Szellemi Honvédő díjakat adott át a Civil Összefogás Fórum (CÖF) - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Budapesten pénteken. 2010-ben a magyar nemzet tagjai, a választópolgárok felébredtek, és az elmúlt kilenc évben csodát tettek. Ebben felbecsülhetetlen szerepet játszott a CÖF, amely megerősítette az emberek hitét az alázat, a felelősség, a hazaszeretet fontosságában

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már majdnem „déjà vu” kiáltottam,

de belegondolva meg kell mondjam: bár a külsőségei kétségkívül a létezőre hajaznak, de Kövér Laca arroganciája még azoknak is sok lett volna.

Nos a „déjà vu” az bizony „déjà vu”! A párt központi napilapja beszámol az ankéntról: „A „szellemi honvédők” és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) ünnepi találkozóját rendezte meg a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Budapesten pénteken”. A találkozón Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a rendezvény fővédnöke azzal kezdte mondókáját, hogy bajtársként érkezett. Majd arról kezdett zagyválni, hogy „A magyar múltnak sajnos megkerülhetetlen öröksége az a vajúdás, amely az istentagadó és az istenhívő, a birodalmi internacionalizmus és a nemzeti értékrend képviselői között zajlik évszázadok óta”!
Majd mindenféle más küzdelmeket is víziónált, sőt odáig ment, hogy „A posztkommunista hatalomgyakorlás során a rendőrség által elkövetett véres utcai erőszak a Kádár-rendszert idézte”! =))
S persze a cserkó: „Szellemi Honvédő díjat vehetett át két médiaszakember, Földi-Kovács Andrea és Németh Miklós Attila, továbbá Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke, valamint Petán Péter, a Magyar Hírlap főszerkesztője. Emléklapot kapott a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete.”
kereső
@RonaGyuri: A "szellemi sötétség" dijait adták át.
RonaGyuri
@kereső: ez azért túlzás, mert Lacához liba-sorban sincsenek! =))
Lepényleső
Hacsak úgy nem,hogy a rossz szellem is szellem,-szellemtelenül?
kereső
@RonaGyuri: Na de hát ott volt!, és "emelte a szinvonalat".
RonaGyuri
@kereső: aztat igen, aztatat ő emelgette! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.