Hadházy Ákos nyílt levélben üzente meg Karácsony Gergelynek, miként torpedózhatná meg az orbáni tervet színházügyben. Zsarolásra zsarolás, de úgy, hogy a budapestiek járjanak jól. "Tisztelt Főpolgármester Úr, Kedves Gergő! A végén kezdem...

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Egyetértek Hadházyval, a fideszt csak a saját gennyes módszereivel lehet lefékezni. A párbeszéd csak olaj a tűzre, mindent megígérnek, aztán rombolnak tovább mint a faltörő kos. Az atlétikai stadionnal egy darabig sakkba lehet tartani a csutgányt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: "Gondolom, most én lennék a birka és a Fidesz szavazói! :-)"
vannak dógok amin nem lehet véled vitatkozni! :)
Sámannus
Karácsony szerencsére okosabb nem piszkolja be a kezét olcsó bóvli ötlettel.
A pohos előbb ássa ki a csatabárdot mint hogy elszívja a békepipát. Az sem mindegy ki milyen eszközzel dolgozik. Neki türelemmel kell várni, mert a pohosnak nagyobb a mozgástere.
lusta
Rossz ötlet.
A Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár mindent meg fog ígérni. Azépítkezés elkezdődik és hopp, egy salátatörvénybe berakják a kultúra szájzárát. Innentől pedig nincs visszaőt. Ha harc, legyen harc, ne pedig mismásilás.
Macskaszem
@Shikari: Eltévedtél a legelőn kicsi göndörszőrű, kétségbeesetten tologatjátok a botrányhengert, de csak silány másolatokat csináltok. Meleg Finki bácsi nem hagyott semmi útravalót a jövőre nézve, saját kútfőből meg csak a lopás megy.
Shikari
@Macskaszem: Majd meglátod, hogy a liberálfasiszta őrjöngésnek egyszer csak véget vet a kormány! Személy szerint nagyon várom már, mikor tesznek Orbánék rendet!
Macskaszem
@Shikari: Én nem ismerek őrjöngőket. Nem járok olyan helyekre. De a grazi klinikán vannak ilyenek, a csútidagadt tudna mesélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. January 25., 09:03
Felhős, hideg idő lesz
Itthon - 2020. January 24., 21:48
Rákkeltő orosz kekszet hívott vissza a Nébih