A Katona József Színház teljes társulata kiáll az igazgató Máté Gábor mellett. Ezt közleményben tudatták, visszautasítva a kormánypárti politikai támadásokat, és az erre hivatkozva megkezdett kultúrpolitikai központosítást.  A Katonában kipattant Gothár-féle zaklatási ügy miatt pénteken Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője már többes számban zaklatószínházazni kezdett, és a kultúrfinanszírozás teljes átalakítását követelte. A Katona társulata válaszul azt írja...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha már szexuális erőszak, meg zaklató … intézmény; mit szólnának ártunk és qurmányunk pribékjei, hogy hasonlóképp a pártjukat zaklató/erőszak-pártként emlegetnék???
RonaGyuri
Most hogy leírtam ugrott be: természetesen az erőszakoló minősítés ártunk és qurmányunk vonatkozásában nem csak vád, egyértelmű tény! =))
simmering73
Vinnyog, nyüszít az illiberálfasiszta patkány.
Málna
Csesszenek ki a kormánnyal - mondjanak le az állami támogatásról. Hahaha.
Csizmás Kond
...szépen csendben szerettek volna kimászni a buliból de nem sikerült, és most nem tetszik, hogy meg kell igyák a levét.
Szeintem is a vezetőség a hibás aki hosszasan elnézte vagy elhallgatta az ügyet és maga akart törvényt alkotni.
Eriksson
Fekete Péter államtitkár valami ilyesmit mondott:
Ha a főváros saját kezében akarja megtartani magának intézmények működtetését akkor ezt tartsa fenn saját maga. Ehhez meg van a joga, senki nem akar beleszólni, sem a kormány sem a kultúrpolitika.
kereső
Azért az valahol szégyen a NER észgébereire, hogy egy ilyen alantas tettet kell felhasználniuk politikai célokra- a független kultúra, és értelmiség teljes kiiktatására. Valahonnan már még ez is ismerős- az 1930-as évekből.
És ha ez a Tv. tervezet nem lett volna már tárgyalható formában készen október 29.-én. ( Máté ügy -november 19). Na ki gyújtotta fel???
Aki Én
@Shikari: @Csizmás Kond: @Eriksson: A Gothár-ügy miatt indult az egész. A kormánypártok a Gothár-ügyre hivatkozva szavazzák meg az egész magyar kultúrát felforgató törvényt. Mi a véleményetek a fideszes Újszínházban kirobbant zaklatási ügyről, amit évek óta elhallgattak? Ugyan az az eset, csak full fideszes a vezetés és a komplett színházi gárda.

index.hu/kultur/2019/12/07/ujszinhaz_zaklatas_dorner_gyorgy_panasz_fovaros/

olkt.hu/dorner-gyorgy-tudja-de-nem-mondja-hogy-az-uj-fideszes-szinhazaban-is-balhe-van/
Aki Én
@Shikari: Nem a kérdésre válaszoltál, ahogy soha. Egyébként mitől lenne szakmai a suttyó, kulturálatlan kormány a színházi szakemberekhez képest?
Szóval miért nem háborog Kocsis Málé az Újszínház ügyében?
Hülye vagy és ostoba, ne válaszolj. Csak írd a butaságaidat, jókat nevetünk rajtad, lúzer hazaáruló :)
Aki Én
@Shikari: ...pedig jó példát mutatok neked. A hazugságokra könnyű válaszolni. Legalábbis nekem, így IQ 30 felett nem jelent kihívást.
Hogy neked beletörik a bicskád, az meg természetes, hiszen kirívóan ostoba, felkészületlen és tanulatlan hazaáruló vagy.
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: ...szinte látom, ahogy pityeregsz miközben ezeket leírod. Ha nem akarod, hogy tovább alázzunk, ne beszélj butaságot. Ja, akkor ez örökre így marad... :)
Tudod mit, legyél te a gőzmozdony, nem vonom kétségbe, csak nehogy kárt tegyél magadban.
Habár te olyan hülye vagy, hogy a késnek is a nyelét használod kaszabolásra.
Aki Én
@Csizmás Kond: @Shikari: @Eriksson: @Csizmás Kond: Kondom, emlékszel mit írtál korábban? Ezt:
,,..szépen csendben szerettek volna kimászni a buliból de nem sikerült, és most nem tetszik, hogy meg kell igyák a levét.
Szeintem is a vezetőség a hibás aki hosszasan elnézte vagy elhallgatta az ügyet és maga akart törvényt alkotni."

Ilyen az, mikor belecsaptok a híg szarba, és pofán kap titeket. Hát, beszarok a röhögéstől buta faszfejek :)

hvg.hu/elet/20191209_Vizsgalatot_indit_az_Ujszinhaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.