagyis a saját pénzéhes gecijét a másik pénzéhes gecije zsarolta...:)

Ez sima belterjes geci ügy, vagyis fidesses..
Csizmás Kond
@Horizont: Ezekről már véleményeztem de mégegyszer leírom. Az ilyen viselkedés mindkét szereplőtől vagy akár azokról is akik még nek kerültek terítékre nem vezető beosztású felelőséégteljes emberre vall, tehát hezitálás nélkül leváltani és ha van oka akár törvényes módon felelősségre vonni. A nyilvánosságra kerülésük mint ahogy írod tudott dolog lehetett előttük is még akkor is ha rejtett kamerával történt ugyanis bárki aki olyan funkcióba van elképzelheti, hogy minden lépése figyelve van.
A többi adalék és táp a nagyérdeműnek, és arra szolgál hogy bomlasszon, hogy ne bízz senkiben és legyél kiszolgáltatva mindenféle hazugságnak, mert legtöbb embert így tudnak rángatni, és tudnak is...

...
Eladott Ország
@Béla333: ma, 11:21; Így néznek ki a lányok akik Borkaitól EU-s támogatást kaptak: A székesfehérvári ikerpár mindkét tagja saját vállalkozásba fogott. Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző szalont nyitott, Csenge pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Ismerd meg a történetüket!
youtu.be/WsGrHod4BmI
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Gyurcsány nem zsaroló, ő mindenkinek megmondja a szemébe, amit gondol, és nem csak suttogva.
Sámannus
@Shikari: Az a baj csak, hogy nem a zsiványok szorulnak, Azé mégis az miatt vált zsarolhatóvá a szentemberetek. Ha nem jár kupiba, szépen hazamegy és ájtatosan istenfélőn gyón, szerinted ki zsarolhatná?
Józsipapa
Az összes érintettet már az ügy kirobbanásakor őrizetbe kellett volna venni; utána pedig, szépen sorba a most felbukkant egyéneket ; és közben mindent zár alá venni.
Qqberci
Aki pénzért ba@szik, az mindenképp ráb@szik...
nezelodo
Na megint egy volt sportoló tűnik fel a maffia környékén! Talán nem részesült a stadionbizniszből, hogy így kelljen kivasalni a fidesz keresztényekből egy kalap lopott közpénzt? Hogyhogy nem a napszámos Józsi volt a postás? Micsoda véletlen! Pedig az egész történetnek nem Borkai farkapénze a lényege, hanem az Audi féle milliárdos lenyúlás, ami a kormánypártról más ügyekben is köztudott, és amiről Orbán csapata nem nagyon szeretne hallani!
Az meg hogy ez az ártatlan Borkai az áldozat, csak azt erősíti, hogy a fideszt csak a saját, általa számtalanszor alkalmazott mocskos módszereivel lehet megtörni, a szezonális "mély keresztény hitével" együtt.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...Hányszor beszéltél vele személyesen ?
Macskaszem
Az egy dolog, hogy a borkai szexvideóért tíz millát kértek, de sokkal érdekesebb, mennyit kértek borkaiék az Audi földekért saját zsebbe? Mért fizet az ügyvéd havi 1 millát borkai fiának a semmiért? Miből van a tanárnő nej luxusbirtoka stb?
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 07:53; Rákosfalvy Zoltán ügyvéd Borkai segítségével a győri Audi gyár szomszédságában fekvő 21 hektár szántót vásárolt magánszemélyektől. A területet ezután önkormányzati segítséggel átminősítették ipari területté. Ezt Rókusfalvy egy offshore cég mögé rejtőzve eladta a terjeszkedni kívánó Audinak. A tranzakció eredményeként legalább ötmilliárd forint nyereségre tett szert, ami így nem a város kasszájába folyt be. Borkai polgármesterré választása óta eltelt tizenkét évben 18,3 milliárd forintértékű közbeszerzést nyertek el fideszes politikusokhoz köthető vállalkozók. Ez összesen 50 milliárd forint körüli érték 37 százalékát jelenti. Kérdés a visszacsorgatott pénzek mennyisége (alkotmányos illeték) a túlszámlázásokon kívül.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 7:37

