Orbán Balázs államtitkár szerint az Aréna a városkép egyik meghatározó elemeként turisztikai attrakció is: nem csak nappal, hanem éjjel is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezek ezerrel fossák a világ pénzét! ...büszkeségből!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Örökség az nem kell ökörség legyen

A Népstadion az nagyon nem az

Már az építés körüli nehézségek megoldása is nagyon más, hisz tény kérdése az új névadója társaival – igaz ők focizni is tudtak – az építésben is részt vettek. Az újjak meg ugye …, na jó focizni se nagyon!
Mint azt megírták az újságok: „Stummer János jobbikos képviselő fordult írásbeli kérdéssel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, miután kiderült, nemcsak a mérkőzések idejére, hanem minden éjszakára fényárban úszik a nemrégiben felavatott Puskás Aréna.”
Gulyás helyett Orbán Balázs államtitkár „válaszolt”, a tőle megszokott nomen est omen stílusban és tartalom nélkül. Na jó volt tartalom, bár ne lett volna (a teljesség igénye nélkül):
„Budapest méltán híres éjszakai látképének elmaradhatatlan része az épített örökségünk ikonikus elemeinek díszkivilágítása: … Fővárosunk azonban nem csak történelmi építészetével büszkélkedhet.”,
„A Puskás Arénában (a továbbiakban: Aréna) Budapest egyik szimbolikus épülete született újjá, amely a városkép egyik meghatározó elemeként turisztikai attrakció is: nem csak nappal, hanem éjjel is.”,
„az Aréna több lett, mint egy stadion”,
„Az Aréna teljes világítását a legkorszerűbb, energiatakarékos LED lámpatestek biztosítják.”, (mint a szerencsés városok???)
„Az újjászületett és nemzeti színekben fürdő Aréna száz százalékban magyar teljesítmény: magyarok tervezték, magyarok építették. Büszkék lehetünk rá mindannyian, nappal és éjjel egyaránt. Legyen Ön is az!
”! =))
nezelodo
Istenem, olyanok ezek, mint a bolond háziasszony, aki azért nem kapcsolja le a spájzban a villanyt, hogy "lássák", mindig tele van kajával. A villanyszámla meg kit érdekel, majd füstöl a Mátrai erőmű érte, az adófizető meg kifizeti. Amúgy is megspórolják a Nemzethy Vejkó led lámpái azt az áramot. Persze ha az ő lámpái világítanák meg azt a Nemzeti Büszkeséget, még este sem tűnne fel senkinek.
1magyar
Megy a pazarlás ezerrel, mert az embereket öregen,betegen halálukig dolgoztatják.
nevemnick
Könyörgöm, állítsuk ki örökre a ,,szégyenfára" azt a ,,nemzeti" ökröt, aki ezt kitalálta!
Mióta nemzeti örökség egy rohadt újonnan épített buzi focistadion, mint pl. a Budai vár, vagy a Bazilika?
Rohadjanak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.