Megtelt a Madách tér a tiltakozókkal, a Magyar Hang élőben közvetít.

A szabad színházakért és a kultúra függetlenségéért tüntetnek Budapesten, mert a kormány az ellenzék szerint államosítani akarja a színházakat.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
És a tüntetők között ott vannak-e a nővérek, az orvosok, a diákok, a szülők, tűzoltok, mentősök, a nyomorékok, a 28500 ft.on élők?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mirabilis: Oké, de én akkor se adom fel. Legközelebb is kimegyek, és mindig kimegyek az utcára amikor csak tehetem. És ha egyszer tényleg kapával és kaszával hívnak, akkor kerítek kapát, kaszát, és úgy megyek ki.
verőce21
Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5%-nyi okos, agyafúrt ember, az alján 5%-nyi sötét csőcselék. E kettő között 90%-nyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.
Mirabilis
@nemkati: Menjél, egyedül nem váltod meg a világot ill. orbánt leváltani. Csak azt tudom mondani, mint eddig:ha a nővér, se színész, se hajélktalan, se orvos, se tanuló, se tanuló szülője, se állami alkalmazott, se közmunkás, se postás, se mentős, se tűzoltó, se nyomorék, se kisnyugdíjas. nem megy együtt tüntetni, leváltani az orbán kormányt,akkor marad is.
nemkati
@Mirabilis: Ebben igazad van, és én csak egy vagyok azok közül, akiknek ki kell menni és felháborodni, de ha minden egy majd eljut oda, hogy neki is van itt dolga, akkor ők is kimennek.
Mirabilis
@nemkati: "de ha minden egy majd eljut oda, hogy neki is van itt dolga, akkor ők is kimennek. "
Haha! Még nem jutottak oda hogy nekik is van itt dolga, akkor ők is kimennek?! Fentrengek sírva a röhögéstől, hogy ilyet írsz.
Mirabilis
Eszenyi Enikő: Mindent szakmai úton kell elintézni Azért nem vett részt a hétfői tüntetésen, mert meggyőződése, hogy mindent szakmai úton kell elintézni, itt pedig a diskurzus politikai térbe került – nyilatkozta Eszenyi Enikő az ATV Híradónak.
Van róla fogalma, mi intéződött el a kormány és sok szakma szakmai úton Mo,.on orbán uralma alatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 26., 23:29
Így segít egy növényorvos