Szalay-Bobrovniczky Alexandra lesz január 1-től a kormányszóvivő, Hollik István pedig a Fidesz kommunikációs igazgatójaként folytatja – értesült a Magyar Nemzet. Mint a pártlap felidézi, a 32 éves, jogász végzettségű Szalay-Bobrovniczky még leánykori nevén, Szentkirályi Alexandraként a Fidelitasban kezdett politizálni, 2007-2010 között a szervezet budavári csoportelnöke, majd 2010-2014 között képviselő volt a Fővárosi Önkormányzat FIDESZ-KDNP frakciójában. A fiatal kormánypárti politikus 2014-ben részt vett Tarlós István főpolgármester-jelölti kampányában, majd a választási győzelem után idén október 13-ig Budapest humán ügyekért felelős főpolgármester-helyettese volt Férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf a Századvég Alapítvány kuratóriumában és a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nél is vezető posztot töltött be, jelenleg nagykövet Londonban, egy gyermekük van.

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Elég gyorsan elhasználta őfőméltósága az etetőjét, mehet a halódó államigazgatásba a többi lejárt lemezű mikrofonállvány közé, ahol az őrszolgálat fő feladata. nehogy már az ÉRTELEM BESZÖKJÖN közéjük!
simmering73
Végre nem látjuk azt a mocskos pofáját.
kissé felnőttem
nyirfácska felbukott, innen is van lejjebb is majd csak idő kérdése hol lesz lik meg hollik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.