Pénteken a hazafias és honvédelmi nevelésről rendeztek konferenciát az Országházban, ahol Kövér László is beszédet mondott. De milyet! A nyitógondolat a következő volt:"Európa - annak kivétel nélkül minden állama és nemzete - jelenleg egy ilyen tudatmegszállás célpontja. " Ennek az újfajta hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy "már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok". A másik cél az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem.- Ezen célok eléréséhez például a "teljesen eltorzított gendertant" használják, amely aláaknázza a fiatalok nemi identitását "azzal, hogy míg a homoszexualitást érinthetetlen biológiai adottságként kezeli, addig a férfi és női nemi identitást tanult, tehát megváltoztatható társadalmi szerepnek tartja, és...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Magyarország - annak kivétel nélkül minden polgára - jelenleg egy tudatmegszállás célpontja.. Ennek az újfajta hadviselésnek a célja, hogy a fiatalok azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok". A másik cél az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert annak hiányában az emberek nem képesek az érdekeik felismerésére, és azok védelmére sem. Kövér.
Nessy
A nyugat felöl érkező liberális tudatmegszállók pártunk és kormányunk nagyjait nem fenyegetik! Nincs mit megszállni!
Nessy
@Peller Anikó: van egy olyan érzésem, hogy a fiatalok tisztába vannak vele, hogy fiuk e, vagy lányok! Legalább is a születések száma ezt igazolja! :-))))
Fantomasz
@Nyírfa: Ez mind igaz ,kivéve hadsereg nincs .
Nyírfa
@Fantomasz: Jó, akkor legyen katonaság! :)
kokopelli
Ezek a narancsos niemandok egymást überelik a baromságban!Lesz év végen egy eredményhírdetés
vándorpokállal és a győztes megnevezésével?! Kiváncsi vagyok ki nyeri az országos metélkedőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.