És aki tudja, hogyan kell megművelni a földet, a túlélés zálogát tartja a kezében – mondta a miniszterelnök felesége. Lévai a fejlődés szemmel látható eredményei közé sorolta, hogy egyre több nemzetközileg elismert étterem van Magyarországon. Egy-egy étterem színvonalának „alfája és ómegája” az alapanyagok minősége – mondta, és megjegyezte: míg 10 éve még külföldről kellett behozni jó minőségű húst és alapanyagokat, ma már ezek a hazai kínálatban is elérhetők. (MTI)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: staro2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Itt a cáfolat a szegény kiszolgáltatott vak komondoros asszony képére.
Ez is csak olyan , mint a férje meg a többi belső körös NER tag.
Soha nem láttam még olyan képet , amelyiken szőlőt kapál, csonkázik, vagy akár csak szüretel.
Az meg már szinte kósa lajosi magasság, hogy a fejlődés bizonyítéka az egyre több elismert étterem. (a pörkölt és a pacal rendszerében)
nezelodo
Elhiszem a first ladynek, hogy kincs a termőföld... Minden magyar állampolgár 300 ha termőföldet vásárolhat. Mennyit is birtokol a nagyméltóságú asszony? Jó, most tekintsünk el azoktól a több ezer hektároktól, amik átmenetileg a Lenci nevén vannak, pl a Lajta-hansági volt ÁG, meg a Sárvári ÁG, (az ex Simlicska birtok) meg, a Herceghalmi AG, Csak a Bognár J. által önnek gründolt birtok is több mint négyszerese a földi halandóknak engedélyezett 300 ha-nál. Persze kicsi kis tartalék, a tutyi-mutyi férje 700000 Ft-tos megtakarítása mellé.
Remélem a csikaritibi majd még kevesli is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.