Gyurcsány Ferencék állhatnak Borkai megbuktatása mögött - ezt derítette ki oknyomozó műsorunk, az Informátor. A megszerzett tanúvallomás is azt bizonyítja, hogy jóval a Borkai-botrány kirobbanása előtt a DK-hoz kerültek az óminózus adriai hajóúton készült kompromittáló felvételek. Az Informátor ráadásul megszerzett egy tanúvallomást, amely azt bizonyítja, hogy a Demokratikus Koalíció birtokában volt a Borkai- videó, még az ügy kirobbanása előtt. A volt DK-s politikus, Póczik József korábban tagadta, hogy pénzt kért volna Borkaitól a felvételekért, a rendőrség viszont nyomozást indított ellene zsarolás miatt. Az üggyel kapcsolatban megkérdezte az informátor Vadai Ágnest a DK alelnökét is, de a politikus válasz helyett csak sértegette a Hír TV stábját.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Eriksson: @Eriksson: naja, a Glázer mikor, hol??? Nem lelem, pedig keresem... Linkeld mán ide he, segíjjél má, látni akarom!!! :)))
Eriksson
@Pálinkafőző Rézüst: Kifejezetten kedvelem az erős tudásszomjjal megáldott embereket, akik autodidakta módon szerzik meg maguknak a számukra fontos ismereteket.
Csizmás Kond
...semmi éretelme az igazságot feltételes módban használni.
Borsodi
Mindegy,hogy kiáll az ügy mögött az igazság mért fáj? Még mindig az a lényeg ki merte feljelenteni Borkait,ha Dk lenne már ülne,fő műsorban menne a tv be
teuton
Aha... Borkai MÖGÖTT a DK all... De ELÖTTE egy kurva terdelt...
Eladott Ország
@Borsodi: tegnap, 18:19; A fidesz nevű bűnöző, műkeresztény és politikai prostituált bűnbandának a legnagyobb baja az, hogy nyilvánosságra került a Botkai ügy, mert egyébként leszarták volna az egészet. Minthogy a mai napig leszarják a milliárdos közpénzlopásokat az olajszőkítő Ragyás Sanyával együtt és zsarolásként állítják be az egész Borkai ügyet. Lassan már sajnálni kellesz szegényt, hogy törbecsalták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.