Megtelt a Madách tér a tiltakozókkal, a Magyar Hang élőben közvetít.

A szabad színházakért és a kultúra függetlenségéért tüntetnek Budapesten, mert a kormány az ellenzék szerint államosítani akarja a színházakat.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Mirabilis: Ott kezdődött , hogy egy egész ország tapsolt, amikor a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdiját orbánék megszüntették, a már nyugdijas-de még nem korbetöltöttek azon túl nem nyugdijat, hanem szolgálati járandóságot kaptak.- amiből szja-t vontak/vonnak. ( Ez is milyen már, hogy egy nettó jövedelemből adót vonni!). Azután jöttek a többiek- és még szakmán belül se volt meg a szolidaritás.Mostanra meg végképp elkopott.
"Amikor értem jöttek, már nem volt senkim aki szóljon!"- szépen megvalósitotta a fidess, az ország atomjaira szakadt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem. miért kéne unnom ?...de amint látszik te unod...válaszolni.
nemkati
@Mirabilis: Nálam nyitott kapukat döngetsz. Én kimegyek másokért is.
nemkati
@Mirabilis: Látod? Ezért nincs elég ereje a tüntetéseknek, ezért nem tódulnak ki százezrek ordítva az utcára, mert a legtöbben olyanok, mint te.
nemkati
@Mirabilis: Oké, de én akkor se adom fel. Legközelebb is kimegyek, és mindig kimegyek az utcára amikor csak tehetem. És ha egyszer tényleg kapával és kaszával hívnak, akkor kerítek kapát, kaszát, és úgy megyek ki.
verőce21
Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5%-nyi okos, agyafúrt ember, az alján 5%-nyi sötét csőcselék. E kettő között 90%-nyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.
nemkati
@Mirabilis: Ebben igazad van, és én csak egy vagyok azok közül, akiknek ki kell menni és felháborodni, de ha minden egy majd eljut oda, hogy neki is van itt dolga, akkor ők is kimennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.