Tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz; erre szólította fel csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a nagyobbik kormánypártot Csányi Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Jobbik: a Fidesz tele van bűnözőkkel

A vesztegetési ügyben gyanúsított – általa Boldog István fideszes képviselő jobbkezeként, táskás embereként említett – Fehér Petra ügyében mélységesen felháborítónak nevezte, hogy egyesek nyerőgépnek tekintik az uniós területfejlesztési pályázatokat, "malacperselynek a választókerületet".

Hozzátette: pártja – minden jóérzésű magyar állampolgárral egyetemben – reméli, hogy az elkövetők méltó büntetést kapnak, noha a közállapotok ismeretében tudják, hogy reményeik "nem kellően megalapozottak".

A parlamenti képviselők jogait újraszabályozó "szájzár-törvényről" szólva Csányi Tamás arról beszélt: valóban sértették a parlament méltóságát bizonyos ellenzéki megnyilatkozások, ám "nem szerencsés a Ház méltóságáról beszélni azon képviselőknek, akiknek párttársairól már bebizonyosodott, hogy bűncselekményt követtek el, vagy ép most folyik a bizonyítás".

(Kép: MTI/Balogh Zoltán)

Forrás: 

Itthon - 2020. January 18., 12:08
Ezt tervezi idén a kormány
Itthon - 2020. January 18., 13:58
Figyelem: Budapesten marad a szmogriadó
Itthon - 2020. January 18., 10:42
Változhat a munkavállalók eddigi képviselete

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Pontatlan! Pontosítva, A FIDESZ KIZÁRÓLAG NEMZETELLENES BŰNÖZŐ HAZAÁRULÓ TOLVAJOKBÓL RABLÓGYILKOSOKBÓL, BŰNSEGÉDEIKBŐL ÉS BŰNTÁRSAIKBÓL ÁLL... (a strómanok és haszonélvező családtagok is ide tartoznak, még akkor is ha gondatlanul követik el, csak akkor nyilván enyhébb büntetésük lesz, a jogtalanul birtokolt javakat akkor is vissza kell adniuk)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. January 18., 09:53
A Rossmann szennyezett reggelizőpehelyt hív vissza
Szórakozás - 2020. January 18., 09:44
Bochkor Gábor visszatérhet