A Fidesz szerint Gyurcsányék falaznak a Gothár-botrányt eltussolóknak, "ezért hazudoznak a színházakról".

A Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében, Gréczy Zsolt DK-frakcióvezető nyilatkozatára reagálva úgy fogalmazott: szégyen, hogy Gyurcsány, Karácsony és az egész baloldal mélyen hallgat a Gothár-féle szexuális zaklatási botrányról, és az azt eltussolóknak falaznak, ezért hazudoznak reggel, délben, meg este a színházakat érintő javaslatról.

A valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a Fővárosi Közgyűlés tud bezárni

- írták.

Hozzátették: az pedig helyes, ha tiszta lesz a helyzet a színházak finanszírozásában és fenntartásában, és állami pénzt nem fordítanak olyan színházra, amely éveken át eltussol súlyos szexuális zaklatásokat.

Gréczy Zsolt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a színházakat érintő törvényjavaslattal a kormány azt a helyzetet próbálja előállítani, hogy aki a pénzt adja, az diktál, és olyan szituációt akar teremteni, amelyben csak a számára szimpatikus színházvezetések és társulatok tudnak megmaradni.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És mi történt a "baráti" Új Színházban? Ja! Az Fideszes? Mint Borkai!
simmering73
Hazudtok ti éjjel, nappal eleget. Mocskos illiberálnyik hazaárulók.
advocat
@simmering73: És mi történt az "Új Színházban?" Mert pofázni én is tudok. De a feltett kérdésre válasz? Már csak a libárálnyikoknak. Hátha értelmes választ kapnak. Esetleg, ha van mivel és miből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.