Ingyenesen utazhatnak januártól a budapesti álláskeresők a fővárosi közösségi közlekedés járatain – döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.

A képviselők egyhangúlag támogatták Karácsony Gergely előterjesztését, amelynek értelmében "a budapesti helyi menetrend szerinti közösségi közlekedési személyszállítást a fővárosi lakcímmel rendelkező regisztrált álláskeresők díjmentesen vehetik igénybe" januártól.

Az álláskeresőknek szóló havi bérletre való jogosultság megállapítására – a főváros kormányhivatalával együttműködésben – új igazolást vezetnek be. A bérletet a Budapesti Közlekedési Központ kijelölt értékesítési helyein lehet majd kiváltani.

Forrás és címlapkép: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Egy újabb ígéret pipa! Eddig szimpatikus és 2 hónap alatt több ígéretet valósított meg Karácsony mint a patkány banda 10 év alatt! Ő kellett volna miniszterelnöknek lehet most nem süllyednénk tovább a sz+rba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A + költségeket fedezi, hogy a Lokál szennylapot nem a főváros fizeti ezután.

Persze a Lokál úgy hirdeti, hogy betiltották a lapot, még ebben is csak hazudni tudnak.
rokker33
Egy újabb ígéret pipa! Eddig szimpatikus és 2 hónap alatt több ígéretet valósított meg Karácsony mint a patkány banda 10 év alatt! Ő kellett volna miniszterelnöknek lehet most nem süllyednénk tovább a sz+rba!
Eladott Ország
Az államnak is érdeke a mielőbbi adófizetővé válás. Így is munkaerőhiány van, kivéve fideszes oligarchákból, vazallusokból.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ez nem rossz eredmény. De csak lassan a testtel, még az elején vagyunk.
emerencia
Pár hónapig nálunk is volt ilyen anno a kilencvenes évek elején. (Megyeszékhely.) Aztán beindult a primitív, irigy hőzöngés a "nemisakardógozni" munkanélküliek ellen és vége lett az egésznek. Egy ideig még gyalogoltam nagyon sokat munkát keresve de mikor rájöttem, hogy kopik az egyetlen csizmám és nincs pénzem másikat venni, igyekeztem visszafogni magam és már csak írásban próbálkoztam. Sajnos akkoriban másfél millióan voltunk az utcán, a munkaügyi központ sem közvetített ki sehova. Magamtól végül mégis sikerült találnom melót a kilencvenes évek közepén-végén. A keserves kiesett időszakot pedig most próbálom nehéz kényszermunkán ledolgozni túl a hatvanon.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:55; Szellemi fogyatékosokat nem regisztrálnak az álláskeresők, az OPNI meg bezárt, marad neked a fidelitasos hülyegyerekek tábora. Sajnos őket is közpénzből tarjuk el!
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/76760116_3133441863339120_1115322093882310656_o.jpg
Megállási vizeletpróba fidelitasos tagoknak:
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/78273694_2759154754146427_5520126431083888640_n.jpg
levarosbukta
@Pegero: Egész nyugodtan regisztráld magad az álláskeresők klubjában attól még nem kapsz ingyen bérletet. Azt ha nem tudnád a munkaügyi központoknál regisztrált álláskeresők kaphatják. Gondolkozz mielőtt ideböffentesz valami marhaságot.
Nyírfa
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Ezzel a kormányzattal kemény menet lesz, de Karácsony az az ember, aki csak erősödik a terhek alatt.
Nyírfa
@emerencia: Ismerős. Volt idő, amikor már nem is tudtam eldönteni, hogy mi a nagyobb stressz: az, ha nem reagálnak egy írásos jelentkezésemre, vagy az, ha igen, és útnak kell indulnom, keresztül a városon, bliccelve, mert már jegyre sem volt pénzem, nem hogy bérletre. Ennek az időszaknak a nyomait ma is magamon viselem.
Eladott Ország
@Pegero: A fidesz az első olyan szervezett bűnözői csoport, amely nem az állammal vívott harcban szerzi meg a köz vagyonát, sarcolja meg az adófizetőket, hanem magát az államot foglalta el, és az állami pozícióból rabolja szét Magyarország vagyonát. Az állam szervezetébe bújva tartja fenn és működteti a maffiát. A magyar “Don Corleone”-t Orbán Viktornak hívják és a miniszterelnöki posztot bitorolja. Pontosan úgy, mintha Al Capone amerikai elnök lett volna. A különböző maffiák csúcsteljesítménye eddig az volt, hogy megvásároltak korrupt rendőrt, ügyészt, bírót, politikust. Az Orbán vezette fideszes maffia új fejezetet nyitott a szervezett bűnözés és a kriminalisztika történetében, hogy a világon egyedüliként magát az államot foglalta el a maffia, és az államot működteti maffiaként. Ez a maffiaállam, amelynél azért nehéz korrupcióról is beszélni, mert ennek a fogalomnak is új jelentést adott, miszerint a korrupció maga az állam működési és létezési módja.
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71908872_1679113038889503_4325813046745235456_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_oc=AQmnQXoAjQGPfEb8ibfav-NPfTejbh72PNNIe2WIg0vmErMpVYPbN6MKsmP_QCa-lvs&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=345303351b4ba1d720dc9acedd2fdfed&oe=5E2ACEDB
Eladott Ország
@Pegero: ma, 00:25; Meg is fogjuk tenni! A despota cigány és bűnöző, politikai prostituált bandája börtönben fog megrohadni, a fidesz nevű szekta pedig a történelem szemétdombján végzi.
pctrs.network.hu/clubpicture/2/6/5/_/fityesz_2065302_4383.jpg
Eladott Ország
@Pegero: Nem húzzátok ki a következő választásig, rohadt, szarházi bűnöző banda! Valójában nem más ez a rezsim, mint egy kibaszottul nagy kupleráj. De nem egy normális kupleráj, hanem egy olyan, ahol a kurvák örök hűséget és szerelmet hazudnak a főmadámnak, a striciknek és egymásnak, élnek a saját mocskukban, szaporodnak egymás között és időnként kiordítanak a csukott ablakon és ettől úgy érzik, ők irányítják a világot. Közben ádázul, engesztelhetetlenül gyűlölik azokat, akik a kupin kívül, az utcákon, tereken szabadon sétálnak. Ezeken nem lehet segíteni. Rájuk kell zárni az ajtót, be is kell szögelni, ki ne másszanak a küszöb alatt, aztán hagyni kell, hadd falják fel egymást. Ha meggyengül a hatalom aktuális birtokosa, akkor máris keresnek egy nagyobb, erősebb segget maguknak, mert csak a legnagyobb valag szarszagú melegében érzik biztonságban magukat. Ezzel még nem is lenne semmi baj, bélféregnek is kell lenni, ha már ezt a leosztást kapta valaki. A gond abból van, amikor a bélféreg megpróbál az ő puha, gerinc nélküli kis féregtestével úgy tenni, mintha erkölcsi mérföldkő lenne, mintha a tisztaság, emberség, szellem és bölcsesség fénye lobogna az áttetsző, puha kis szervezetében. Holott nem lobog.
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&feature=youtu.be

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.