Dunai Hullám (Dunayskaya Volna) néven új, orosz nyelvű internetes rádió indul Budapesten.

Orosz rádió indul Budapesten

A Media1 információi szerint az új rádió 1990-től napjainkig játssza majd a legnépszerűbb slágereket Magyarországról és az egykori Szovjetunió utódállamaiból.

A rádiót Igor Kaplan és Thuróczy Richard alapította, elmondásuk szerint az a céljuk, hogy

összekapcsolják a Magyarországon élő oroszul beszélő embereket, és a nagyon kevés beszéd révén akár a nyelvet nem értők számára is új, dallamos és izgalmas popzenei műsorfolyamot nyújtsanak.

Íme egy kis ízelítő:

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hofi mondta egyszer. Persze, tanuljunk angolul meg németül, de azért az oroszt se felejtsük el. Mégis csak ott leszünk hadifoglyok.
Orbán kidobta a kukába 1989-et, elásta és betonnal leönti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Egyszerűbb így, mint a katonai megszállás, igaz?
Soha nem gondoltam, hogy egyszer azt mondom: menjetek a fenébe!
SystemError
Legyen újra kötelező az orosz! Már általánosba se lehessen menni orosz felső nyelvvizsga nélkül!
Nagyon gyorsan 2 millió ostoba paraszt országa lesz ez a hely, akik majd egymás szarában gyülölközve éhen döglenek, mert a populista náciskodásból mégsem lett fideszes politikus házuk.., akik amúgy addigra már a Kanári szigeteken még nagyobb házakban fognak kokózni Putyinnal!
Lepényleső
Közpénzen,-a magyarnak nevezett televízióban orosz nyelvű adásokat ha adnak,ugyan kit botránkoztatnak meg,ha az "oroszok már a spájzban vannak!"?
Nyírfa
Orosz bank, orosz rádió, kínai egyetem, török iskola, éljen Eurázsia!
Kripcsak népek, gyertek bátran, élhetünk itt barátságban,
míg az EU számlánk állja.
Utána meg? Bánja a kánya!
SystemError
@Mirabilis: Nézd neki legalább nem változna a munkahelye! :)
human
Hofi mondta egyszer. Persze, tanuljunk angolul meg németül, de azért az oroszt se felejtsük el. Mégis csak ott leszünk hadifoglyok.
Orbán kidobta a kukába 1989-et, elásta és betonnal leönti.
SystemError
@human: Ugyan már a 90-es években már ukrán-orosz maffia kapcsolatai voltak. zintén a 90-es években már ment a székházas lopás csalás. Neki 89 ugyanolyan populista, ellenségkeresős kiugrási pont volt, mint a rezsi harc vagy akármi. Egyes érvelések szerint Viktor a rendszerváltás moszkvai hatalomi átmentése. Nézzük csak meg melyik pártban ülnek a mai napig az ügynök múltban érintettek és kik nem engedik az ügynök aktákat... A röhej, hogy már az mszp-ben nincs kb egy se vezető szerepben. Ha megnézel vele egy 89-es interjút akkor is látszik, hogy pofátlan nyikhajként gyűlölködik és csak populizmusra használja. "Hiszen akik eddig voltak mind kommunisták, de hát mi" Tanár úr már akkor is kiröhögte és kis szarnak tartotta!
nezelodo
Nincs új a nap alatt, a Moszkvai rádió lesz az új Szabad Európa zavaróállomása!
nezelodo
Ja és van egy javaslatom, írják elő a dakota szavazóknak, és tisztségviselőknek hogy kötelező legyen hallgatni, mint a Kádár rendszerben a Népszabit előfizetni... Aztán hetente le kelljen adniuk a hallottakról a sajtószemlét a területi kipcsák párttitkárnak, hogy művelődjön.
simmering73
Дунайская волна
Nagy szükség volt már rá. Pegero féle gyengeelméjűeknek kötelező hallgatni.
Gauntlet
Az mikor jön hogy a Pravdából nézzük merre van a helyes útirány és hogy ki melyik széken ül a Kedves Vezér mellett (fenn Moszkvában). Vissza 1972-be !
nevemnick
Mocskos hazaáruló kipcsak, aki újfent ránk szabadítja a ruszkikat.
Jozefina
Tragédia!!! Már csak az kell, hogy az itt élő orosz kisebbség érdekében putyin lerohanja az országot!!?? Ezek után mi más várható???!!
namihami
@Jozefina: Lerohanás? Erőszak? Harc? Minek?
Ha egyszer a Honi Atyaisten átadja önként s dalolva...
Nyírfa
Amikor az oroszok már a vonaton ültek, és elindult a szerelvény Moszkva felé, a mi Viktorunk hetykén a sínekre állt, és halált megvető bátorsággal rikoltotta: Ruszkik haza! Még az öklét is rázta, a két szememmel láttam + a szemüvegem, az már 4. Szóval, rázta, rázta, meg is kérdezte a produkciót filmező stábtól, hogy jól rázza-e. Jól, jól, mondta az operatőr, hát újult erővel küldte haza az orosz nép itteni képviselőit, akik egyébként már átlépték az országhatárt. Viktor, amikor már nem volt értelme a rázásnak, meg a hazaküldésnek, körülnézett, büszkén, ahogy a kripcsákok csak nézni tudnak, mikor jól végezték a dolgukat, majd egyenes léptekkel elindult a jövő felé. Azóta sem állt meg, a jövő végtelen, az idő örök, ezt maga Manitu mondta Viktornak, mikor a dakoták földjére ért. Marasztalták, nagyon. De ő csak ment tovább, találkozott út közben a nagy Forrest Grump-pal is, de Forrest magasabb volt, és rengetegen követték, őt meg senki, hát egyedül caplatott.
Egyszer, mielőtt még leszállt volna az éj, egy hang szólította meg: Viktor, Viktor...hiába nézett körül, nem látott senkit, pedig nagyon meresztgette a szemét. De a hang csak mondta, Viktor, Viktor...Viktor nem volt félős, ő csak egy embertől rezzent össze, tőle rendszeresen, de ez az ember nem volt a közelében. Azonban, amikor susogni kezdtek az út széli fák, bizony, inába szállt a bátorsága. Gyorsította a lépteit, már-már futásnak eredt, de hiába is menekült volna, a nyakában érezte a leheletet.
A lehelet nem habozott. Bemutatkozott, bár ne mutatkozott volna be: a nevem Bond, Végzet Bond. A főnököm üzeni, hogy dokument jeszty. Érted, ugye, Viktor? - súgta Végzet , majd megadta az irányt. Viktor, aki a világ végére is akart járni, megértette, és szó nélkül keletnek fordult.
A mesének még nincsen vége.
nezelodo
"dokument jeszty." Attól tartok, igaz...
jesz
hóhóóó... várjuk ki a végét...ha így megy tovább, akkor lesz még itt arab, pastu, és egyéb egzozikus nyelvű adó is, ami napi 24 órában üzemel...pár év és a magyar adókat lekapcsolják...

