Több ellenzéki városban is felmondta a helyi televíziókkal műsorgyártásra kötött szerződéseket az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

Felmondja a szerződéseket a közmédia az ellenzéki városok tévéivel
Részlet a Miskolc TV adásából/Youtube

A Népszava körkérdésére Nagykanizsáról, Miskolcról, Pécsről és Szolnokról is megerősítő válasz érkezett.

Nagykanizsán a múlt héten derült ki, hogy vége a közös munkának, Pécsen 10-15 milliós bevételkieséssel számolnak. Miskolcon tegnap kapták meg a szerződésbontásról szóló értesítést, még nem tudják, mennyivel rövidíti meg a város bevételeit a döntés.

A szolnoki tévé ügyében egy helyi portál szerint Szalay Ferenc fideszes, de ellenzéki többségű testületet irányító polgármester közbenjárt az MTVA-nál, hogy gondolják újra a szerződés felbontását. 

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Attól még ez a MTVA igényt tart ezen városok lakóinak befizett adójából a 85 milliárdra? Akkor kéretik azt csökkenteni arányosan, és a különbözetet kapják meg ezen városok helyi televiziói. Mi az, hogy szerződést bont? ki a fészkes fene tarja el ezt a"közszolgálatinak" csúfolt pénznyelőt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@kereső: te csodálkozol? Ez is ez (a mi adónk) ő pénzük, ahogy az EU-tól kapott is! =))
Mert ők, és csak ők magyarország (a kezdőbetű direkt van így)! =))
kereső
@RonaGyuri: még emlékszem, hogy az "átkosban" hazugládának becézték a szüleim a tv-t,/rádiót.Most elő lehet venni a régi nevet.
Sámannus
Jáj hát a maffiának fizeti a kórmány a 160 milliárdot? Világos, mint a vakablak mitől tojik a tyúk!
cikicakk55
Nem tudom,hogy Nagykanizsán,Miskolcon,Pécsett és Szolnokon miről szóltak a városi TV adásai. Hódmezővásárhelyen tavaly szűnt meg a városi tv adása,de mi a lakosok csak örültünk neki.Semmi másról nem szólt az adás,csak a Fidesznek szóló benyalásokról.Undorító volt még hallgatni is.Szinte ki folyt a tv alól a sok nyál.Nézettsége sem volt a Vásárhely tv-nek,még is a Tavaly megválasztott Polgármesteren akarták behajtani azt a pénzt,amit még a Fidesz vezetésű város hagyott hátra. Most talán újra indul Önkormányzati támogatással egy teljesen új városi TV,de abban ismerve Márky-Zay Pétert,csak az igazságot fogjuk látni.Ő olyan ember,hogy ha a kormány csinál valami jót is,azt is észre veszi és ki is mondja,a vasárnaponként tartott Facebookos élő bejelentkezésénél. Minden héten vasárnap Este 19 órától, 20,30 percig élő adásban számol be arról,hogy az eltelt héten mire mennyit költött a város,mennyi pénz folyt be az adófizetőktől,mennyi pénzt kaptunk a kormánytól( mert kapunk,még így is,hogy nem Fideszes a város.Kénytelenek utalni,mert az Unió adja és azt nem nyelhetik el) elmondja azt is,hogy milyen vállalkozások indultak be a városba,amelyek mind munkahelyet is biztosítanak az itt élőknek.Szerencsére még Lázár idejében inkább szöktek a befektetők,most egyre többen jönnek.Ne sajnálják a Tv elvesztését a városok lakói.Eggyel kevesebb média ontja a mocskot az ellenzékről és eggyel kevesebb fényezi a kormányt.
Szeparepa2
Kardjukba dőlnek ettől nyilván, bár az biztos hogy a finanszírozással eddig mint propaganda náci szarházi szenny-tv-k nem volt gondjuk, és nyilván a fő káderek is takarodnak onnan (egyelőre még nem a börtönbe, ahová fognak hamarosan)... tehát újra kell az egészet építeni, összerakni profi szakmai stábot a seggnyaló propagandista pribékek helyett... kemény meló lesz és jópár helyi tv nem fogja túlélni (nem is nagyon van amúgy rájuk szükség már, helyettük bőven elég egy statikus info text osztjóvan)
Lepényleső
Íme egy szelete a bán együttműködési ígéretének,amit el eddig is csak a hülyék hittek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok