Diplomáciai akadémia nyílik jövő szeptembertől, ennek elvégzése a feltétele lesz annak, hogy valaki a Külgazdasági és Külügyminisztériumban dolgozzon. Szijjártó a Fidelitas 16. tisztújító kongresszusán beszélt, azt mondta, a diplomáciai akadémia és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködésével "versenyképes képzési rendszert hoznak létre azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket akarják képviselni a világban. Ez nem könnyű, de felemelő feladat". Hozzátette: mára a magyar külpolitika alaptézise, hogy büszkék arra, hogy egy több mint ezeréves keresztény államot képviselnek, amely a történelem során sokszor védte a keresztény értékeket, amelynek tagjai hosszú ideig küzdöttek a nemzet szabadságáért, és amely elérte, hogy kimondhatja: "velünk senki sem szórakozhat". Mindebben a fiatal, a Fidelitasból érkező kollégáknak nagy szerepük van - mondta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
egyébként finom és nőies

A derék külgarázdánk sem maradhat ki a jóból

Mint tudjuk tegnap kitört a … Hogy mi azt nem tudom, de valami volt a levegőben. Szt. András napján nesztelen, na jó nem is annyira, sőt nagyon nem nesztelen, annál inkább esztelen, de mindenképen elképesztően bornírt szó-cunami ártunk és qurmányunk potentátjai szájábúl!
Ha nem tudnám, hogy ahhoz hogy valaki tag legyen ebben a gitt-egyletben már elve kell némi retardáció, még meg is említhetném, hogy: ennyi baromságtól ezek a gyerekek visszamaradnak a fejlődésben!
Naná, hogy a mi drága Szájjártató Petyuskánk sem maradhatott ki a sorból. Na jó nem sor-osozok mert kikapok!
Elsőbb lényegében le „hüvelygombázta” a legfőbb elleneit: EPP, EU, EB, ENSZ és persze a Soros!
Aztán megtudtuk, hogy „Diplomáciai akadémia nyílik jövő szeptembertől, … versenyképes képzési rendszert hoznak létre azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket akarják képviselni a világban”!
Hu de ösmerős ez nekem, ja meg van . A veriasintezet.hu: „A magyar diplomácia a szovjet rendszer bevezetése után”-t idézem. Azt írja „Gyöngyösi János kisgazda külügyminiszter, aki a Külügyi akadémia megnyitóján már a munkás és paraszt származású fiatalok előtérbe helyezéséről beszélt. Ennek folytán rendkívüli mértékben felhígult a magyar külügyi állomány. Moszkva pedig konkrét utasításokat adott, ami jelzi a mozgásterünket”. Na jó a minisztert másképp hívják és nem kisgazda, ha gazda is nagy! =))
kereső
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen "ördögűzés"-t is tanulnak. Ez a diplomáciai akadémiai szinvonal pariban lesz toporzék külügyminiszter szinvonalával. Lopni minden estre meg fognak tanulni-lásd a "kereskedőházakat", a kikötőt az Adrián.
staro2
Felvételi követelmény: futsallos előélet.További feltétel: Fél perc alatt 20 nál többször kimondani a " velünk nem lehet szórakozni!" mondatot.
Aki az oktatás során kiejti Talleyrand vagy más fajsúlyos diplomata nevét az azonnal ki lesz rúgva.
human
Mert a Magyarock kemények mint a szikla.
dr. prédikátor
mondja ezt a futsalos zsiráfnyakú zselés geci patkány!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.