Rendhagyó munkarenddel kezdi meg ez évi utolsó ülését az Országgyűlés hétfőn. A képviselők szinte kizárólag szavazásra váró előterjesztések módosító javaslatairól tárgyalnak, az interpellációs időszakra kedden nyílik majd lehetőség.

Ma gőzerővel kezd működni a parlamenti szavazógép

A házelnök – a parlamenti honlapon elérhető – napirendi javaslata alapján az ülés a szokásosnál korábban, hétfőn 10 órakor kezdődik napirend előtti felszólalásokkal.

A Ház ezt követően olyan előterjesztések bizottsági összegző javaslatairól tárgyal, amelyekről a következő két napon határoznak.

Az Országgyűlés kedden és szerdán összesen több mint harminc javaslat elfogadásáról dönthet, emellett megválaszthatja az Országos Bírósági Hivatal (OBH) új elnökét és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa tagjait is.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fox W Mulder
Ma gőzerővel kezdenek működni a pénzünkön a parlamenti szavazórobotok .
Nessy
Érdekes lenne rákérdezni a nap végén, hogy tudják e, mire szavaztak!
Nem hiszem, hogy sokan feltudnának sorolni háromnál több törvényt, amire igent mondtak! A saláta törvények meg a legpraktikusabbak. A kutya sem tudja, mi minden van benne, csak megszavazzák.
Éljenek a lelkiismeretük szerint szavazó lojális képviselők! Melyik mer majd kiállni a szavazói elé, és megvédeni az álláspontját? Egyik sem. Hiszen már a parlamentben is hermetikusan elzárják az újságírókat, nehogy kérdésekkel zaklassák szegény képviselőket egy ilyen "fárasztó nap" után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.