Több magyarországi határszakaszon is növekszik az illegális migránsok aktivitása – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Bakondi György közölte: növekedés figyelhető meg a horvát-magyar, a román-magyar és az ukrán-magyar határon is.

Ebben az évben Magyarországra 13 ezren (napi 35 ember) próbáltak illegálisan belépni, míg tavaly egész évben mintegy 6 ezren (napi 16 ember).

Az is tény, hogy Szerbiában is növekszik az illegális migránsok száma, és ők Magyarország felé akarnak továbbmenni – tette hozzá.

Bakondi és a köztévé szerint már fenyegetik is az országunkat a migránsok

A tanácsadót kérdezték arról is, hogy Szerbiában a migránsok fenyegető hangnemben is beszéltek Magyarországról. Bakondi György kiemelte: a migránsokat bűnöző-, embercsempész-szervezetek mozgatják. Ők mondhatták azt a migránsoknak, hogy "Nyugat-Európa várja őket", és ebben Magyarország az akadályuk.

Bakondi György leszögezte: Magyarországot nem érdemes fenyegetni. Egyúttal biztosította a magyar lakosságot arról, hogy a "rendvédelmi erők jogszabály szerint eljárva készen állnak arra, hogy a magyar határt bármilyen támadással szemben megvédelmezzék".

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A bukás és a kieső csontvázak elől menekülő, hazáját illúziókban tartó mocskos hazaáruló tetvek vagytok, akik mindeközben kifosztják az országot!

Álkeresztény, álmagyar , álnemzeti nettó maffiaszervezet, akik ellopták a médiát, az igazságszolgáltatást, hogy lophassanak és agyatlan propagandákkal tömjék az emberek fejét.

A tűzzel játszotok, mert lehet a villás parasztot könnyű a meséitekkel etetni, de ha egyszer megtudja mi van, akkor nem lesz könnyű megállítani sem...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
A bukás és a kieső csontvázak elől menekülő, hazáját illúziókban tartó mocskos hazaáruló tetvek vagytok, akik mindeközben kifosztják az országot!

Álkeresztény, álmagyar , álnemzeti nettó maffiaszervezet, akik ellopták a médiát, az igazságszolgáltatást, hogy lophassanak és agyatlan propagandákkal tömjék az emberek fejét.

