Sajnálják, hogy az ellenzéki sajtó visszájára fordítja és a negatív kampány részévé teszi az ügyet.

Nekiment az ellenzéki sajtónak a János Kórház az adománygyűjtő akciójuk tálalása miatt

Terjedelmes listát közölt kedden a János Kórház egy Facebook-eseménynél azokról az eszközökről, amelyeket szívesen fogadnának karácsonyi ajándékként.

A listában olyan alapvető dolgok szerepelnek, mint például: hőmérő, evőeszközök, tisztálkodószerek, vagy éppen pelenka.

A hír futótűzként terjedt a kormánnyal nem szimpatizáló médiumok körében,

a kórház pedig időközben eltüntette a listát, és egy közleményt jelentettek meg helyette.

Ebben azt írják, a listát összeállítók közül páran pontatlanul értelmezték a feladatot, így olyan eszközök is listára kerültek, amiket a kórház természetesen kötelezően biztosít az ellátás során, ezek tévedésből kerültek adománygyűjtő eseményünk kommunikációs csatornáira.

Majd így folytatódik a közlemény:

Nagyon sajnálatosnak tartjuk, hogy egy jószándékú kezdeményezést, a közösségi összefogás és társadalmi felelősségvállalás szép szimbólumát az ellenzéki sajtó visszájára fordítja és a negatív kampány részévé teszi.

Mindenesetre az eddig beérkezett adományokat hálásan köszönik.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A kórházat irányító Fideszes hűbéres hablatyol. Próbálja eltusolni a hiányból eredő kérelem igazi okát, mert az kínos a kórházra nézve. Az orvosok és az ápolók pedig nem mernek nyilatkozni, mert kuss van nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Katalina62: Lehet valós, de nagyon ciki. A gazdasági vezetés vajon mire költi az ellátmányt? Más kórházak miért nem tarhálnak?
kereső
Micsoda károkat okoz a gerinctelen szolgalelkűség- a János kórház fel sem tudja mérni. Amúgy kinek szánták az adománykérő listát- mit gondoltak, hogyan jut el az emberekhez, akikben még van szolidaritás/empátia? A kormány sajtó tudtommal nem hozta le az adománykérést. Akkor a maradék 5%-nak sem kellett volna lehozni? Lehetséges, hogy ezek után tényleg elrakhatják a listát, mert nem csak az "ellenzéki" sajtóba sikerült belegyalogolni, hanem az adományozókba is- akik joggal gondolhatják ezek után/ kampányból nem adok!Nem a társadalmi felelősségvállalást kéne emlegetni a kórház vezetőségének- hanem a saját felelősségvállalásukat, a betegekért, a kórházi dolgozókért. Márpedig akkor vernék a tam-tam-ot a kormánynál, a kamarájuknál, és minden fórumon.Most másként érvényes az "ott tartunk be,ahol tudunk"- ez most nem a kormánynak szól (2010 előtt annak szólt), hanem a betegeknek.
Katalina62
@Eriksson: de itt, valakiknek nem az a baja, hogy, lista valós!
Eriksson
@Katalina62: Nekem csípte a szemem, hogy egy bevásárló listát tettek közzé, melyet egy adott hónapra meg kellene venniük. Ebből ennyi, abból annyi... Nagyon-nagyon ciki.
És csak a magam nevében beszélek.
Aki Én
@Eriksson: ,,Más kórházak miért nem tarhálnak?"

Egész egyszerűen megtiltották nekik. Ezt is eltüntették, szerinted miért?
namihami
Felháborító, skandallum!
A médiának volt pofája csak azt közölni, amit az egészségügy prominensei maguk közöltek. Engedélyt kellett volna kérni, de legalább felhatalmazást, hogy utánközlési joguk legyen.
Rákosipajtás sírna a gyönyörűségtől. ""Véreim, magyar prol..., ja neeemmm, magyar keresztényfideszesek!""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.