Kérem, ne használja többet az „eltussolás” szót – írta közösségi oldalán Kocsis Gergely az állandóan a Gothár-ügyet emlegető miniszternek címzett nyílt levelében. "Kérem, nézze el nekem, hogy ezt pont önnek írom, írhatnám több politikustársának is, akik szokatlan aktivitást mutatnak mostanában színházi téren. Az apropót mai nyilatkozata adta: "... VALAMI NEM MARADHAT KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL. A GOTHÁR-ÜGYNEK KELL, HOGY LEGYENEK KÖVETKEZMÉNYEI. ÉS AZ NEM TEKINTHETŐ KÖVETKEZMÉNYNEK, HOGY ANNAK AZ IGAZGATÓNAK HAJA SZÁL SEM GÖRBÜL, AKI EGY ÉVEN KERESZTÜL EZT AZ ÜGYET ELTUSSOLTA. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez egy nagyon korrekt írás,bár ez a banda nemigen fogja fel,vagy inkább nem akarja felfogni,hogy Máté Gábor a zaklatott nő kérésére nem hozta azonnal nyilvánosságra a Gothár-ügyet.Máté Gábor a bögyükben van,és mindent megtesznek,hogy ellehetetlenítsék.Ráadásul a Gothár ügy arra is jó,hogy ismét fitogtassák a hatalmukat.Reméljük,már nem sokáig
surdilloFUJT
@Shikari: csinálj magadnak kistesót,fitymaszbirka!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.