Mészáros Lőrincék nyerték meg a kerület történetének legnagyobb volumenű beruházását.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez rettentően jó üzlet Mészárobánnak, különösen ha a menet közbeni drágulásokat nézzük. Csoda, hogy erőlteti?
Nem ő a hibás, ő vélhetően egy beteg ember. A társadalom a hibás, különösen a rettentően buta szektája, aki nem érti ezeket.
1magyar
Normális ember esze megáll ettől a sok rohadt, üresen kongó luxus stadionoktól, miközben járványok fognak terjedni a mélyszegénység miatt.
lusta
@1magyar: Úgy látszik, hogy ez a társadalom felállított egy értékrendet. A stadionok, sportcsarnokok, fűtött gyepes sprotpályák vannak az első helyeken, csak utána következnek olyan lényegtelen apróságok, mint az egészségügy - háziorvosi ellátás, mentők, kórházi ellátás, eü kiszolgálás, oktatás - alapfokú, középfokú, felsőfokú, kiegészítő iskolák, szakképzés stb., közlekedés - út-,vasúthálózat, tömegközlekedés, víziközlekedés, stb., és még lehetne sorolni.
fahrenheit451
Ez beteg...
Ki?
Mostanra már minden - itt.
Hungarian global shit.

www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw
fahrenheit451
(mindig elterveztem, hogy szépen búcsúzom el, lépek le innen, de nem megy,
sosem sikerül - túl undorító Orbán beteg vilga, hogy egy - vagy több - elbocsátó szépüzenettel lépjek le innen.
Még bele kell marnom, utoljára, és az a sok magyarázkodás mindig vissszavonz, mint a mágnes - hogyy szavakban elmondjam mennyire gyűlölöm azokat, akik korlátozzák a szabdságomat...
Te hülyegyerek, nem az a szabadság egy demokráciában, hogy van (maradt még) felület, ahol rádokádhtom a saját hányásodat - vágod ezt, geci! náci diktátor?

Te engem hiszel gecinek, de veled ellentétbne Isten szeret engem (téged is szeret, de nem foglalkozik veled most még, csak hagy menni téged a saját utadon, ami a semmibe vezet).
Bizonyos kritériumok szerint egy geci vagyok (és tényleg!), de közben meg nem - emberbőrben.
Akár meg is magyarázhatnám.
Akár meg is érthetnéd.

Szóval úgy tűnik most sem sikerül szépen elbűcsúzni (nekem van egy másik életem, ahová igazából tartozom, ahol várnak rám szeretettel - igen, fekete bárány vagyok, a tékozló fiú, aki fürdik a mocsokban visszatérve a saját okádásához, és éhezik :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.