A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Egy tini Nyíregyházán megvert a buszsöfőrt

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 17 éves nyírteleki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2019. december 6-án este egy Nyíregyházára menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje egy háromfős társaságot felszólított, hogy ne hallgassák olyan hangosan a zenét, és a náluk lévő italt tegyék el.

Az utasok a felszólításnak nem tettek eleget, és nem tetszésüket fejezték ki. Miután az autóbusz beérkezett a nyíregyházi autóbusz-végállomásra a társaság 17 éves tagja nem szállt le a járműről, odament a busz vezetőjéhez és bántalmazta.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a fiút gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Mit derítesz ki ezutűn?
menj a picsába!
division
@fideszes gyökér: Az ideális családi hátteret a szülőknek kell megteremteniük. Inkább fejezzük be ha csak félre tudsz beszélni, mert így nincs értelme.
verőce21
A liberalizmus csődje ez az esemény is.
Lypsi macskajancsik liberális-neonáci, deviáns, elfogadhatatlan, torz, abszurd viselkedése. Romboltok mindent! Épületeket, környezetet, emberek lelki fejlődését, társadalmakat.
Ti szörnyszülöttek vagytok!
division
@fideszes gyökér: Nem tudom, én csak olyan családokról tudok amelyek azért mentek tönkre mert eladósították magukat, olyanokról nem akiket személyesen maga Orbán Viktor tett volna tönkre. Olyanokról viszont tudok akik ráfogták ahelyett, hogy előbb magukba néztek volna bele.
Eriksson
Régen úgy intézték a rendőrök az ilyen eseteket, hogy jól eltángálták a garázdákat, aztán mehetettek Isten hírével. A későbbiekben jól meggondolták, hogy mikor és kivel verekedjenek.
division
@fideszes gyökér: Sok jelentéktelen senki van, sajnos. Gondolom, a Fideszen kívül egyik párt sem csinált soha rosszat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.