Hoppál Péter fideszes képviselőnek egészen eddig a városházán béreltek irodát, most mennie kell.

Kidobták a fideszes képviselőt a városházáról

Egy pécsi bizottsági előterjesztés szerint Péterffy Attila független polgármester felmondja Hoppál Péter irodáját, ami a városházán van – írja a Pécsi Stop.

Tavaly decembertől bérelt az országgyűlési hivatal határozatlan időre irodát a fideszes országgyűlési képviselőnek a városházán, havi 250 ezer forintért. A cikk szerint összesen három helyiségről van szó, összesen 84 négyzetméteren.

A lépést azzal indokolják, hogy a polgármesteri hivatalt úgy szervezik át, hogy az idegen tulajdonú épületekben elhelyezett hivatali egységeket a városházára hozzák vissza, ott találnak nekik helyet, így nem marad hely az egyéb bérleményeknek.

A szerződés felmondásának semmi következménye nem lesz, az előterjesztésben azt írják, hogy mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja a szerződést. A lap úgy tudja, hogy felajánlottak egy csereingatlant a képviselőnek.

(Kép: MTI/Máthé Zoltán)

Forrás: hvg.hu

Szórakozás - 2020. November 26., 22:52
Orbán Viktor: „Ne döfjön le”
Itthon - 2020. November 26., 21:18
Csalók élnek vissza Varga Judit nevével

