Cinikusnak és felháborítónak tartja a fideszes Selmeczi Gabriella, ahogy az ellenzék Gothár Péter rendező szexuális zaklatási ügyét "el akarja kenni".

Selmeczi Gabriellának is akadt mondanivalója a Gothár-ügyben
Fotó: fidesz.hu

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ember azt gondolná, hogy ha nők elleni szexuális zaklatásról van szó, akkor pártok ide vagy oda, azt mindenki elítéli, ám sajnos az elmúlt napokban ez nem így történt.

Úgy tűnik, ha egy balliberális, egy volt SZDSZ-es egy budapesti színházban szexuálisan zaklat és megaláz nőket, azzal az ellenzéknek az égvilágon semmi baja nincs

- mondta Selmeczi Gabriella.

Arról is beszélt, hogy a Párbeszéd frakciójában ülő Burány Sándor egy parlamenti bizottságban még jókat is viccelődött a szexuális zaklatáson.

"Karácsony Gergely párttársa, Burány Sándor azt találta mondani cinikusan és jókat nevetgélve, hogy a szexuális zaklatás csak egy együttműködési kényszer"

- közölte a Fidesz politikusa, hozzátéve, hogy ezen pedig a Burány Sándor mellett ülő MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is nevetgélt.

Selmeczi Gabriella megjegyezte azt is, hogy Karácsony Gergelynek, a Párbeszéd társelnökének, az ügyben érintett budapesti színházat fenntartó főpolgármesternek semmi hozzáfűznivalója nem volt az esethez.

A fideszes képviselő elképesztő cinizmusnak tartja, ahogy a balliberális politikusok beszélnek a Gothár-ügyről, és elfogadhatatlannak nevezte, hogy

"még a felelősséget is el akarják kenni ennek a botránynak az eltussolásáért".

Valljanak színt a balliberális politikusok, hogy a szexuális zaklatást viccnek tartják vagy egy büntetendő cselekménynek – szólított fel Selmeczi Gabriella.

(MTI)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kuszafogú nyugdij-pénztáros elvtársnő!!! Te már egy " zaklatónak " sem kellesz !!!
Vagy egy kiflicsücsökért cserébe még elétérdelsz ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kuszafogú nyugdij-pénztáros elvtársnő!!! Te már egy " zaklatónak " sem kellesz !!!
Vagy egy kiflicsücsökért cserébe még elétérdelsz ???
solidedge
Jellemtelen senki.A fenti bűnöző alkat jelentős szerepet játszott a magán nyugdíjpénzek elrablásában. Volt pofájuk azt mondani hogy aki nem lép ki az nem fog kapni nyugdíjat. Az évszázad hazugsága volt becsületes magyar emberek képébe.De most is hű maradt magához megint hazudott egy bődületeset. Egyszerűen be akarják darálni a színházakat.Ez a duma azoknak szól akik Orbán Viktor fényképével rejszolnak a budin.
division
@solidedge: Inkább az a gond hogy voltak akik bevették ezt a marhaságot, mármint hogy aki nem lép ki az nem fog kapni nyugdíjat. A nagyon olcsó devizahitelt is sokan bevették. Hiszékeny a magyar nagyon.
RonaGyuri
jaj libuska legalább addig vegyél ki néhány f..-t a szádból, míg hülyeségeket beszélsz! =))
RonaGyuri
mindeközben:

