Elmaradt kézbesítések miatt nem jelent meg a felülvizsgálati bizottság előtt egy kecskeméti rokkant nő, ezért megvonták az ellátását.

Orbán Ildikó az RTL Klub Híradójának mesélt kálváriájáról, mint mondta, október elején késve kapta meg a felülvizsgálatra szóló értesítést a nyugdíjfolyósítótól. Mikor megtudta, hogy emiatt elmulasztotta a vizsgálatot, új időpontot kért, ám az erről szóló határozatot sem kapta meg. 

Mivel így a második vizsgálaton sem jelent meg, decembertől megvonták a rokkantnyugdíját. 

Az asszony többször panaszt tett a postán, ahol jegyzőkönyvet vettek fel és vizsgálatot ígértek neki. Múlt héten méltányosságból megengedték neki, hogy megjelenjen a bizottság előtt. Azt ígérték, ha késve is, de megkapja járandóságát. Egyelőre az erről szóló határozat sem érkezett meg.

Az RTL Klubnak a helyi posta illetékesei kamerán kívül elismerték, hogy a kézbesítők egyes utcákba nem mernek bemenni, elsősorban a kutyák miatt. A Magyar Posta nem reagált a csatorna megkeresésére.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Néhány utcába nem is csodálkozom hogy félnek bemenni a postások, de nem a kutyák miatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Néhány utcába nem is csodálkozom hogy félnek bemenni a postások, de nem a kutyák miatt...
ila51
Néhol még a mentő autót is kifosztják , mondjuk nekik muszáj bemenni ...
justhpeter
A Posta már régen csak egy nemzeti Kamuszervezet.
Dr plágium
Mese habbal. Mi a fővárosban lakunk a belvárosban, biztonságos jó környéken. Az egyik postás soha nem kézbesíti a küldeményeket, jó esetben hagy értesítést ha olyan kedve van. Hiába szóltunk neki, panaszt is tettünk mégsem változott semmi. Az a baj, hogy a régiek kiléptek az újak pedig szarnak az egészre. Miattuk kell minden pénzt számlára utaltatni. Az egyik mindig kihozza a küldeményeket a másik soha, heti váltásban vannak. Ha szerencsénk van a normális postás van éppen amikor hivatalos levelet kapunk és nem kell nyomozni.
jesz
A Posta jószándékát bizonyítandó, évekkel ezelőtt a kézbesítő mellé rendeltek egy vagyonőrt. Így ketten bóklásztak a veszélyes helyeken. Aztán a vagyonőröknek elegük lett...
Látom, hogy sok helyre autóból kézbesíenek. Némi biztonságérzetet nyújt.
vacsi
@Dr plágium: Ha hivatalos levelet várunk, szinte naponta bemegyünk érdeklődni a postára. Azért elég döbbenetes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.