Országszerte tapasztalható a gázszerelők hiánya. A megmaradt szakemberek többsége nyugdíjas.

Országszerte problémát okoz, hogy a meghibásodott gázkészülékek javítására időnként hetekig kell várni – derül ki az ATV Híradójából.

A csatornának Kiss Sándor víz- és gázszerelő azt mondta: sorban állnak nála az ügyfelek, alig győzi felvenni a telefont.

Az ATV szerint a megmaradt gázszerelők többsége nyugdíj mellett dolgozik, ráadásul kevés az utánpótlás.

Nincs elég gázszerelő az országban

A debreceni Kiss Sándor is nyugdíj mellett szereli a hibás berendezéseket. Azt is mondta, hogy ha most hívná valaki, csak életveszélyes esetben tudna azonnal kiszállni.

Keresiné Vígh Andrea közös képviselő szerint az is gond, hogy sok lakó az utolsó pillanatban akarja ellenőriztetni az eszközeit, pedig jobb lenne, ha mindenki nyáron mérné fel, milyen állapotban van a gázhálózat.

Egy Nógrád megyei gázszerelő azt mondta, ott legalább egy hónapot kell várni a javításra.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(atv.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Már hogy lenne? Látva a jó példát, elmentek közbeszerezni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Mészáros Lőrinc okosabb, mint egy ötödikes?
Én nem hiszem.
Sőt, EQ, AQ terén is felfedezhető némi hiányosság, a büdös parasztnál.
(az IQ nem egyenlő az okossággal, én ezt tudom, de bízom benne, hogy te meg tudod, hogy hogy értem - ennél egyszerűbb let volna leírni a dolgot, amint van, de mivel örökké élek, ezért tökre ráérek, és inkább körülírom, és jól megmagyarázom ezer szóval, amit egy szóval is le tudtam volna írni, de ha neked ez problémát jelent, és nem vagy türelmes, mert nincs rá időd, legközelebb egy szóval, de nem igérek semmit, mert úé implzív vagyok néha... nem mindig, de néha, igen, és ezt sajnálom, vagy nem, leszarom, de csakakkor szarom le, amikot impulozív vagyok, amikor nem vagyok impulzív, akkor nem szarom le, de most már csak azért írok, hogy jó husszű legyen, de már az ötödik szó után elvesztettem a fonala, és nem is érdekel az egész, de haezt te képes voltál végig olvasni, akkor sajnállak, én biztos, hogy nem bírnám végig olvasni, és nagyon remélem, hogy már írtam annyi karaktert, amit a flület enged, és nem láthatod a többit, amit írtam, mert csak, és most hogy már a levegőbe beszélek, elmondanám, hogy régen egyszerre olvastam - néha - öt könyvet is, ezlrt gondolom, hogy -néha - nem gondolok semmire, mert leszarom... már ásodszor szartam le valamit, ennek nem lesz jó vége, ezért most már nem írnék tióovább, de ha akaro, ha tiltakozol, ha az utcára vonulsz, írok még tovább a te és a magam szórakoztatásáre, mert a látszat ellenére jól szórakozom, bár Doom miattia csalaódottság mély sebet hagyott bennem, de voltam már mélyebben is csalódott, és bár sokáig tartott, kijöttem belőle, ezért azt gondolom, hogy ebből is kiijövök, bár ez egyáni szocprobléma, és kurvára nem érdekel téged, de engem sem érdekel kurvára semmi ezen a világon, mert olyan sekélyes, felszines, csak az érzékekre ható... leszarom! )
RonaGyuri
sorban állnak nála az ügyfelek, alig győzi felvenni a telefont.???
Borsodi
Már mind milliárdos lett?Vagy elüldözték őket egy normális országba ahol a szak munkáért fizetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.