Jogerősen öt és fél évre ítélte a Fővárosi Törvényszék hétfőn azt a nőt, aki három éve Zuglóban kokain befolyása alatt halálra gázolt egy 85 éves férfit.

Öt és fél évet kapott a kokainos gázoló

A törvényszék sajtóosztálya közleményben tudatta, a vádlott a 2016 novemberében történt baleset után lassítás, megállás, segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

A tényállás tartalmazza azt is, hogy a vádlott 2016 áprilisában is kokain befolyása alatt vezette személygépkocsiját a IV. kerületben, a kábítószer hatására vezetés közben rosszul lett, autójával kiállt a forgalomból és a vezetőülésben elaludt.

A törvényszék bódult állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt öt és fél év szabadságvesztésre ítélte a vádlottat és e mellett véglegesen eltiltotta a járművezetéstől.

A törvényszék elrendelte azt is, hogy a vádlott a

büntetés-végrehajtási intézetbe való bevonulásáig lakóhelyét külön engedély nélkül nem hagyhatja el. E rendelkezés ellen a védő fellebbezett.

Sajtóhírek szerint a zuglói halálos gázolás után az autót vezető nő egy közeli szépségszalonba ment. Összetört Audiját a kozmetika előtt találták meg a rendőrök. A nő ellen azóta újabb büntetőeljárás indult, mert újra bedrogozva vezetett.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Bedrogozva, cserbenhagyással halálos baleset csak ennyi ? Nem tudok mit kezdeni vele.
görbetükör
Nagyon kevés.
Drogos, gyorshajtás, cserbenhagyás,
Egy életre bevonnám a jogsiját tízegynéhány év börtön után.
SystemError
@Clavigo: Mintha Rogánról festene portrét mostanában a Kandalló TV-ben.
MiltonIC-G
@justhpeter: "bódult állapotban elkövetett járművezetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt". A gyilkosságot nem említik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.