A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szerint amikor a szocialisták "elvettek" egyhavi nyugdíjat, akkor nem érdekelte őket a nyugdíjasok véleménye.

A Fidesz büszke a 10 százalékos nyugdíjemelésre
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A nagyobbik kormánypárt ezt Korózs Lajos (MSZP) és Varju László (DK) szerdai nyilatkozatára reagálva írta az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke arról beszélt, hogy a településeken

olyan fórumokra volna szükség a helyi hatalom és a nyugdíjasok között, amelyeken az idősek véleményezhetnék az őket érintő politika alakítását.

Varju László az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke erről jelezte: szívesen csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, hogy jöjjön létre minél több településen az idősek képviselete.

A Fidesz azt írta: érdekes, hogy a szocialistákat és Gyurcsányékat akkor nem érdekelte a nyugdíjasok véleménye,

amikor kormányzásuk alatt elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát és duplájára az áram árát.

A Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat, az elmúlt években több mint 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak értéke, a nyugdíjasok idén ősszel is nyugdíjprémiumot és 9 ezer forintos rezsiutalványt kaptak, jövőre pedig tovább nőnek a nyugdíjak – hangsúlyozták.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Azt a bizonyos 9000.- HUF rezsiutalványt 4x (!!!) reklamáltam meg, és a mai napig nem küldték el a címemre. Mocskos hazug banda, ezt is lenyelték !!! Kívánom, hogy akik ellopták, költsék az intenzív osztály valamelyik még ott dolgozó segédnővér helyettes elvtársnőre. majd utána az életmentő gyógyszerre, ami jelenleg hiánycikk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csetere
@durbincs: Ha a ruhatáramat nézzük, akkor szegény vagyok. Nincs egy rendes rongyom csak 356 db pulóverem meg 48 nadrágom és ugyanennyi táskám. Úgy látom Ön inkább lelki szegény.
Gajdoczky István
2009 ben a fidesz még a 12. havi nyudjijat is eltörölte volna, akkora szarban volt az ország! 2010 ben már viszonylag jól álltunk, de a pénz a kisvasutra, meg a stadionokra kellett, ja meg a külföldi hazánkfiainak támogatására, hogy a fideszre voksoljanak. Hol van itt nyugdij emelés? Az államhivatalnokok 5 millás fizetése és a 28500.- nyugdij, Röhej!
kissé felnőttem
10 százalékot emelkedett ezt 10 év alatt elfogadom
.760 Ft. volt egy kg. csontos tarja most 1300.
70-80 ft volt egy kg fehér répa manapság 1700-1900 drágább mint a hús.
és ami még drágult az túl hosszú listát tenne ide.
vacsi
Ezek szerint emeltek a nyugdíjon 10 %-ot? Én miért nem kaptam?!
CsipkeRózsa
Ez pedig tízszeres emelkedés volt:

Semjén: megtízszereztük az identitásőrző támogatást”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.