Jogos nála a két pont, sőt három

Magyar Hang december 13-i számában Péterfy Bori vetette fel

Azi énekes-színésznő elkeserítőnek és ostobának tartja azt, hogy a Gothár-ügyre hivatkozva vezették be a törvényt: „Ha így gondolkozunk, akkor miért vannak még egyházak? A katolikus egyház pedofilbotrányaival nem foglalkozott a kormány annyit, mint ezzel az üggyel."
Igen ebben van valami, persze mint tudjuk ez pro forma nem megszüntetés, csak kiváltója lehet.
Azonban belegondolva a dologban azt kell mondjam, hogy a művésznő nyitott kapukat dönget. Ha nem is jéghegy-like pedofil esetek okán, de ártunk és qurmányunk – amellett, hogy igencsak cudarul bánik számos egyházzal – időnként durva támadásikat engednek meg maguknak az anyaszentegyház és kiemeltem Őszentsége irányában!
silber13
@division: Persze, bevették sokan a nyugdijjal kapcsolatos hazudozásokat, de ettől függetlenül, kérdés: hová lett lenyúlt pénz!
Béla333
Te jó ég! Előkerült a Szőke Ciklon! Valakit/valamit már megint meg kell védeni?
Aztán meg ellopják...
simmering73
Hódolatom a szenátorasszonynak. Jól esik, hogy a nyugdíjak megvédése mellett, jut ideje szexuálzaklatási témában is megnyilatkoznia.
www.kepfeltoltes.eu/images/2019/12/14/708kiflics_cs_k.jpg
staro2
Ez a ribanc melyik komposztálóból került újra elő,netán lomtalanítás volt valahol?
lampa laz
Nini, a manyup védőszentje, a házisütemények királynője, a boltok kifli tolvaja, az asszonyverő fideszes fiúk, pedofil papok leplezője. Mi a helyzet az Isztambuli Egyezmény ratifikálásával?
Jó látni, h az idő vasfoga semmit sem rágott el a "szépségedből", sajnos az eszed sem lett több.
kissé felnőttem
1 mossál fogat mert ocsmány badar hazugsággal terhelt. Elkezdi a hollik aztán a papagáj láncreakció.Az egészségügy már haldoklik arról egy mukkot sem szólsz?
a nyugdijról ? a szinházat is átvette a diktátor gazdád erről semmit nem regélsz hát hol élsz? vagy farkasvakság - ban ? A kanári vagy a kajmán szigeteken? A pesti polgármester a szálka ? hát akkor türj az ellenzéknek nevezett nép türt eddig. Pedig csontváz hegyek dőlnek ki naponta , hová párolgott sok millió. Elmélkedj a 3000 milliárdos nyugdijalapról?
magyarbakancs
@Shikari: Látom maradtál ölyan alacsony fordulaton mint voltál.Ennyi baromságot amit írkálsz apám.
Kezelendő csákány nyéllel.
magyarbakancs
@Shikari: " liberálfasiszta majmoknak" ezt te írtad?
kereső
Aljas, és felháboritó, hogy hazudsz! Aljas és felháboritó, hogy egy ember helytelen viselkedését használjátok fel arra, hogy ellehetetlenitsétek a kultúrális életet, a könyvkiadást cenzúrázzátok , és tönkre tegyétek a független szinházi életet.
És ne hivatkozzatok az anyagi juttatásra- mindaddig kuss legyen erről, amig ti éppen szájzárat raktok az ellenzék képviselőire, akik bennünket képviselnének a parlamentnek nevezett patyomkin épületben- azokat , akik adójukon keresztül fizetik az ország fenntartását, és persze a ti fizetésteteket IS!. Majd ha a magánvagyonotokból adtok/finansziroztok akkor bele szólhattok, de addig nem. Mint ahogy bennünket sem engedtek beleszólni a képviselőinken keresztül. Szóval szenátor asszony, jobb lenne , ha csönben maradnátok- szájzár!
Jozefina
Szöszike te is jelntsed be, hogy zaklatott!!! Kiflit akart adni érte pl.!!! Politikai prostik mind jöhetnek!!??
Nessy
@kereső: Ahogy múltak az évek, belőle is erkölcs csősz lett! Illetve, a közpénzen félre kefélés nem zavarja az erkölcsös lelkét!
nezelodo
Gabika, aszongya megaláz nőket... Biztos nem lát és nem hall, amikor a dakota-kipcsák párt és hittársai miként beszélnek az ellenzéki képviselőnőkkel a parlamentben. Na most akkor most lehet vádaskodni, de ne felejtkezzen el a fideszhez hű színházi emberkék viselt dolgairól sem, és ejtsen egy két szót a párttal egybefonódott egyházak pedofil hit-testvéreiről.
Nessy
@nezelodo: nem kívánsz te lehetetlent?
Yoda69
Na. elokerul kuszafog is, es nagy sallerba futott bele. Kicsit tajokozodhatna, mielott elkezd butasagokat fecsegni. Remelem leperlik a szoknyajat is. :)
ómió
Pedig "haladók" közt ez nyilván természetes. Sőt! Talán még eltussolandó is!
Aki Én
@ómió: Újszínház? Dörner-ügy?
Csak kérdezem. Mert míg ez nonstop megy a propaganda médiában, addig arról néma csend. Ahogy szokott lenni hasonló esetekben...
Pálinkafőző Rézüst
kipcsakgabi irigykedik... :)))))) Még a kóborkutyák is lapos kúszásban mennek el az ablaka alatt... :))))
ómió
@Aki Én:Meg kéne már kérdezze valaki Dörnert! Addig lehet, hogy csak kontrakénti kitaláció.
namihami
Csók Gabika! Csak egy percig nem néztek rád és te rögvest nyilatkozol? Ez már az oltás előtt volt vagy a dózis kicsi?
division
@silber13: Azt nem tudom.Talán sosem tudjuk meg (konkrétan).
silber13
@division: Biztosan így lesz.. -az egész nagyon piszkos ügyet az előre megrendelt holmály fogja borítani, bár remélem, nem ez lesz a következő, egyben utolsó stáció...
CsipkeRózsa
Selmeczi Gabriella legfeljebb nem javasolja Gothár Pétert nagykövetnek, mint az általa is javasolt Steven M. Jonest az USA következő nagykövetének 1999-ben.

