Több magyarországi határszakaszon is növekszik az illegális migránsok aktivitása – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György közölte: növekedés figyelhető meg a horvát-magyar, a román-magyar és az ukrán-magyar határon is.

Ebben az évben Magyarországra 13 ezren (napi 35 ember) próbáltak illegálisan belépni, míg tavaly egész évben mintegy 6 ezren (napi 16 ember).

Az is tény, hogy Szerbiában is növekszik az illegális migránsok száma, és ők Magyarország felé akarnak továbbmenni – tette hozzá.

Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok

A tanácsadót kérdezték arról is, hogy Szerbiában a migránsok fenyegető hangnemben is beszéltek Magyarországról. Bakondi György kiemelte: a migránsokat bűnöző-, embercsempész-szervezetek mozgatják. Ők mondhatták azt a migránsoknak, hogy "Nyugat-Európa várja őket", és ebben Magyarország az akadályuk.

Bakondi György leszögezte: Magyarországot nem érdemes fenyegetni. Egyúttal biztosította a magyar lakosságot arról, hogy a "rendvédelmi erők jogszabály szerint eljárva készen állnak arra, hogy a magyar határt bármilyen támadással szemben megvédelmezzék".

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A bukás és a kieső csontvázak elől menekülő, hazáját illúziókban tartó mocskos hazaáruló tetvek vagytok, akik mindeközben kifosztják az országot!

Álkeresztény, álmagyar , álnemzeti nettó maffiaszervezet, akik ellopták a médiát, az igazságszolgáltatást, hogy lophassanak és agyatlan propagandákkal tömjék az emberek fejét.

A tűzzel játszotok, mert lehet a villás parasztot könnyű a meséitekkel etetni, de ha egyszer megtudja mi van, akkor nem lesz könnyű megállítani sem...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.