A büszke édesapa azt is elárulta, a kinevezés a lányát is meglepte.

A Zárjon be a gyár című sláger előadója egykor Zsófia és Laura, illetve az apaság miatt távozott a popszakmából, de amióta a lányok nagyok, visszatért.

Egyszerre éreztem mámoros büszkeséget és féltő szorongást, amikor Zsófi felhívott minket Washingtonból, hogy közölje a fantasztikus hírt, de benne is hasonló érzelmek kavarogtak

– idézte fel a Blikknek Mr. Rick, azaz Rácz Erik, és természetesen a potenciális kritizálókra utalt.

Nem akarok károgni, de őszintén sajnálom, hogy hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét. Szerencsére Zsófi annyira nem görcsöl emiatt, mint én

– mondta a büszke édesapa, és azt is elárulta, a kinevezés a lányát is meglepte.

Az énekes rendkívül büszke a lányára – Zsófi a szüleinek mondta el először a nagy hírt.

Meg akartam tapasztalni az apaság minden örömét, és marketinges szakemberként dolgoztam, főleg régi barátok cégeiben. Ez is jó döntés volt, csak azon mosolygok, hogy amióta 2016-ban visszatértem a színpadra, retró sztárként emlegetnek. Ám legyen!

– mondta agott Mr. Rick, aki legközelebb december 14-én lép színpadra a győri Retro Sensation fesztiválon.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár ezzel a fotóval jelentette be, hogy Zsófi lett a helyettese:

Címlapkép: Facebook/Zsófia Rácz

(blikk.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Nem akarok károgni, de őszintén sajnálom, hogy hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét."

Szeretném jelezni a papának, hogy éppen ezek élharcosai közé lépett be a lánya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
Utána néztem , ilyeneket nem hallgattam sose .
Eladott Ország
Tájékoztatom a büszke apuka, mert ez itt jogállam. Módosítják a törvényt, hogy a fidesz-csókos egyetemista helyettes államtitkár lehessen. Micsoda karrier! Ülni az egyetemi előadóterem padjában, és egyszer csak lenni helyettes államtitkár. Hiába, a tehetség jól jövedelmező. Na-na, nem mindenkinek. Ahhoz nagyon közel kell ülni, állni a Fidesz-kosárhoz. A pórnép gyereke pedig várja ki a sorát, ha a szakmájában el akar érni valamit. Nem értjük mi ezt: nagyon-nagyon sürgősen pótolni kellett Illés Boglárkát, aki a fidelitas elnöke lett. Aztán milyen ország az, ahol helyettes államtitkár nélkül maradnak az emberek. Izgultak is, hogy mi a büdös franc lesz az ifjúsággal: ki foglalkozik velük; ki kutatja meg és fel, hogyan élnek Orbánisztánban a fiatalok. Jól. Jól élnek kicsi törpikeként a Nagy testvér hónalja alatt. Mások pedig inkább elrepülnek valamelyik nyűglődő demokrácia szárnyai alá.Végy egy Novák Katalin államtitkárt, és ő bemutatja az utódot. Nem nagyon hivatalosan, csak úgy a Facebookon. Rácz Zsófia lesz az EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. Joghallgató, 22 éves. Nem találtak olyan embert, aki gyűjtött már némi tapasztalatot arról, hogy mi is az munka. Nem baj, hátha a helyettes államtitkároknak ilyen nem kell, ők a tanulásból ki/befolyólag már mindent tudnak.
“Kinek a farkát tisztelhetjük magácskában?”
Fox W Mulder
Ennek a faszinak több kívánsága is bejött mint amire számított .
Zárjon be a gyár ,álljanak le a gépek 2 hétre !
Bezárt mind ,végleg . :-((((
youtu.be/n69pdBVVyzs
Fox W Mulder
150 -es nézettség 5 perc alatt ,gratulálok mindenkinek !
Itt Sok az Olvasó ,Kevés a Hozzászóló :-((((((
Aki Én
,,Nem akarok károgni, de őszintén sajnálom, hogy hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikai kultúrából. Ettől egyetlen szülő sem tudja megóvni a politikai pályára lépő gyermekét."

