A késelésig a fiút mintadiákként tartották számon.

Szeretne személyesen bocsánatot kérni tanárától az a győri középiskolás, aki késsel támadt oktatójára a múlt héten fizikaóra közben – tudta meg a Blikk. A jelenleg letartóztatásban lévő, 17 éves kamasz nagyon rosszul viseli a bezártságot, búskomoran tölti az idejét a rácsok mögött.

Védencem már nagyon megbánta, amit tett, és valamilyen formában valóban szeretné a tanárnője tudomására hozni, hogy pontosan tudja, mekkorát hibázott. Természetesen azzal is tisztában van, hogy a személyes találkozóra még várni kell, de amint módja lesz rá, biztos, hogy bocsánatot kér. Lelkileg nagyon rossz állapotban van a fiú, bármiről kérdezem, csak néz maga elé és egyszavas válaszokat ad

– közölte a lappal a kamasz ügyvédje, dr. Faragó Péter, aki cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, hogy a rendőrség visszavinné a fiút az iskolába, hogy ott rekonstruálják a történteket.

Bocsánatot akar kérni a tanárától a győri késelő diák

Nem vagyok pszichológus, de amennyit én eddig láttam a családból, nem gondolnám, hogy a fiún nagyobb családi nyomás volt, mint egy átlagos diákon. Talán inkább ő maga támasztott nagyon magas követelményeket saját magával szemben, de biztosat csak a kirendelt orvos szakértői eredmény után lehet mondani. Szerintem a fiú szülei, csakúgy mint gyermekük, nagyon rossz lelki állapotban vannak

– tette hozzá az ügyvéd.

A késelésig a fiút mintadiákként tartották számon. A Blikk információi szerint a börtönben sincs vele semmi gond, a szabályokat maximálisan betartja, az őrökkel, a nevelőkkel és a pszichológussal is együttműködő. A bocsánatkérés és a megbánás feltehetően enyhítő körülmény lesz a bíróságon, akárcsak a jó magaviselet.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Még valami. Ha a szerencsétlen tanárnőben egy mákszemnyi pedagógiai érzék lenne, elküldené a búsba a diákot a szüleivel együtt.
A könnyek közötti bocsánatkérés és adás nem más, mint a bűn melegágya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Reméljük a legjobbakat, hogy talál 50 centi kábelt vagy gatyamadzagot és megszavazza magának a felfüggesztettet
division
Előtte kellett volna gondolkoznia annak a szarházinak. Meg is ölhette volna, és akkor most kitől kérne bocsánatot? A sitten kellene rohadnia egész életében (ja nem, akkor el kell tartanunk).
jesz
Kedves Tanárnő. Ez az egyik legolcsóbb trükk, amivel nullára lehet csökkenteni egy előre megfontolt gyilkossági kísérlet elkövetőjének a büntetését. Ezt már tudja a fiatal elkövető, a másik szintén betanított mondat, hogy "nem emlékszem semmire" nincs bíró aki e mondat után el merné ítélni.

Minden mentőkörülmény ki van már találva, csakis Kegyed húzhatja a rövidebbet.

Még korántsem látható az alagútban a fény, legyen résen. Ha mégisúgy véli, mintha fényt észlelne az alagútban, az könnyen lehet ám, hogy vagy medve szeme, vagy a bécsi gyors.
ila51
@jesz: minden esetre hátat ne fordítson neki egy darabig
jesz
@ila51: nem egyszerű a pedagógus-élet...szeretne népszerű is lenni, de sokat követelő jó tanár is..mindezt húsz-harminc kamasszal..
Lepényleső
...na és mi gátolja ebben,személyisége mely erre oly erőtlen,mint a bán igazmondók gyűrűjében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.