A tűzzel játszotok, mert lehet a villás parasztot könnyű a meséitekkel etetni, de ha egyszer megtudja mi van, akkor nem lesz könnyű megállítani sem...:)
Gauntlet
És mi lesz? Még mindig fegyvertelenek. Lőni fognak? Mint a fegyvertelen zsidókra?
Nessy
Most már nincs gaz, sétáljanak körbe, hátha találnak alagutakat! Vagy majd márciusban jelentik be? Bakondi vigye magával Németh Szilárdot is, nem fog ártani egy kis séta a friss levegőn, serkenti a vérkeringést, és így az agyműködést!
csak úgy....
gondolom, anno betlehemben is ekkora volt a riadó készültség...,közben az éber öröket ,kerítéts kijátszva a szent család közeledett a kerítés felé,ami azért van ott,hogy az idegen kultúrák ne keveredhessenek...
csak úgy....
...az ember esze megáll,hogy mi minden nem szeretnének behurcolni egy keresztény országba.
Pálinkás Pál
@csak úgy...: No...azért párhuzamot vonni a szent család, meg a félmajom horda között kicsit nonszensz,nem gondolod???
Nessy
Az tény, ha manapság erre tévedne a Szent család, kapásból karanténba zárnák. kaját meg szerezzen Szt.József ahonnan tud! Elvégre már ránézésre migránsok!
Macskaszem
Ezt az országot nem a migránsok fenyegetik, hanem a vakondik, orbánok, meg a csicskáik.
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát. Nem, a migránsok nem vehetik el a magyar emberek és főleg a szakemberek munkáját, azt csak Bakondi Györgyök fiai vehetik el, azért kell egyik autóból a másikba ülni és néhány centis hóban megfagyni, szerencsétlen pitiáner bűnözőket hónapokig hajszolni, egy három utcás zsákfaluban eltévedni terrorelhárításügyileg, mert szakemberek helyett lojális semmihez nemértők ülnek.Ifjabb Bakondiból nem portás, biztonsági őr vagy vízóra leolvasó lett az állami közműszolgáltatónál, de még véletlenül sem egy láthatatlan felügyelőbizottságba cseszték be havi akármennyiért, hanem egyenesen a tápláléklánc tetejére, hogy lássuk, hogy érezzük, mennyire szánalmasak vagyunk, amikor azt magyarázzuk a gyereknek, hogy ezért tanulj, fiam-lányom, mert lám-lám, elismert, megbecsült ember lesz belőled. A nagy büdös lófaszt lesz! Huszonévnyi bizonytalanság után újra saját lábára állt az elfeledettnek hitt átkos rendszer, ahol a megbízható elvtárs vagy tetszőleges rokona bármilyen pozíció ellátására alkalmas volt.Ezért menekül a jól képzett, nyelveket beszélő, tehetséges, piaci tudással rendelkező munkaerő, amerre lát.
kokopelli
Az ország okosabb fiataljai meg "emigrálnak" nyugat felé,mint gazdasági "imigránsok"! (;-()
lusta
Őszintén. Milyen jól megtudnak egyesek élni a nemlétező migráncsokból? Ez a lényeg.
nevemnick
Vakkodni eftárs! Az tudom, hogy a horvát-szlovén határon mi a helyzet mert a napokban jártam Rogatec - Hromec közötti szakaszon, ahol kissé megnövekedett a migráncs nyomás. Mondom kissé! De a határozott horvát katonai és rendőri fellépés !!! igencsak helyrepakolja az ott megjelenő Európába tartó migráncsokat. Nemrégiben (kb.másfél hete) egy feltartóztatott hat fős csoportból egy migráncs erősködött egy rendőrrel, aminek következménye fegyverhasználat volt!!!, így az arab delikvenst jelenleg vingorai kórházban ápolják. A többiek lakat alatt vannak, közel hetven társukkal reptetésre várnak.
Amúgy az adottságaink miatt, (Dráva) még a ,,nagy invázíó” idején is kevesen próbálkoztak a dél-nyugati határszakaszon átlépni. Nos, ez a helyzet... ja + a soros.
jesz
sántít a hasonlat, de érzékletes:... A puding próbája az evés...

Nos nemsokára kiderül, hogy a nyugat hívó szirénhangja, valamint az embercsempészek harcra buzdítása milyen eredménnyel jár...a migránsok már gyűjtik a plédeket, vattakabátokat, erővágókat, amikkel megrohamozzák az útjukban álló magyar kerítést...

Nem is a migránsok, a nyugati tévések fogják a legtöbb gondot okozni...mert azok(is)résen vannak.. Aztán az unijó vezetői mondhatják, ilyenek a magyarok.
fahrenheit451
A fideszes migránsok mindenképen - törökök, oroszok, sárgák, barnák, feketék, kötvényes bűnözők, terroristák, és tsai-k.

1300 helyett többször 130 ezer, és a számuk csak egyre nő.
Megkezdődött Magarországon a higulás, a csere - bőrszín, gondolkodásmód, kultúra, vallás, stb. terén.

És az a sok elégetett milliárd az ország, a magyar emberek, családok rovására...
orbán bűnei már az égig hatolnak

