A Fidesznek nem lenne abszolút többsége csalás és manipuláció nélkül az Unhack Democracy Europe aktivistái és kutatása szerint – írta számos, a függetlenségére oly büszke ballib orgánum az Euronews-ra hivatkozva. Ha azonban egy kicsit utánanézünk ennek, a természetesen szintén független, objektív cégnek, amely a kutatást végezte igazgyöngyökre is bukkanhatunk. A cég vezetője egy Garvan Walshe …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
No ez tényleg ennyi; ennyire fussa a párt központi napilapjának!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na ez tényleg ennyi, s nem több

Valóban ennyire futja a Párt központi napilapjának

Már maga a téma felvetése sem piskóta, lévén a királyi médiában egymást érik a Századvég, ÁK, Nézőpont, etc. , hogy a legfüggetlenebb CÖF & tsai szakértőit ne is említsük. A derék szerző „Ennyire független a kutatás, amely be akarja sározni a kormányt” címmel irkodmányt rittyentett. Az árkozódás tárgya, hogy az euronewsban megjenet egy cikk „Csalás nélkül nem lett volna kétharmada Orbánnak a kutatók jelentése szerint”. A kutatást a „Unhack Democracy Europe” jegyzi. A szerzőt gondolom igazából az dühítet fel, hogy „A kutatás költségeit az kutatásban résztvevők saját forrásból fedezték.”!
Az érvelsé az valóban lenyűgöző:
„Walshe, aki egyébként korábban a brit konzervatív párt (!) politikai tanácsadója volt, már egy 2018-as írásában is kimutatta, hova is tartozik valójában.”,
„sorra köszönnek vissza a már unalomig hallgatott hamis ballib vádak, a CEU-ról, a médiatúlsúlyról, és más „észrevételek” az alkotmányos deficit témakörében.”
és aztán a poén a végére:
„Unhack Democracy Europe jelentését Brüsszelben mutatták be, egy olyan rendezvényen, amelyet a Demokratikus Koalíció képviselője, Dobrev Klára szervezett.”
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ami a foga-fehérjét, illetve annak kimutatását illeti: ugye ösmerjük annak a liberális internacionálé alelnöknek az esetét, akit ki akarnak rúgni az EPP-ből a szélsőjobboldali volta miatt! =))
Nessy
@Shikari: Esetleg valós cáfolat? Lehetőleg a tényeket szem előtt tartva!
Akinek nincsenek érvei.az személyeskedik, gorombáskodik!
kereső
És akkor mi van?,ha a nemzethy főszócső nem a megállapitásokkal foglakozik, hanem azzal, hogy ugyanmá ki is rendelhette meg azt. Meg ki is az, aki az EP elé vitte ( nagyon helyesen!!!- mert az EPP ,és maga Merkel asszony is olyan szivesen hivatkozik a 2/3-ra,/ami nem is létezik, csak a patyomkin parlamentben egyébként meg süketek-és vakok). Szóval csaltak- ez már akkor tudott volt, amikor az NVB szervere "leállt" magától.
Nessy
Ó, Isten ments! Olyan tiszta volt a választás, hogy talán anno a "kék cédulás" volt tisztább. Olyan jó választási törvényünk van, hogy 49%=2/3.
Levélben a már a szomszédasszony macskája is szavazhat határon túlról pár milliárdért,hiszen nem ellenőrzik.
A média túlsúly valóban nem létezik. Az MTI a kormányzati hírforrás, de az több mint 400 médiában, KESMA égisze alatt!
De azt hiszem, ezt te is tudhatod, vagy ha nem akarod tudni, a te döntésed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.