Ma is megvolt a szokásos csörte.

A kormány jövőre mindössze 2,8%-kal fogja emelni a nyugdíjakat. Vérlázító, hogy a Fidesz tudatosan hagyja elértéktelenedni a nyugdíjakat és elszegényedni az időseket

- mondta sajtótájékoztatóján Gréczy Zsolt, a DK szóvivője. A teljes beszéd itt tekinthető meg:

A Fidesz válaszközleményében azt írta, 

"azok a Gyurcsányék beszélnek nyugdíjról, akik kormányzásuk alatt elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat és sorozatos rezsiemeléssel nehezítették az idősek életét".

A 2006-ban megalakult Gyurcsány-, majd Bajnai-kormány alatt több mint 7 százalékkal csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke, mert a nyugdíjas inflációt követő nyugdíjemelést sem biztosították – tették hozzá.

Kiemelték: a Fidesz-KDNP kormányzása óta törvény garantálja a nyugdíjak értékének megőrzését, minden évben – így jövő januártól is – biztosított az inflációkövető (2,8 százalék) nyugdíjemelés, átlagosan évi 52 ezer forinttal nőnek a nyugdíjak, és ha a tényleges éves infláció magasabb lenne az előre becsültnél, akkor a kormány minden esetben nyugdíjkiegészítéssel kompenzálja azt. 2010 óta a nyugdíjak vásárlóértéke több mint 10 százalékkal nőtt és a gazdasági növekedésnek köszönhetően idén már harmadik alkalommal tudtak nyugdíjprémiumot fizetni, ezen felül 9 ezer forintos rezsiutalvánnyal is segítették a nyugdíjasokat – hívta fel a figyelmet közleményében a Fidesz.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország:Mi van, bolsevik szarkupac!? Már saját anyádat is összetéveszted az enyémmel? Nem látsz ki "az eszme" mögül? Csak így lehet, ha még a saját mocskos bolsi egótokat is másokra hazudnátok! Sokadszorra mondom: nem az a komcsi, aki esetleg 40 éve az volt, mert belekényszerítettétek és az első adandó alkalommal otthagyta a tetübandátokat, hanem az, aki ma is az, mint te, szarkupac! Még ez a fekália stílusú tetüfazon fenyegetőzésed is pont olyan, mint Rákosi efftársatoké volt az 50-es években! Egy az egyben!
ómió
@Eladott Ország: Gondolatok, érvek híján fake news linkekkel jössz? Tartsd meg őket magadnak!
Eladott Ország
@ómió: ma, 087:46; Milyen érvek és gondolatok híján?! Te ugyan milyen érveket védesz! Azt véded hogy Európa koldusháza lettünk?! Hogy szétbasztátok a jogállamot, a demokráciát, a fékek és ellensúlyok rendszerét! Ha ezt pénzért teszed akkor a vádlottak padján van a helyed, ha ingyen teszed a pszichiátrián. Hogy loptok, csaltok, hazudtok, és nincs már senki aki ezzel a tróger bűnöző bandával szóba állna Európában! Ázsiában a kipcsakoknál kerestek menedéket. Oda menjetek a picsába minél hamarabb a lopott vagyon nélkül! Most már Európában szégyen magyarnak lenni, hogy rohadjatok meg! Mert mindenki hülye csak a fidesz a helikopter! Lófaszt!
ómió
@Eladott Ország:Európa koldusháza? Szóval, "jólét" akkor volt, amikor Böszme efftársad ellopott egy havi fizut meg 1-2 havi nyugdíjat? Most meg, amikor az átlagbér a 2010-es majdnem duplája, "koldusház"? Standupoljál vele! "Sikered" garantált lesz! Fék meg ellensúly? Nem elég, amekkorát a választó megszavaz nektek? Ez is tipikus bolsevik allűr! "Loptok, csaltok, hazudtok"?Ez se egyéb nálatok, mnt az általatok művelteket másokra hazudni igyekezet. Sorjáznak a korrupciós ügyeitek (Hunvald efftárs, Hagyó efftárs, Wieszt efftárs, 4-es metró, Lackner efftárs, stb.), miközben a másikra hazudjátok, hogy lop! Emlékszel még Keller efftársadra, aki "elszámoltatási" kormánybiztosotok volt? Egyetlen ügyet nem volt képes bírósági szakaszig elvinni a Fidesz állítólagos "lopásairól", mert a ráhazudjuk mantrátok oda, úgy tűnik, még kevés! Tróger bűnöző banda? Vess egy pillantást a sajátjaidra! Ők azok, veled együtt!
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:28; Szeretnélek tájékoztatni, hogy 2010-tól a fidesz nevű bűnöző és politikai prostituált banda rabolja illetve totálisan fosztja ki az országot. Vajon mi a lófaszt csináltak idáig?! Hazánk az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa.(Eurostat) Újabb szakaszába lép Magyarországgal szemben az egy évvel ezelőtt elindított úgynevezett 7-es cikk szerinti, azaz a jogállamiság helyzetéről szóló eljárás. Az EU csatlakozáskor hazánk Csehország mögött állt, ma már a Bukaresti személyvonat is elrobogott mellettünk, vajon miért?! Vajon mire lehet büszke az ország a csúti bűnöző cigány diktatúrája alatt?! Nos a kommunistázáshoz meg annyit fűznék hozzá, hogy a fidesz sorai tele vannak KISZ és MSZMP tagokkal, ügynökökkel sőt a csúti cigánynak még KGB-s igazolványa is volt.
hirpress.hu/cikkimg/201503/15227.jpg
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/35520940_1032168330280125_6433598659920658432_n.png?_nc_cat=111&_nc_oc=AQkpvsSgViGR4siRBnczE1tyXxpJPMdj_bcX5Kh1OupNymMW1TpNbVFrDVRyQfgvDHE&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=9b02ddb5a2714540c7da8d17bd96381e&oe=5E4B56AC
cdn.blog.hu/cs/csepeliek/image/nemeth_szilard_konyec.jpg
ómió
@Eladott OrszágRabolja, kifosztja? Attól, hogy te meg a bolsi tetübandád ezt próbálja izzadva ráhazudni, szóval attól ez még egy mocskos bolsevik hazugság. Kérdezd meg az ügyben Keller efftársadat: egyetlen bírósági ügyet nem volt képes összehozni, a ráhazudósdi oda nem elég! Ez a "második legszegényebb" is sima bolsi hazugság! Az igaz, hogy Böszme efftársad országlása idején több ország is lehagyott bennünket, de mindezt most ide hazudni szintén bolsevik aljasság! Szargentíni? Még a hazugságait is csak csalással tudta elfogadtatni! Vagy nálatok az a "mérce", hogy erre ki képes? A kommunistákról meg annyit, hogy nem az a kommunista, aki 30-40 éve az volt, mert valahogy belekényszerítettétek, és mihelyt tudta otthagyta a fekabandát, hanem az, aki máig is az és az ő szekerüket tolja, mint te! A ráhazudósditok ide is kevés! A fake news linkjeidet tartsd meg magadnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.