Szeretném jelezni a papának, hogy éppen ezek élharcosai közé lépett be a lánya.
namihami
""Hatalmas öröm, hogy a lányom jó helyre tette a képességeit és most fényesen bizonyíthatja a minden téren (a jelek szerint) kiemelkedő tudását. Az egész család és baráti kör támogatásáról biztosította lányomat a borkaisodásban bemutatott képességeinek kibontakozásában"---egy '90-es évek jónevű popsztárja.
(miért, a neve jó---neeeemmmmm???)
cirip
@namihami: Jah...a neve jó..Jó roma név.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ki ez a f@szi? Mire büszke? Vagy tényleg ennyire hülye?
Sámannus
Zsó-fika egy kicsikét butácska, há mer a mí Tumpikának nem kellett módosítani mert kivárták amig megjön a zesze és levizsgázik Izsépi tanítóbácsinál szín tiszta jelesre, oszt jó napot.
Lepényleső
Ez azonban azzal is jár,hogy sorsközösséget vállal az eleddig elkövetett bűnökkel és bűnösökkel is?
csak úgy....
én mindenkiben csalódtam,30 as évek-www.youtube.com/watch?v=D3Ui1jjpsYU
60-70 es évek www.youtube.com/watch?v=IaaNdeU2ebA
napjainkban :www.youtube.com/watch?v=IaaNdeU2ebA
undorító! ,így még csalódni sem lehet rendesen ,oszt csoda ha mindenki hülye...
kereső
Bevallom őszintén, hogy ez idáig nem is hallottam erről a "popsztárról". Ha 90-es évek- akkor én leragadtam "Cipő"-nél ( Republic)
Clavigo
Valószínű a szintén legendás Budapest- tv- n volt nagyon nagy sztár ez az izé... Vagy 1-2 falunapon,,a sötétebbik vidékeken...
csak úgy....
@Clavigo: ha családfa köll ,akkor a rock end roll,meg a szeret a rézi...
csak úgy....
@Mirabilis: a többi suttyó,aki nem hülye de nincs nyelvvizsga? ..., gyakorlatilag xexi a lyány de csak azért mert jól nyelvel ? letörném a derekát az unokámnak ha ebben a korban pártot választana magának és nem szeretöt,akit ki lehet rúgni ...
Mary
Gondolom valakinek az ismerőse, kell a pènz nekik.Idegeneket nem tesznek ilyen pozíícióba.Sajnálom a kislányt, mert nem sokára majd ő is csak migránsozni és sorosozni fog.A fidesznél ez a jelszó.Neki nem.lesz gond majd ilyen fizetés mellett a fidesz álral.óhajtott 3 gyerek.
A többiek meg vegyenek fel kölcsönt.
Mary
Én amúgy emlékszem.Mr.Rickre a 80 as évekből, volt kb 2-3 száma studióban felénekelve.Ennyi a nagy sztárság
Eladott Ország
Íme Rácz Zsófia újdonsült helyettes államtitkár, érte tényleg érdemes törvényt módosítani. Ezt bírta mondani a Hír Tv-ben kedves vendégként. Őszintén kimondhatjuk: fidesz-alkalmas. Kósa tanítvány.
youtu.be/AWdClGng6qo
Bosszúálló törpe, nem számít a pénz, nem számít hányan pusztulnak bele, október 13.- ért bosszút áll, hogy rohadna meg a többi bűnöző, szarházi mocsokkal együtt.
Eladott Ország
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: tegnap, 17:25; Ez a faszi ( apuci) arra büszke, hogy a lakodalmas rock hazai művelője, de azt is kocsmai ( debil) szinten tudta interpretálni. A leánya olyan fidesz-alkalmas Kósa tanítvány.
balos
Nedves apuszi!Okosabb maradtál vona,ha nem szótál vona!Így vona-kódva,de elismerem ,hogy nemzethy csicskák tábora újra szart dobott a "vizbe"!
moareka
"hazánkban a nemtelen becsmérlést nem lehet száműzni a politikából" A büszke apa tanácsolhatta volna a kislányának,hogy erre a posztra nem illik 22 évesen diploma nélkül beülni a bársonyszékbe, sőt örömködni egy politikai poszt miatt sem apukának, sem a lányának... Ja, és ne tessék akkor csodálkozni, a nemtelen becsmérlésen...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Eladott Ország: Köszi,de költői kérdések voltak... :D
F_Viktor
@moareka: Írod:
"A büszke apa tanácsolhatta volna a kislányának,hogy erre a posztra nem illik 22 évesen diploma nélkül beülni a bársonyszékbe..."

Teljesen mindegy kit ültet a rezsim ezekbe a székekbe, egy 12 éves gyerek is el tudják puffogtatni azokat a kötelező lózungokat amiket a beteg csúti megálmodik.
Gondolkodniuk nem szükséges, sőt tilos! Mert úgy járnak, mint pl. a kupak lala...
evacica
Büszke apukának sok sütni valója nincs! Én biztos ebben a szituban lebeszéltem volna a gyerekemet erről a nemes posztról! Se felkészültsége, se gyakorlata, se megfelelő végzettsége nincs ez csak árt a gyereknek! Na de ez a lány is elindul az erkölcsi mocsár felé!!!
Desischado
Gerinctelen és még hülye is mind a kettő. Egy ilyen parazita bandához szegődni, nyilván jó pénzt kap érte. Megéri a nemlétező becsületet eldobni, pfujj!
fahrenheit451
Nyertek a fideszes tombolán...

"Apu!"
"Lányom!"
"Csak a fidesz!"
szuperlatívuszokban mondom el, ezt a lúgújabb hőstörténetet

Megkönnyeztem, ahogy a fidesz újra egyesített egy családot - egy egész nép fizet meg ezért
Apa csak egy van. /Conchita Wurst/
fahrenheit451
Magyarország a lehetőségek hazája.
Magyarországrbó gyüttem, mesterségem cimere: m.blog.hu/be/bekialtas/image/Emblema-Fidesz-KDNP.jpeg
fahrenheit451
Szeretem a matyó hímzést, a zsírszalonnát, meg úgy egyébként az összes tradicionális ősfaszságot.
"Magyar vagyok, ki ha én nem!?"

"Fehervaru rea meneh hodu utu rea". - Nem mondod? Hööö, baszd meg!
fahrenheit451
Vogymuk or nem vogymuk: az az itten levő kinlevőség kérdés?

Szerelmes brátim (Conchita - chikita - Wurst) vimádjomuk ez szëgín embër lilkíért,
Miért?
Mert csak.

Rövid beszélgeéseim az ősőkkel.
kár, hogy az én őseim kurvára nem magyarok voltak, mint sokan másoknak sem ebben az országban - vágod, nagyon magyarkodó fideszes köcsög!?
Nekem az elmúlt ezeregyszáz évetek semmit nem jelent - érted ezt... magadat, is közben te rosszindukatú beteg hulladék fideszes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.