Érdemes végigolvasni:

index.hu/belfold/2019/05/20/orban99_lockheed_botrany_level_selmeczi/
CsipkeRózsa
@magyarbakancs: Örülök, hogy újra látlak.
SystemError
Bevetették a pókharapó nagyon hülyét...:)
szegfue
@magyarbakancs: Üdvözöllek ujra itt, régen láttunk, olvastunk!:)
Sámannus
@Shikari: Ha te mondod össz-visz három magyar van esetleg négy elsorolom kívülről neked: putyin, erdogan, a pohos és esetleg a baltás. Lehetne a vakkomondor is de akkor még a kiflicsücskét szeretném a nezethy válogatottban látni. Remélem te még tudsz néhány élő legendáról, csak nem árulod el nekünk.
Ha sejted mi a céljuk velünk az színtiszta nemzethyi ügy az egész ország pőrére vetkőztetése és elüldözése. Nehogy má te fosd ide a spanyol viaszt bér hazudozókám!
kereső
@Nessy: "tolvajból lesz a legjobb pandúr"-analógia???
Nessy
@kereső: Ennek van egy másik változata, még Életempárjától hallottam régen: Kiöregedett kurtizánból lesz a legnagyobb erénycsősz!
fahrenheit451
Selmeczi arcát Gáborként megérteném, de Gabrielllaként nem értem...
Selmezci Gabriella semmit nem változott az évek alatt - nos, ez másoknál jó hír szokot lenni, de ennél a ... hímnősnél ez kimondottan rossz hír!
Vizuális típus vagyok, és próbáltam elképzelni, ahogy Selmeczit szexuálisan zaklatja valaki... bárki... Elképzelni sem bírtam.
Eladott Ország
Ő is csak egy része ennek a dísz kompániának ahol rezsipacal szilárd mélyenszántó gondolat nyilvánításai karistolják az ép hipotalamusz érzékeny barázdáit. Hüvelyszűkítésen esett át. Újra használhatják a fiúk.
Aki Én
@ómió: ...persze, persze. Minden, a fideszt kellemetlenül érintő ügy csak kitaláció.
Buta propagandista szöveg. Felháborító, hogy azt gondoljátok, ezt IQ 30 felett kajálja a nagy többség :)
Sámannus
@Eladott Ország: nem látja a fától az erdőt a naccsága.
ómió
@Aki Én:Nem minden! De, valahogy az időzítettsége több, mint "érdekes". Ez "haladó" kontextusban azért minimum gyanús! Amit meg a "nagy többség kajál" - különösen Pesten - az a bolsevik butítás!
Aki Én
@ómió: ...pontosan. Van egy réteg, akik imádjátok kajálni a bolsevik butítást!
ómió
@Aki Én:Na! Már a saját bolsiságotokat is a másikra kell hazudnotok? Nem vállalható? Ez a legújabb "pártdirektíva"?
Sámannus
A naccsága csak hiányolja a zaklatást, azért dúl-fúl.
nemsemmi2
Ennek a lények màr y nyilvánosság előtt még sem kellene szólalni. Nem értem, hogy ilyenkor miért nem kérdezi meg tőle, hogy mi van a magánnyugdíjjal amit olyan sikeresen megvédett.
kolnidre
Teljes mértékben megértem Selmeczit,hogy neheztel a művész urra akinek a nemi szervét feltehetően többen csókolták meg mint az Ő száját.
simmering73
Durcás a szenátorasszony, hogy ő már kiöregedett a zaklatós korszakból?
Kookas
oszt téged ki zaklatott a kiflin kívül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.