Eljárást indított a Médiatanács Németh Balázs, az állami tévé egyik bemondója kijelentései miatt – tudta meg a 444.hu.

Eljárás indult az M1 Híradójában elhangzottak miatt

Németh ügyében több állampolgári bejelentés is érkezett a Médiatanácshoz, mert a műsorvezető október 21-én saját véleményt fűzött a Hadházy Ákos parlamenti akciójáról szóló hírhez. 

Bár Hadházy a "Lónak a faszát" feliratú táblát már nem tudta felmutatni, Németh mégis emlegette a műsorban, ily módon:

Eddig épeszű ember, épeszű ember, nehezen tudta volna elképzelni, hogy ilyen trágár szöveget mutogat egy képviselő a parlamentben, de ma ez is megtörtént.

A Médiatanács csütörtökön úgy döntött, kivizsgálja az ügyet.

Németh Balázs kormányhoz fűződő lojalitása erős lábakon áll, 2015-ben kiderült, hogy családi cége 2012 óta kapott pénzt az állami sportberuházásokkal is foglalkozó Nemzeti Sportközpontoktól. Feleségének pedig két trafikja is van.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
György Báthori
György Báthoriés akkor honann van a fotó, ahol Hadházy a Parlamentben lóbálja a táblát ?
A büntit nem azért kapta, mert fotó készült a tábláról, hanem azért, mert hülyeséget pofázott állami pénzen. A se..nyalás államilag díjazott, de a túlteljesítés már időnként terhessé és árulkodóvá tud válni. És itt a Médiatanács kinevezési ""hitelessége"" volt a büntetés valódi oka. Egy kisemberen példát statuálunk (majd a boritékjában kárpótoljuk az elszenvedett ""fájdalom"" miatt, de a fullfidesz Médiatanács most ""megmutatta"", hogy nem elfogult. Jöhetnek még kósák, lézerek, rezsibuzik és hasonlók, akik viszont már az érinthetetlenek kasztjából valók. Hogy a Vezér ""apróbb malőrjei"" már a csicskamédiába be se kerüljenek. Rőhej, mi???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok