A parlamenti frakcióalakítási szabályokat írnák át, hogy hatástalanítsanak néhány ellenzéki fegyvert.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Persze meg kell szolgálni a sok jogi irodának azt a rengeteg pénzt, amit a fidesz-kdnp uralkodó párt-szövetség juttat nekik. Ezért aztán ki van adva a parancs, hogy napi 24 órában kell minél nagyobb aljasságot kitalálni a még esetleg meglévő, plurális demokráciára emlékeztető elemek teljes kiirtására. Ezért kell Orbánnak a rendszeres találkozás Erdogan és Putyin eszmetársakkal...egyeztetnek, ki hol tart a rombolásban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: 14:24

Legszebb öröm a káröröm, nálad ez eléggé gyakori.
CsipkeRózsa
"ez nehézkessé válik, mert e javaslat szerint csak olyan néven alakulhat frakció, amely a választáson is indult."

Úgy értelmezem, hogy a Kdnp ezzel maradhat, mert már megvan a frakciójuk, úgy fognak indulni a jelöltek, nem indul ellenük külön a fidesz.
Eladott Ország
@Klubtag:ma, 16:45; De nem is szabad félnünk, mert mi vagyunk a többség/ kétharmad, egyébként a fidesz örökké a nyakunkon marad! A történelem mindig megismétli önmagát, legfeljebb hatványozottan durvábban következik be ugyanaz. Mindenesetre a magyarázat ebben rejlik: ráérezni a béketűrő néplélek ilyetén rezdüléseire, rátelepedni, megfojtani, kizsigerelni, elkábítani, majd nyugodt lelkiismerettel átverni, meglopni, tönkretenni. Egy idő után még hálás is lesz. Igen, a diagnózis valahol a Stockholm-szindróma dimenziójában keresendő.
fungie.hu/media/k2/items/cache/d8c427c7dd6445d50d9342ac3fcef82e_L.jpg
Clavigo
@Shikari: Saját " kútfőből " csak arra tellik,,hog kiruccansz Kőbányára,,hajléktalanokat cummantani ? Legalább ez megy önállóan ...Egyébként kőbunkó vagy Bugsy...
tudode
Azért a FIFESZ-nek is CÉGÉRT kellene változtatni, mert úgy Bibóra, mint a FIDES latin szóra méltatlanná váltak
.
Nézzük csak miért?
.
dictzone.com/latin-magyar-szotar/fides
.
Amelynek előzménye
.
---- Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?
.
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/

"""""Harminc évvel ezelőtt fiatal egyetemisták és egyetemi oktatók gyűltek össze az ELTE jogi karának Bibó István Szakkollégiumában. Az eredeti terv az volt, hogy a Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetséget (DSZISZ) alakítják meg.
.
Az éjszakába nyúló vitában azonban végül úgy döntöttek, nem lesz benne a szervezet nevében a szocialista szó.
.
Az egyik hallgató
.
a latin fides szót javasolta,
.
ebből lett aztán a Fiatal Demokraták Szövetsége, ami csak az 1990-es választások előtt alakult párttá. Az alapító nyilatkozatot (pdf) 1988. március 30-án 37-en írták alá."""
.
Ennyi önbecsüléssel rendelkeznie kellene egy politikai szélhámosnak, aki ugyan a rendszerváltás reménysége volt, és volt kebelbarátja szerint is
.
www.google.com/search?q=simicska%3A+orb%C3%A1n+haza%C3%A1rul%C3%B3&oq=Simicska&aqs=chrome.2.69i59j69i57j69i59j0l2j69i61j69i60l2.10847j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Miközben lerohadt minden. amely a tagország feladatkörében kellene ellátnia a mindenkori kormányoknak (eü., okt., szoc ügyek stb)!!!
.
Ország, világnak azzal kezdte, hogy az ősidőkben, színesben kiadta a faterját, majd helyette polgárpukkasztással a kormánykerék megragadásával, majd az ellenzéket lehetetleníti el!
.
Borzalmas amit művel a közjogilag érvénytelen félcédulájával, a megélhetési cinkostársaival elvégeztetne a piszkos melót!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.