Ötágú csillaggal díszített orosz katonai sapkát ábrázolt az a szobor, amelyet Kolodko Mihály tett ki pénteken a budapesti Szabadság térre, az ott álló szovjet emlékmű közelébe.

Az alkotás azonban hétfő délutánra eltűnt, és nem is titok, hogy ki tüntette el onnan – szúrta ki a hvg.hu.

Az akciót elkövető Mi Hazánk Mozgalom videót is készített a szobor utolsó perceiről, mint írják,

fővárosunk szabadságról elnevezett terén egy szovjet megszállási emlékmű is túl sok, ezért a mai napon, a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján dr. Fülöp Erik országgyűlési képviselőnk eltávolította az engedély nélkül kihelyezett, usankát ábrázoló szobrot, és azt méltó helyére juttatta.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Nyírfa: Putyin és Orbán szoros barátsága nem zavarja a Mi hazánk mimóza lelkét? Nekem sem tetszik Horthy szobor, sem az általad említett szobor.
Az "új" Szent István szobortól meg kiütést kapok már a képet látva is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@durbincs: Kösz a finom, fiatal demokrata stílusban előadott válaszod, de a barátnőddel, az anyakecskével gyakorold a bevett dakota formulát. Ja és ne feledd a villanyoltást, nem csak a jászoknál...
nezelodo
Neked is szép napot kipcsák keresztény barátom, Látom a Lölö az informatikusod, azért sikerült az ip címet ilyen pontosan, (minden bírálónál ugyanazt) meghatározni! Most már értem, mert megtudtam, hogy a Lölö készítette azt a szoftvert is, ami közölte velem az induló vonaton, érvényes, kifizetett menetjeggyel, hogy "Köszönjük, hogy utazásához a társaságunkat választotta, megérkezett a célállomásra, kérem szálljon le!"
Amúgy aggódom érted, a pártunkkal szövetséges keresztény egyházunk komolyan foglalkozik az ördögűzés alkalmazásának a lehetőségével! Lehet, hogy a TÜRK Tanács és a kipcsák tesók segítségét is kérik a kereszténység védelméhez? Ja és mikor gyóntál, áldoztál utoljára? Ideje lenne bűnbocsánatot kérned a mocskos szád miatt (is)!
nezelodo
@durbincs: Szóval nem gyóntál, és áldoztál kipcsák tezsvírem! Már meg is bántam a tanácsomat, mert ha beültél volna a gyóntatószékbe még a szegény gyarló pópa is infarktust kapva fordult volna ki a gyóntatószékéből, ocsmány bűneidet hallva. Azt azért elérhetnéd, hogy üsse kő, az adófizetők pénzén kezeljenek azon az osztrák méregdrága klinikán! Tudom a lehetetlenre ők sem szívesen vállalkoznak, még egy kalap pénzért sem, de hátha bedőlnek neked... Azért óvlak, nehogy agyvérzést kapj, mint a nagy eszmei elődötök, aki a leninizmust, hagyta rátok, amit most megtagadtok, a barátnőjére meg a szifiliszt. Szóval vigyázz a kecskédre, max a Tibit engedd a közelébe, hogy részesüljön a szexáldásodból.
nezelodo
@durbincs: Jaj szegény kipcsák körösztyén tezsvírem, azt hittem több az IQ-d, mint ötven, persze ezzel e talentummal még tehénszar-lapos fantáziával sem tudsz meglepni, azért kopizol. Azért a mekegő barátnődet mutasd meg a doktornak, nem kapott.e el valamit a lenini örökségből tőled, meg a nagykorúságot is marhalevéllel kellene igazolni, nehogy pedofilnak kiáltsanak ki.. Tudod most milyen szezonja van a zaklatásnak meg a párt kinevezett hű embereinek a pedofíliájának! Ha intézeti gyerek vagy csak tudod, milyen kedves a dakota igazgató bácsi...
solidedge
Orbán nagy szerencséje hogy neki még nem állítottak szobrot.
solidedge
@durbincs: Méltányolom hogy megpróbálsz összehozni egy értelmes mondatot ezen az oldalon. Még nagyon távol állsz tőle, de ne add fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.