Rácz Zsófia kinevezéséért jogszabályt módosít a Fidesz, diploma nélkül lehet helyettes államtitkár.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szeretném, ha közvetítené valaki! Ha ki mer állni a diákok elé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nyírfa: A kérdésem tulajdonképpen mindkét felvetésedre áll.
1. Vitázni nem fog/mer velük.
2. Ha mégis hülyébb, mint gondolom (kevés az esélye, bár ilyen ordító öngólhelyzetbe beleszaladni is csak csepp ésszel lehet) és mégis kiállna, akkor se bízom már az ATV-ben. Mióta Németatya/Hitgyüli kinyalta a történelmi egyház címet és a hozzátartozó milliókat, azóta valahogy a Hitgyüli tv az én ízlésemnek túlzottan sokat simult a Kenyéradóhoz. A Hitgyülisek ellen indított személyiségi jogokba való beavatkozásos vizsgálatok is csendben elhaltak. És ezt meg kell szolgálni--oda vissza alapon. A vitára visszatérve, nem tudjuk, hogy mit, mennyit igértek vagy mivel foghatják igába a csajt, hogy erre, ilyen körülmények ellenére is, kapható volt.
Nyírfa
Az atv nem akar közönséget veszíteni, a fidesznek pedig érdekében áll felmutatni egy csatornát, amely helyet ad az ellenzéki megnyilatkozásoknak is. Ha mi otthagyjuk az atv-t, a csatorna látogatottsága jelentősen visszaesik, mert a kormány hívei nem fognak elpártolni a HÍR TV-től vagy a közszolgálatiktól az atv kedvéért.
Bármennyire is sunyi, nyálas, hazug, sőt, minden képzeletet felülmúlóan korlátolt Németh, a tévéje mindaddig fennmarad és nézett lesz, amíg nem tudunk magunknak kreálni egyet.
A leányzó, akiből államtitkár-helyettest akarnak csinálni - azért még aludjunk rá egyet, semmi nincsen kőbe vésve -, szerintem fel sem fogja, milyen háborúba küldi a pártja. Felkészületlenül, hatalmas mellénnyel áll a vártán, mintha csak egy filmben szerepelne, de, amikor jön az ellen, és harcolni kell, rádöbben, hogy ez nem forgatás. Ami ma esélynek látszik, az veszélyt jelent a személyiségfejlődésére.
Nyírfa
@namihami: Bocs', bocs' neked válaszoltam.
namihami
@Nyírfa: Na, maj meglássuk!!! Persze, a vak is ezt mondta...
Az, hogy nézzük-e az ATV-t, az jelenleg még választható. A jövő és a program irányultsága dönti el, hogy besorol a többi közé vagy (legalább) megpróbál lavírozni. Az én (én) tapasztalatomat írtam le feljebb. De az orbáni ""támogatás"" már a médiumok, úgy az elektronikus, mint a nyomtatott, szinte teljes egészét már bedarálta. Legyen igazad, de én már komoly kételyekkel élek. És a Hitgyüli nem egy szegénységben hívő egyház. Az orbáni milliók is simán leszaladtak a torkán.
namihami
@Shikari: Hidd el, nekem teljesen mindegy, hogy melyik szekta nyalja a Gazda se..ét. Ha ezt nem ennyire látványosan és kizárólag az adóforintokért tenné. A baj, az, hogy amelyik nem teszi vagy érdesnek érzi a nyelvet, azt feketese..űnek van nyilvánítva és akármennyi pozitív tevékenységet is végez, az is marad.
Mert talán még emlékszel, pont azt az egyházi személyt üldözi a legjobban, aki néhány évtizede még a család papja volt. Csak az Iványi nem állt be a sorba és Í.J. A nagykeresztényünknek nem vallás és hit kell, hanem szavazótömeg. Most a zsidók fele oldalaz, már a házi zsidóvezetőt is kinézte magának. Ha 2022-ben billegne a mérleg, akár beáll és körbemetélteti magát. Mert ugyebár, a hatalom nemcsak édes, de jól is hoz a konyhára...
Nyírfa
@namihami: Eszembe sem jutna védeni az atv-t, Németh megéri a pénzét. Csak reálisan közelítettem meg a médiák között elfoglalt helyét, funkcióját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.