A társadalmat az elmúlt években olyan mértékben felháborító ítéletek születnek, amelyek szinte példa nélküliek. Gondolok itt például a vörösiszap ügyre és sorolhatnám reggelig…Sorolja ide a Biszku-ügyet, a rendőrtábornokok büntetőperét, a honvédtábornokok elleni pert, a Nokiás-pert, a másfél évtized után első fokon megszületett Kulcsár-ügyet,

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...vélemények a sokat hangoztatott bírói magatartásról...
kereső
@Csizmás Kond: semmin. Csak talán annyit, hogy hülyited itt a népet- aztán meg megsértődsz, ha a képedbe nyomják- netalán orosz ügynök vagy? shikarival, meg a halfarokkal együtt.
Csizmás Kond
@kereső: ...gondolom te magadat a megtesesült igazságnak képzeled ...
...amúgy normális ember ilyen pletykarovatvélemények alapján nem hisz senkit ügynöknek..
...te a egyik oldalról beszélsz én a másikról...de ezt nem mindenki tudja becsülettel levezetni, elfogadni mert magát mindig többre tartja...szerintem pedig épp azok az emberek a gyanúsabbak akik így kednek.
advocat
@Csizmás Kond: A bíró csak a törvényeket tartatja be! Ha ilyenek a törvények fordulj a parlamenthez. Pofázni meg bárki pofázhat! Szabad országban... Csak a bírói függetlenség Alaptörvényben is rögzíttetett! Ezt kellene felfogni! Ha van mivel!
kereső
@Csizmás Kond: Te annak tartod magad? Má' miért is ne tartanád annak? Hiszen kinyilatkoztatsz, idehozol egy már első blikkre is látszik, hogy kamu hireket tartalmazó oldal cikkét- és ne minősitsem? Minket minősitesz vele, hogy idehozod- tollas a hátunk, beszopunk mindent amit terjesztetek, terjeszteni próbáltok. Persze ,tiszta sor- van akinek annyi is elég, hogy "gyurcsány a patás", orbán meg a megtestesült glóriás angyal.És ne kérd ki magadnak az ügynöközést- mert gondolkodó ember, nem foglakozik ilyenekkel magától, csak ha valakik "megkérik" rá. És logikus, ha ez egy orosz fake news oldal, akkor Te azok ügynöke vagy. ágens.
Csizmás Kond
@advocat: ..hát ez az, ha volna mivel felfogni sokan nem írnának marhaságokat. A bírói függetlenség épp arról szól, hogy ugyanazont törvényt saját megítélése szerint alkalmazza különböző itéleteknél.
Csizmás Kond
@kereső: ...mtől kamu a hír?...mert gondolom te vagy annyira korrekt hogy ezt be is tudod bizonyítani.
...és ha akarod jelzőket én is tudok mondani ...de mostanig azért nem mentem bele mert azért csak többre tartom a saját személyemet mint a te a sajátodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.