Mikuláscsomag – vagyis büntetés – várta Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét a városháza előtt parkoló autóján.

Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert

A polgármester Facebook oldalán számolt be az esetről:

"Mindjárt itt a Mikulás, kaptam csomagot!

A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg.

Nem, ez nem vicc :-)

A helyi parkolásüzemeltető cég 9 éve károsítja meg Ferencvárost.

Első érdemi döntésünk volt, hogy január elsejétől végre saját kézbe vesszük a parkolást, kiseprűzzük innen a céget, amely ez alatt az idő alatt milliárdokat vett ki a zsebünkből.

Itt, a Ferencvárosban elkezdjük lebontani azt a 30 év alatt felépült, közpénzlopásra létrehozott, politika által irányított rendszert, amely a parkolásüzemeltetés minden részéből az utolsó fillért is magánzsebekbe terelte.

Lehet hogy ez nem tetszik nekik ? ;-)"

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: te mindenhez értesz? mesélj még tibi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...vagyis tilosban parkolt és úgy gondolja hogy neki az természetes ?
teuton
@Shikari: Hascsikari! Ne eröltetsd magad, hogy te mit gondolsz, az senkit nem erdekel. Se a magyar allampolgarsagot nem te osztod, sem azt eszt. Ezert neked mindkettöböl nem jutott...
Málna
@teuton: Nem kellett odamennem, megnéztem a neten. Érdekes, nem?:-)
Ha magánterület, és a közterületes tévedett, akkor pláne érthetetlen ez a hiszti.
És te is nyugodj le, nem történt semmi olyan, amiért ennyire háborognod kellene.
teuton
@Málna: TE haborogtal es allitottad, hogy a polgi tilosban parkolt, ezert jogos a büntetes. Talan olvasd vissza a sajat vakarmanyaid! Kezdettöl fogva benne volt a cikkben, hogy önkormanxyzati parkolo! Tehat ott csak az önkormanyzatnak van joga ellenörizni es birsagolni! Pontosan ezt irtam, mikor a ceges es bevasarloközpontos parkolokra utaltam!!! Ott a privatceges rabloknak kuss! Nyilvanvalo, hogy a szerzödesbontas miatti bosszurol van szo...
Málna
@teuton: Én nem háborogtam és nem állítottam semmit. Feltételesen írtam mindent, ezt jeleztem is, egyértelműen. (És a cikk sem állítja, hogy önkormányzati parkolóról van szó.)Olvasd vissza! És ha valóban magánparkoló, az azt jelenti, hogy érvénytelen a büntetés. De akkor milyen bosszúról beszélsz?
teuton
@Málna: Na szepen sorjaben, mert olyan a memoriad, mint az aranyhale.
1. A cikkben nem volt benne szerinted, hogy a hivatal parkolojarol van szo? Na akkor itt az idezet analfabetaknak: "A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg."
2. Te nem allitottal semmit, hanem felteteleztel? "Gondolom, nem tette ki az engedélyét. Csak játssza az eszét."
"Lehet, hogy a hivatal előtti területet nevezi ő a hivatal parkolójának, ahol kártyával jelezni kell az ott parkolás jogosságát vagy ingyenességét. Ha elzárt magánterület lenne, akkor oda be sem mehet a közterületfelügyelő...
De azt is simán kinézem belőle, hogy csak kitalálta az egészet, hogy köpködhessen megint egyet a kormányra, és szinte teljesen mellékesen elmondhassa, hogy ő bizony napi 12 órát dolgozik. A kis mártír.:-)"
Szoval sajat magad hazudtolod meg! Nem kell semmifele kartya oda, amit a 6osztalyos ellenörizhet, mert tabla jelzi, hogy hivatali parkolo, tehat semmi köze hozza!
Na ennyit a nyalonckülönitmeny teljesitmenyeröl, NULLA IQ!!! Mehetsz a hascsikarival puszikodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.