És azt mondja ez a gyökér Japánban, hogy:
"Visszatérő rémálmunk, hogy egyszer megjelenik a Jóisten Magyarországon, megkérdez minket, mi végre vagyunk a világon, és ha mi nem tudunk válaszolni, kihúz minket a nagy könyvből, ahova a nemzetek vannak felírva" - miről beszélsz már megint, te beteg állat?!
Te hülyegyerek, egy nemzet sincs felírva sehová! ne keverd ezt a régivel, ami az ígéret földjén élő nemzetek istenítéletéről szólt a zsidók által végrehajtva! (persze a hülye zsidók, nem tartották be a parancsot, és azóta is visszaüt ez rájuk - mint pl. most: www.atv.hu/kulfold/20191207-elkepeszto-dolgokat-mondott-a-bibliarol-a-palesztin-miniszter).
Már más idők járnak, menet közben változott a szicsjuésön, hülye orbán...
Már "csak" emberek vannak beírva az élet könyvébe.
simmering73
Már éppen hiányoltam Rettegő Gyuribácsit. Mondom, csak nem ő fúrta az alagutat a migráncsoknak,hogy oly régóta nem hallottam felőle.
nezelodo
Hú, már az éjjel aludni sem tudtam, mikor döngeti meg az ajtómat egy migra, de eddig csak a simlis erdélyi tesók próbálkoztak azzal, hogy megvágjanak.
balos
A bacondi szalonnát adnám a jó gyomrú pápuában olykor feltűnő kan-nibáloknak szója helyett!
SystemError
@Pegero: 22:33 Jaj te a véleménymentes képes propagandista. Bár csak lenne önálló véleményed, amit le lehet hülyézni...:)
Béla333
Biztos folyamatosan ássák az alagutakat a migránsok... Észrevétlenül...
csak úgy....
@Shikari: dede-dade ,neked sosem gyün meg az eszöd...
csak úgy....
@Shikari: most sírógörcsöt vagy röhögögörcsöt kapjak,dade :)
SystemError
@Pegero: Pedig én pont az vagyok, aki a sok seggen piros pöttyök hülyeségek mellett a magyar találmányokra nagyon büszke vagyok. Részben ez a munkám is, mert kutatásfejlesztéshez szükséges rendszereket találok ki. Köszönöm ilyen értelemben nem is sértődöm meg a hasonlaton a hajtógázzal kapcsolatban...:) A amúgy a hülye magyarkodást konkretizálva ilyenekről beszélni sokkal több értelme lenne a jobboldalon, mert a találmányaink és annak magyarázata, hogy ez miért van egy nagyon érdekes téma, aminek végén rájön az ember, hogy mennyit köszönhetünk a nyelvnek, mert nyilván nem a kalandozó, népvándorló heterogén génállományunk az egyedi. A nyelvünk bonyolult kifejező képessége miatt van a sok találmány és persze a mókuskerék szocializáció... Jól van jogos, te nem is vagy itt 12 órákat és ha belegondolok, akkor sokkal normálisabb vagy azoknál akik 12 órában vannak itt. Akkor bocs! :)
kissé felnőttem
adnád vissza a kinevezésedet aztán max ki lehet ám menni járőrtársnak nem 1,5 millióért rikácsolni badarságot
verőce21
Hát szabad hagyni ezeket a bűnöző sivatagi cigányokat, hogy Boszniában, vagy máshol, menekülttáborokban töltsék a fiatalságukat?
Pedig mennyi jólképzett, motivált munkaerő! :)
kereső
Ismét német tankok jönnek Magyarországra. Ezúttal persze nem megszállásról van szó, ellenkezőleg, az ország védelmi képességének növeléséről. Kicsit drága, viszont nem kicsit titkos fegyvervásárlásokba fogott a kormány, tehát német tankok, osztrák aknavetők, amerikai helikopterek, török lövegek jönnek sorban úgy, hogy a parlament honvédelmi bizottságának fideszes többsége sem a technikai részleteket, sem a tényleges költségeket nem látva rábólint az üzletekre
nezelodo
@kereső: Barátokat vásárol a vezér, meg kifizetteti velünk a fehér házi fogadás belépti díját, meg az Új fiúnak gúnyolt Macron bocsánatát. Aztán a tarka típusú fegyverek kommunikációját ember legyen a talpán aki egy rendszerbe foglalja, és megoldja a kommunikációját. Egyszer már ez nagyon sokba fájt a Gripenek megvásárlásakor.
SystemError
@Pegero: Azért mert nem 12órában vagy még figyelem a többi mintát is...:) Rafkós a kis gyógyszerfüggő és holdudvara! Az önkéntességet viszont valódinak gondolom, hiába központi az utasítás, szóval ezzel még átmész...de akik 12 órában tolják ezt, arra nehéz az életszerű szót használni. Mondjuk ez igaz náluk a viselkedés mintákra is, de itt már nem adok ötleteket, mert lehet azért, hogy 4 órában alkalmaznak propagandistákat...:)
lusta
Az a hét, amikor nincs migráncsozás, veszett hét.
Eladott Ország
@Pegero: Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
kissé felnőttem
vedd magad körbe szögesdrótta, a kutya sem fog megugatni nem a migránsaid.
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.