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Jól tették. Pécs egyik tönkretevőjének semmi keresnivalója a Városházán.
Különösen figyelni kell arra, hogy a szobája falán lógó festmények visszakerüljenek a múzeumba ahonnan elhozta őket.
Mindegyik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Mi a jó büdös francért kell így írni???
Mi az, hogy kidobták???
Felmondtak egy szerződést!!
És???
staro2
Jól tették. Pécs egyik tönkretevőjének semmi keresnivalója a Városházán.
Különösen figyelni kell arra, hogy a szobája falán lógó festmények visszakerüljenek a múzeumba ahonnan elhozta őket.
Mindegyik.
dr. prédikátor
hoppá hoppál!!!repúlsz!!!vége a flancnak!!!
Yoda69
Remelem az uj irodat mar a sajat penzebol fizeti es nem a magyar adofizetok penzebol.
szaboria1
Én visszamenőleg is kérnék bérleti díjat.
silber13
@Horizont: Egyébként egy nagyon jó karvezető a muki.
Dr plágium
Szenzáció hajhász cím. Nem kidobták, csak felmondták a bérleti szerződést, amit az Országgyűlési Hivatal bérelt a számára.
Eladott Ország
A Gecinek is hamarosan cuccolnia kell az apácazárdából a zsiványtanyára. Hoppál nehogy hazavigye a festményeket.
Az őrségi Margitka gyakran mondta, miközben megsimogatta kétéves unokája fejét: művelt típusú ez a gyerek. Mi köze mindehhez Hoppál Péternek? Ő is igen csak művelt típusú fideszes képviselő. Főleg, ha ingyen nyeletik be vele a kultúrát. Különösen bukik a festményekre. Kapott is belőle a pécsi városházán bérelt képviselői irodájába. Annak dekorálásában a Janus Pannonius Múzeum is segített: 13 festményt helyeztek a pécsi önkormányzatnál letétbe. Vagyis nem is Hoppállal kötött szerződést az intézmény, így annak minden vonzata, felelőssége a pécsi adófizetőké. A két festmény biztosítási összege 31,5 millió forint. Lógnak a falán. Nem az enyémen, nem a tiéden. Biztosan nagy rajongója a képzőművészetnek, hiszen vagyonnyilatkozatában említ festményeket, plasztikákat. Azt nem tudni, miket vásárolt és mennyiért, csak azt, hogy a mindenkori képviselői tiszteletdíj hatszorosáért vásárolt érték rubrikában tüntette fel. Az minimum ötmillió forint. A szabadpecs.hu információja szerint Hoppálnak a Széchenyi tér 1. sz. alatti hivatal harmadik emeletén található három, összesen 84 négyzetméter nagyságú irodahelyiségéért 230 ezer forintot + áfa és 20 ezer forintot + áfa átalány rezsiköltséget fizethet havonta az Országgyűlés Hivatala. Megmondom, miért kell három iroda a művelt típusú Hoppálnak. Az egyikben pécsi országgyűlési képviselőként ül havi 891 000 forintért. A másikban miniszteri biztosként végzi a dolgát havi 748 000 forintért. A harmadikban a pécsi egyetem tanáraként 138 600 forintért okosodik. Egy szobában úgy összekeveredne az 1 777 600 forintjától, mint az urak a néppel a választás előtt. A főnöke is szereti a műtárgyakat, de főleg azt, ami a közös, nemzeti kincsünk. Tudják, neki a Karmelita kolostorban lévő irodáját glancolták ki, kölcsönbe. Az egész kurva sok milliárdunka került. Ami jár az jár, ahogy mondta a nemzet golyóstoLa' is!
justhpeter
@Yoda69: Ez ritka naivitás ! Mit fizettek ők saját pénzből az "elmúttízévben" ?
jesz
@Eladott Ország: arra is ügyeljenek, hogy az eredeti képek kerüljenek vissza, ne a hamisítottak.
namihami
Szegény ember! Most fogadhatja a hozzáforduló állampolgárokat és intézheti ügyeket a nyílt utcán. Hóban-fagyban, hőségben , a szabad ég alatt kell majd a vérét-verítékét hullatni a dolgozó tömegek érdekében.
Horizont
@silber13: 9:10
Tényleg? Ezt nem is gondoltam volna róla.
Nem kellett volna a politikának eladni a lelkét...vagyis orbánnak az ördögnek :(
tudode
Másként gondolkozóként nem szívem csücske Hoppál Péter. de ha a szerződés lehetővé tette a polgármesteri hivatal épületében lévő irodájának a felmondását, a "kidobták" helyett a 'felmondták" megfogalmazás lenne korrekt, mivel nem kutyáról, egy bármi áron érvényesülni szándékozóról van szó, mint többek részéről, akiknek az értelmi szintje nem engedné meg ehhez a szektához való csatlakozást, mert az idő halad, és az élet véges, és ki tudja kiszámítani, hogy a HONFOGLALÓK meddig rontják a levegőt, hiszen őfelsége társadalomban betöltött személye:
.
---- A magánember
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg&t=104s
.
Ember legyen a talpán, aki ezt képes elviselni!!!
Macskaszem
Nem, sajnos nem kidobták, pedig bőven kiérdemelte már.
Yoda69
@justhpeter: Az elmult tizben semmit, de jon a fideSS bukasa :)
durbincs
@Yoda69: @Macskaszem: @tudode: @Horizont: @jesz: MÉG JÓ HOGY A LAKHELYÜK A BÁNYA 1000KM-RE VAN ?
Eladott Ország
@durbincs: ma, 13:54; Te egy kész bányarém vagy, a szén is feljön a bányából ijedtében.
i.pinimg.com/originals/dc/d1/be/dcd1bec099237aebf5c1f868dd038457.jpg
silber13
@sokanvagyunk: Nem volt "béna" egyik kórusa sem, nem véletlen a kórusok nemzetközi elismertsége! És szerintem egy jó kórusvezető képes kihozni a legjobbat a csapatból.
silber13
@Horizont: Pedig két kórussal is nemzetközi díjakat nyert a fiú. Kár érte.
vitriol
@Yoda69: o.k. - de mért ilyen lassan?
Lepényleső
Lesz ebből még presztízs kérdés,aminek a végén viszont városháza nem?
Yoda69
@vitriol: Az utcan nem lehet elzavarni a fideSSt. Ahhoz forradalom kellene, de mint lattuk sosem jon ossze a megfelelo tomeg es utoero. Igy nem megy. Fotelbol nem lehet elzavarni a maffiat.
Ezert csak a valasztas marad, ami 2022-ben lesz legkozelebb. Erre kell felkeszulni, es azt csinalni orszagos szinten, amivel Budepestet es a videki nagyvarosokat sikerult felszabaditani a fideSS rabsagabol.
silber13
@sokanvagyunk: Szerintem a pécsi kórus egy jobb sorsra érdemes énekkar, akik valamikor egy zeneileg profi karvezetőt kaptak, akinek önként vállalt politikai ámokfutása betette a vasajtót valamikor olyan remek énekkarnak.
volvós
A lap úgy tudja, hogy felajánlottak egy csereingatlant a képviselőnek.
Tudnám javasolni a Csillag Börtön 13-as hímnemű celláját...
Az orális és az anális részlegben.
nevemnick
Csak azt kapta az utóbbi időben, amit megérdemelt.
Eladott Ország
@volvós: tegnap, 00:47; Támad a kultúrfölény. Hoppál Péter hangsúlyozta azt is, hogy Brüsszellel szemben a népességfogyásra a migráció helyett a magyar kormány a családok megerősítésében látja a megoldást. “A családok megerősítése és patrióta gazdaságpolitika ízig-vérig kulturális kérdés” – szögezte le. (MTI)
Ötvenhatodik születésnapja alkalmából küldök egy verset. Igaz, nem én írtam. Népdalból átírt ünnepi vers, és egy nagy magyar kedves vezető hatvanadik születésnapjára készült. Más most nem jut eszembe, de a nevét kitörlöm, nehogy megsértődjön. A születésnapján.
„Gyertek, lányok öltözzetek fehérbe, / Szórjunk rózsát …… elvtárs elébe. / Hadd járjon ő a rózsában bokáig, / Éljen, éljen …… elvtárs sokáig!”
Baltával vágta szét a felcsúti focibunkó a történelem egyik leghíresebb zenekara költségvetését
www.youtube.com/watch?v=lX6zLjgpr0k

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 15:51
Kiderült, hány férfival szexelt eddig Gáspár Bea
Itthon - 2020. November 26., 14:52
Jön a télies fordulat