Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes tette közzé az átláthatóság kedvéért saját és stábja keresetét.

Egymilliót keres Kálmán Olga – főnöke tette közzé az adatokat

"Amikor ellenzéki politikusként éveken át Tarlós István átláthatatlan Fővárosát támadtam, őszintén hittem, hogy egyszer eljön majd az a nap, amikor nem csak szavakban, hanem tettekben is meg tudom mutatni, mit is jelent az átlátható városvezetés. Mivel mostanra összeállt a főpolgármester-helyettesi kabinetem, úgy döntöttem, hogy legyen ma az a nap. Nincs titkom a budapestiek előtt, jöjjenek hát a tények.

Az én főpolgármester-helyettesi illetményem bruttó 1 millió 166 ezer forint, plusz 175 ezer forint költségtérítés. A csapatom, a Humán Területekért Felelős Főpolgármester-helyettesi Iroda kabinetje pedig a következő munkatársakból áll:

- 1 önkormányzati főtanácsadó, kultúráért felelős szakreferens – bruttó 1 millió forintos fizetés (ez Kálmán Olga – a szerk.)

- 1 önkormányzati főtanácsadó, társadalmi kapcsolatokért felelős szakreferens – bruttó 700 ezer forintos fizetés

- 3 titkársági munkatárs

- 1 nemzetközi referens

- 1 kabinetfőnök

Ez a kabinet nem csak Tarlós István egykori kabinetjéhez képest tűnik kis csapatnak, hanem a feladatokhoz képest is, hiszen hozzánk tartoznak a kulturális intézmények, a színházak, a mozik, a múzeumok, az idősellátás, az oktatás, a turisztika és a sport is. Mégis, ez a 7 fős lelkes csapat képes lesz arra, hogy hozzájáruljon egy kulturálisan izgalmas, szabad és emberközpontú Budapesthez. Ahhoz a Budapesthez, amiért annak idején politizálni kezdtem."

Forrás: Facebook

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@RonaGyuri: Mindjárt jönnek az egybites 300 forintos budiforradalmárok és gondolkodás nélkül, mondjuk ez nekik nem nehéz, fogják szajkózni a napiparancsban kiadottakat. Közben a mai napig nem tudjuk, hogy az egyszerű kis állam ma egy rahedli ingyenélőt tart el, mert az adatok 1000évre titkosítva lettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@karma1: Sokan elfelejtik, hogy a fidess gyakorlatilag 2006 óta hatalmon van, az önkormányzatokon keresztül- hiszen 2006-ban lett sárga az ország. És a 2006-2010 között felhalmozott adósságban jócskán benne vannak az önkormányzatok adósságai.
Afra
@durbincs: A kedves Écsanyáját abordálták, feketén,slendrián módon,..Igy tud egy durbincs nevű ondószökevény,dadogva,makogni baromságokat. Biztos jó hülyének lenni,mert nagyon élvezi,a felé áradó,dicsérő szavakat..
A végére még annyit árulj el,te disztök, mit jelent,hogy "abortálták"? Ha ennyire primitiv vagy,nézz utána,hogy mit irsz le,te túl képzett analfabéta...
Béla333
Vajon mit tanácsolt amúgy politikailag K.O. a kultúrárért felelős Gy. Németh Erzsikének, hogy ezt a harcias semmittevést választotta a DK?:

"A készülő törvényjavaslatról a fővárosi önkormányzattal sem formálisan, sem informálisan nem egyeztettek – hívja fel a figyelmet Gy. Németh Erzsébet, aki szerint a színházak jelentik az utolsó területet, amelyeket még nem vont el a fővárostól a kormány,"
"A főpolgármester-helyettes úgy véli, hogy Orbán Viktornak fel kellene hagynia az ellenzéki vezetésű települések, különösen Budapest büntetésével."
mfor.hu/cikkek/makro/ujabb-teruletet-venne-el-a-fovarostol-a-kormany.html

Köszönjük szépen, hogy így elmagyarázzák nekünk a Fidesz ocsmányságát, de talán tenni is kellene valamit, nem?
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...szerintem te már túllépted a hiszti határát...jobb volna orvoshoz menj...
CsipkeRózsa
Miért ne kaphatna Kálmán Olga 1 milliós fizetést ennél sokkal többet is keresett már, és mindig megdolgozott érte, mint ahogy most is ezt teszi.

A közt. elnök és a többi, behódolt Orbánt-nyaló, vezető tisztséget viselők, csak a havi emelésükre ennél sokkal nagyobb összeget kapnak. Sőt, még feleség pénzelése is a közköltségből lesz. Úgy tudom, a gyerekek is megkapják a napi kiküldetési pénzüket, amennyiben ők is mennek a szülökkel, vagy már önállóan. Gondolom, Orbán itt már a saját családjára gondolt.


A feleség is kap két titkárt, a régebbi titkárra jogosultak, az eddigi két titkár helyett már hármat tarthatnak.

Talán ezeken a munkavégzés nélküli összegeken kellene inkább kibukni, mi fizetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.