Több magyarországi határszakaszon is növekszik az illegális migránsok aktivitása – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György közölte: növekedés figyelhető meg a horvát-magyar, a román-magyar és az ukrán-magyar határon is.

Ebben az évben Magyarországra 13 ezren (napi 35 ember) próbáltak illegálisan belépni, míg tavaly egész évben mintegy 6 ezren (napi 16 ember).

Az is tény, hogy Szerbiában is növekszik az illegális migránsok száma, és ők Magyarország felé akarnak továbbmenni – tette hozzá.

Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok

A tanácsadót kérdezték arról is, hogy Szerbiában a migránsok fenyegető hangnemben is beszéltek Magyarországról. Bakondi György kiemelte: a migránsokat bűnöző-, embercsempész-szervezetek mozgatják. Ők mondhatták azt a migránsoknak, hogy "Nyugat-Európa várja őket", és ebben Magyarország az akadályuk.

Bakondi György leszögezte: Magyarországot nem érdemes fenyegetni. Egyúttal biztosította a magyar lakosságot arról, hogy a "rendvédelmi erők jogszabály szerint eljárva készen állnak arra, hogy a magyar határt bármilyen támadással szemben megvédelmezzék".

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A bukás és a kieső csontvázak elől menekülő, hazáját illúziókban tartó mocskos hazaáruló tetvek vagytok, akik mindeközben kifosztják az országot!

Álkeresztény, álmagyar , álnemzeti nettó maffiaszervezet, akik ellopták a médiát, az igazságszolgáltatást, hogy lophassanak és agyatlan propagandákkal tömjék az emberek fejét.

A tűzzel játszotok, mert lehet a villás parasztot könnyű a meséitekkel etetni, de ha egyszer megtudja mi van, akkor nem lesz könnyű megállítani sem...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
kissé felnőttem
vedd magad körbe szögesdrótta, a kutya sem fog megugatni nem a migránsaid.
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.