Kozma Ákos kérte az Emmit, hogy várják meg, amíg mindenki fel tud készülni a változásra.

(Forrás: Index)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari a féreg bolsi: Nem akarsz már véget vetni a szenvedésednek? Te elmebeteg aljas féreg, te ostoba hazaáruló barom...
Nyírfa
Shikari nem bolsi, hanem náci a javából. Elég retardált ahhoz, hogy erre még büszke is legyen.
Nyírfa
Aki nem ért a gyerekekhez, az ne foglalkozzon gyerekekkel. Sem közvetlenül, sem közvetve.
A gyermekek fejlődését durva, erőszakos, gátlástalan , oktondi emberek akarják gúzsba kötni. Ideje megmutatni nekik a szülői szeretet erejét.
Dr plágium
" Meg akarják akadályozni ugyanakkor azt, hogy az óvodák azért tartsák vissza a gyerekeket, hogy megmaradjon a szükséges létszámuk."
Ekkora marhaságot mondani! Az óvoda örül ha nincs 6 évesnél idősebb gyermek náluk. Állandó probléma van velük, mert nem akarnak délután aludni, erősebbek, nagyobbak a többieknél ( amit ki is használnak) stb.
Van olyan gyermek akinek korai 6 évesen az iskolapadba ülni pl. nem tud 45 percig figyelni, lassabb mint a többi gyermek stb. de ettől még nem fogyatékos csak később érik meg az iskolára. Ez a probléma 7 éves korára általában megszűnik.
Shikari
@Nyírfa: @Aki Én: Látszik, hogy benneteket fogyatékos létetekre az egészségesekkel képeztek és eddig sikerült csak jutni!
Nem kell az idiótákat az egészségesek közé kényszeríteni, hanem a gyógypedagógián kell oktatgatni! Majd ott liberálfasiszta művészek lesznek! :-)
Ezzel nagyban segítenénk az egészségesek képzését és tanulását, mert nem vinné el a pedagógus idejét a nem oda valók ápolgatása!
Nyírfa
@Dr plágium: Rengeteg később érő gyermek van, és volt, arról nem is beszélve, hogy amit kései érésnek tulajdonítunk, az lehet a figyelem szelektív fókuszálódása, amely általában a zsenik sajátossága. Einstein sem mutatta annak a jeleit , hogy ő lesz a tudósok tudósa, gyermekkorában lassúnak tartották, nehéz felfogásúnak. 4 éves koráig még csak nem is beszélt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.