Rácz Zsófia kinevezéséért jogszabályt módosít a Fidesz, diploma nélkül lehet helyettes államtitkár.

(Forrás: hvg.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szeretném, ha közvetítené valaki! Ha ki mer állni a diákok elé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@namihami: Bocs', bocs' neked válaszoltam.
namihami
@Nyírfa: Na, maj meglássuk!!! Persze, a vak is ezt mondta...
Az, hogy nézzük-e az ATV-t, az jelenleg még választható. A jövő és a program irányultsága dönti el, hogy besorol a többi közé vagy (legalább) megpróbál lavírozni. Az én (én) tapasztalatomat írtam le feljebb. De az orbáni ""támogatás"" már a médiumok, úgy az elektronikus, mint a nyomtatott, szinte teljes egészét már bedarálta. Legyen igazad, de én már komoly kételyekkel élek. És a Hitgyüli nem egy szegénységben hívő egyház. Az orbáni milliók is simán leszaladtak a torkán.
Shikari
@namihami: Választott parlament van. Ha jóvá hagyja az teljesen demokratikus. Nem akarsz demokráciát?
namihami
@Shikari: Hidd el, nekem teljesen mindegy, hogy melyik szekta nyalja a Gazda se..ét. Ha ezt nem ennyire látványosan és kizárólag az adóforintokért tenné. A baj, az, hogy amelyik nem teszi vagy érdesnek érzi a nyelvet, azt feketese..űnek van nyilvánítva és akármennyi pozitív tevékenységet is végez, az is marad.
Mert talán még emlékszel, pont azt az egyházi személyt üldözi a legjobban, aki néhány évtizede még a család papja volt. Csak az Iványi nem állt be a sorba és Í.J. A nagykeresztényünknek nem vallás és hit kell, hanem szavazótömeg. Most a zsidók fele oldalaz, már a házi zsidóvezetőt is kinézte magának. Ha 2022-ben billegne a mérleg, akár beáll és körbemetélteti magát. Mert ugyebár, a hatalom nemcsak édes, de jól is hoz a konyhára...
Shikari
@namihami: Hát ha így látod biztos okod van erre. Úgy látom hogy Slomoval jó a viszony a zsidók másik fele meg fúj rá. Hát ez van.
Nyírfa
@namihami: Eszembe sem jutna védeni az atv-t, Németh megéri a pénzét. Csak reálisan közelítettem meg a médiák között elfoglalt helyét, funkcióját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. January 17., 14:28
Kisiklott egy tehervonat Murakeresztúron
Itthon - 2021. January 17., 09:50
Meghalt Sas József