Elérkezett az ideje, hogy személyi következményei legyenek Gothár Péter rendező szexuális zaklatási ügyének – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki debreceni sajtótájékoztatóján.

Halász János szerint fejeknek kell hullania a Gothár-féle zaklatási ügy miatt
Fotó: MTI/Mészáros János

Felidézte: több mint egy hete robbant ki a budapesti Katona József Színházat érintő szexuális zaklatási botrány.

Hozzátette: már nem csak az tudott, hogy Gothár Péter rendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatója a szexuális zaklató, hanem – miután maguk az érintettek vallották be – az is egyértelműen kiderült, hogy a színházban történteket egy éven át szándékosan eltitkolták.

"Nagyon úgy tűnik, hogy védeni akarták a szexuális zaklatót. Attól tartunk, hogy nemcsak a színházban, hanem a Színház- és Filmművészeti Egyetemen is titkolózhatnak"

- fogalmazott Halász János, aki szerint az ügyben nem Gothár Péter az egyetlen felelős, a "vezetőknek is felelniük kell".

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Akkor a Gothárnak már csak a Borkai-féle tárgyalást kell kivárnia?
kissé felnőttem
na fene már meg is vettétek a qiotint a franciáktól, gyorsak vagytok.
kissé felnőttem
a sok hazugságtokra is ez a megoldás. mennyi fejetlen lesz az országban
Eladott Ország
A tetszőleges falu kocsmájában két-három feles után a pultot támasztó honpolgár szintjén kommunikáló Halász János ,Kósa és Rezsiszilárd helyében én azért elkezdenék idegeskedni, hogy a babérjaimra törnek, onnan folytatta, ahol Orbán abbahagyta. Aki maga is a késdobáló közepén bebaszva előadást tartó jóember komolyan vehetőségének szintjén kommunikál. Ez maga a párt. És a hivatalos pártállami kommunikáció. Most pedig immár megnyugodva állapítom meg, hogy Halász János elkésett visszhang és intellektuális Mariana-árok ugyanarra a rozsdás biciklire kapaszkodott fel kilógó nyelvvel, amit reggel a degenerált , agyament főnöke a Kossuth-rádióban kezdett el tolni egyenesen a józan ész falának.
Értem én, hogy a gusztustalan taplóság és gumicsizmás szarháziság a Fidesz lételeme, hogy erre izgul a szekta, de ez a gyógyszer nagyon messzire gurult. Remélhetőleg ebben az ütemben hamarosan túltoljátok, elvtársak, aztán Halász is mehet oda, ahova való a többiekkel együtt. Ez a törvények felett álló csürhe vállalhatatlan színvonala, egyszerűen szégyen, hogy ide jutottunk. Jut eszembe, hogy is volt a balatonfüredi bárban a "hüvelyezés".
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/BFA/augusztus/halasz_44402_LI.jpg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--ibSCYd87--/w_1160/73KSxC1hQu5sDkIKs.jpeg
Eladott Ország
Visszanyalt a fagyi: A fideszes Halász a bokorig sem ment el, egy bár kanapéján mulatott egy nővel. A kellőképpen képmutató Mélykörösztény János kufircol:
zsurpubi.hu/cikk/2092-visszanyalt-a-fagyi-halasz-a-bokorig-sem-ment-el-egy-bar-kanapejan-mulatott-egy-novel-/
Aki Én
@Csizmás Kond: Most igazuk van, de a fidesznek kedves zaklatókat meg hangosan próbálták védeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.