És aki tudja, hogyan kell megművelni a földet, a túlélés zálogát tartja a kezében – mondta a miniszterelnök felesége. Lévai a fejlődés szemmel látható eredményei közé sorolta, hogy egyre több nemzetközileg elismert étterem van Magyarországon. Egy-egy étterem színvonalának „alfája és ómegája” az alapanyagok minősége – mondta, és megjegyezte: míg 10 éve még külföldről kellett behozni jó minőségű húst és alapanyagokat, ma már ezek a hazai kínálatban is elérhetők. (MTI)
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Ez is csak olyan , mint a férje meg a többi belső körös NER tag.
Soha nem láttam még olyan képet , amelyiken szőlőt kapál, csonkázik, vagy akár csak szüretel.
Az meg már szinte kósa lajosi magasság, hogy a fejlődés bizonyítéka az egyre több elismert étterem. (a pörkölt és a pacal rendszerében)
Remélem a csikaritibi majd még kevesli is...