Hofi ha élne..ebbe halna bele.
kereső
@Lepényleső: "spájzban"?, már a nappaliban.
kokopelli
@kereső: ...vagy még a "fasorban" sincsenek!"...(finoman mondva)
jesz
@durbincs: nem ezerre, csak kétszáz kilométerre jártam a sógornőmnél, aki évek óta le van szedálva...mert sajnos bolond..

ő még ilyenre sem képes, mint te, pedig te is bolond vagy, csak nem szeded a gyógyszert... ..ő nemhogy gépelni nem tud, meg sem ismer...

te szerencsés vagy.
vitriol
@Eriksson: Már alig várom! Eddig is nehezen nélkülöztem!
Eriksson
@vitriol: :)))
Nagyon sok szláv nyelvű nemzetiség él Mo-on.
SystemError
@durbincs: @Pegero: @Eriksson: Nincs is szebb, mint amikor egy fideszes önérzetét a 89-es "oroszok haza!" adja, Mást ugye nem lehet elmondani, mert innentől a többi uszítás közben lopás volt...
A legtöbb fideszes azért nem követi le azt, amit itt Viki előadott 89-től begyógyszerve 4 évente.

Liberális rendszerváltó, polgári keresztény, Jobboldali nacionalista, Jobboldali populista, és meg is érkeztünk Putyin eladott lelkűek hazaáruló kis táborához. Szóval a fideszes értelmiséget már régen buktátok, csak gerinctelen tolvaj értelmiségi maradt, Fiatalokat hagyjuk, nyuggereket is..Szóval igen kicsi az a a halmaz, amit most vezényszóra etetnetek kell. Szerintetek ettől a propagandától egy ország hátat fog fordítani a megszokott nyugati létnek(még ha az utolsók is vagyunk..:) és belemegy újra a kommunista félnáci pénztelenségbe. Menjetek, küldtjetek fotókat majd! :)
sokanvagyunk
A megboldogult Cseke László műsora - a Szabad Európa Teenager Party-ja nyomán? :)
kokopelli
@SystemError: Erre mondják,hogy az egész mezőnyt befutja a "játékos"!A baj az,hogy focizni sem tudott!
Maradt az észnélküli rohangálás! Sajnos a memóriája is megkopott,ergo úgy kell őt venni,mint a dakoták a
szellemileg visszamaradt embereket,tekintet nélkül a bőr színére!
Sámannus
Azért nem indulunk az Eurovíziós versenyen,mert az oroszoknak csak egy csapattal lehet elindulni.
A pohos olyan szorosan van a putyin nyomában , hogy egynek látszanak.
SystemError
@Pegero: Sajnálom a mivel se a náciknak, se a komcsiknak nem nyaltam soha, főleg nem pénzért. Így azt gindolom, hogy áthidalhatatlan a szakadék köztünk.

Ma a szélső jobb is oroszbarát(mert fogalma nincs mi van ott) Szerintem meg ha már magyarkodunk, akkor nem az lenne az identítás alap, hogy ilyen téren nem nyalunk sem nyugatra, sem keletre? Kérdezném a nagy magyarokat, hogy hogyan jutottak ilyen Putyin kis kutyája szintre. Viktor nem hisz semmiben, viszont ő és körei jól jár Putyinnal és már sarokba tette magát az eu-val. Neki már nincs vàlasztasa, csak a szart eladni illatosnak Putyinnal, pedig az szar!
Fox W Mulder
Ami itthon volt orosz felirattal ,orosz gyártmány mindet ki...sztam a szemétbe .
kereső
Orosz rádió, orosz bank, török iskola, kinai egyetem,kinai vasút, paks2, török harckocsik, Adnan Polat (török üzletember) a magyar energetikai iparban, arab pénzváltókból lett milliárdosok a magyar ingatlan piacon( szijjártó!!!), Héviz-és Harkány az oroszoké, és amit még nem is tudunk. Na ki árusitja ki Magyarországot?
Fox W Mulder
itt voltak 40 évig ,maradjanak szépen otthon most 240 évig min .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.