Nem találkoztam vele, nem beszéltem vele.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ezért csak a gesztusait ismered mint soknan mások...nefeledd az csak a kireket felőli oldala, de van neki más is...és úgy is lehet zsarolni ha azt az illető szemébe mondják.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Gyurcsány nem zsaroló, ne hasonlítsd őt Orbánhoz és tsaihoz.
Sámannus
@Shikari: Félre beszélsz nem kicsit nagyon. A jachton dugást megelőzte a körösztyén áhítaton kívül még a lopás csalás önkormányzati vagyon elpanamázása, bennfentes kereskedés, és egyéb szélhámosságok halmaza.
Nelegyél ilyen szűklátókörű ha az igazságot ki akarod deríteni, az elejénél kell kezdeni.
namihami
@Shikari: A zsarolás még csak egy akármilyen úton-módon készült telefonfelvétel. Hogy valódi vagy manipulált (mert már olyannal is találkozhatott a világ) még lebeg. Eddig a ""zsaroló"" csak a postásságot vallotta be. Persze:: Lóf@sz a postás se..ébe. De attól még ez csak vád és nem tény. Viszont a jövedelméhez képest vitt életmód és annak anyagi fedezete pusztán az állami hatóságoknak nem képes szemetszúrni. Ez a család (férj, feleség, gyerekek) olyan életmódban voltak, amit a BRVALLOTT jövedelmük nem tett lehetővé.
Kit érdekel, hogy az asszony helyett---kivel? De az, hogy a férj, az asszony és a gyerekek bevételei nem fedezHETték a kiadásaikat, ez viszont hogyhogy nem érdekel senki hivatalos szervet? Ettől érzem azt, hogy az államvezetésben érintettek miatt nem lehet, mi több, tilos feljebb ereszteni ezt az ügyet...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Dehogy hasonlítom sőt sokkal nagyobbnak tartom mint másokat...:)
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...és elnézést hogy sokszor ütök mellé...:(
kissé felnőttem
szerecsen mosdatás avagy keressünk egy bakot magunknak? bűnbakot akár ??? ja. az más
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A mellé ütés már szinte hozzátartozik a gyors hozzászólásokhoz.
csak úgy....
@Shikari: nálad mindenki okosabb! még (csöppöt) a durbincs is...
te holtversenyben vagy az eriksson kollégáddal.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...na meg hogy nem is vagyok valami billentyűvirtuóz...a kétujjas pötyögésről már nem tudok leszokni...de már nem is akarok...
csak úgy....
@Csizmás Kond: engem bezzeg rendszeresen lebaxarintó,ha mellé ütök...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...te nem mellé ütsz hanem mellé beszélsz...
csak úgy....
@Csizmás Kond: má megen lököd a süketet és én beszélek mellé..
Sámannus
@Shikari: Ne várd, hogy én legyek ennek az esetnek a tisztázója látható hogy felkavart ez a kis bejegyzés, mert tudod te is mi van mögötte, és te a baksis miatt vagy itt, mert érdeked a ner létezése valamiért. Érdekes módon csak az egyik oldalon vannak olyanok akik a rászorulók miatt is felháborodnak a fidesz csicskák dőzsölésén, és az állami vagyon elherdálásán.
namihami
@Shikari: 17.59: Nemcsak mi, a kisemberek dobtuk fel a lopás vádját. Politikai és gazdasági életünk szereplői is hiába teszik, ha a Pintér-Polt védelmi tengely nemhogy a nyomozásig, de még a nyomozás elrendeléséig se engedi el a feljelentést. Mint céloztam rá, félő hogy a Gazda és emberei is belekeveredhetnek. És a királyt a testünkkel is védeni kell.
Ha nincs dugás, úgy könnyű szűznek maradni.
nezelodo
@CsipkeRózsa: A cirmi nyilván személyesen ismeri a sporttársat, és csodálattal viseltetik iránta, mert neki van mivel, van kivel és van hol... Talán még irigyli is érte.
Aki Én
Látom, sokan bekapták a csalit, és a szexről meg a zsarolásról beszélnek csak. Pedig itt a mindent behálózó, elképesztő korrupcióról van szó. Csak ebben az esetben 10 milliárdos nagyságrend. Ahogy a dolgok zajlanak, ehhez nem is fér kétség. De aki már régen eldöntötte, hogy csak a fidesz szavát hallja meg, nem gondolkodik, nem a szemének, hanem a fidesznek hisz, attól nemmeglepő. Az végképp érthetetlen, hogy sokan összemossák a budaörsi üggyel.
namihami
@Shikari: 07.57: Hogyan, miből, honnan lenne/lehetne bizonyíték, ha a nyomozást se végzi el az arra illetékes szerv. Egyszer már próbáltam célozni rá, hogy a bizonyíték beszerzése NEM A VÁDAT BENYÚJTÓ feladata. Ha egy bűnözői kör összezár (nem fogadja be a vádat, nem indít/HAT/ja el a nyomozást), akkor a büdös életbe nem lesz bizonyíték se. És, mint céloztam volt rá, hiszem (és nem csak én), hogy ennek az ügynek (is) a legfelsőbb körökben van a vége. Ezért TILOS a nyomozásnak még a gondolata is. Ha tiszták lennének, az elsők között vizsgáltatnák és rohamsebességgel végeztetnék, hogy aztán ország-világ előtt lehessen hírdetni az ártatlanságukat. DE, ugyebár mindezekből ennek nyoma nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.